Arama sonuçları: *

1. İ

Laptop Önerisi ! Sıfır veya İkinci El

Haklısın kardeşim teşekkür ederim ilgin için bakacagm olmadı bütce ayarlamam gerek
  2. İ

Bulabilir miyiz varmı senin bildiğin reis
  3. İ

Arkadaşlar oyun için olmasa da oyun oynatsa olur en azından valo , bir laptop önerisi istiyorum. 4.5-6 k arası . Sıfır olursa iyi olur , 2. El garantili ve faturalı kutulu birşeylerde var ise gerek forumda gerek diğer sitelerden öneri yaparmısımız rica etsem. Canlı dersler pdf google word işleri...
  4. İ

Aldığım Fsp Power orjinalmi

Çok teşekkür ederim reis 😇😇
  5. İ

İçime su doktün valla reis sağol be 1662525748 Çok sağol kral teşekkürler cevap için
  6. İ

Aynen kral bende ordan aldım. Şimdi satacam orj değilse belirterek satacağım hakka girmeyelm diye. Ama orj ise fiyatında verecegm bir soraym dedm 1662504620 Reis öyle peki orjinalliği hakkında fikrin var mı
  7. İ

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar dilerim . 2. Ayda bir sistem topladım . Sistemi toplarken siparişlerimi askerde iken verdim bilindik e ticaret sitelerinden . Ürünler geldiğinde kontrol edemedm tabi . Ama suan sistemimi satıyorken bir forumdan resim attılar bu sahte diye benimkine benziyor tipi...
  8. İ

Crowz An Error Occurred Hatası

CROWZ oyunun ismi. Doğrudur hepsine tıklamıyorum zaten. Valorant gibi reklamları çıktı gameplaylarına bakıp yükledm ama bu hatayı aldım. Oyun yeni galiba
  9. İ

Crowz An Error Occurred Hatası

Arkadaşlar merhaba . YouTube da gezinirken reklamını gördüğüm bu oyunu indireyim dedim. İndirdi kurdu problem yoktur. Ama oyuna gireceğim zaman eklemiş olduğum hatayı veriyor. Sebebini bilen varmı nasıl çözebilirim. Antrenman moduna dahi giremiyorum bu hatadan dolayı. Acemiyim bu konularda...
  10. İ

Monitörde ısık sızmasımı var

İps reis aynen . Yorumlariniz ile rahatladim. Ztn monitörün garantisi mevcut bundan dolayida rahatim. Sıkıntı olur ise ileride daha cok, garantiye yollarım . Cevap için tesekkurler 1645051576 Cevap için teşekkürler reis sagolasin rahatladim o halde. Zaten garantide var bir problem olursa cok...
  11. İ

Kullanıma engel olmaz değilmi , yada ileride bir sorun çıkarmaz yani
  12. İ

Beyler selamlar. 2.el bir pc buldum. Wievsonic marka bir monitör. Ölü pixel testi ve işik sizmasi testi istedim bu resimler geldi. Ölü pixel yok galiba ama ışık sızmasımı var şüpheliyim ne dersiniz
  13. İ

Monitör tavsiyesi arıyorun

Büyük ekran seviyorumda 1080 p de pixel çok belli oluyor diyorlar 1644967380 Tesekkurler reis asus modelind3 kronik ghosting sorunu var diyorlar bende onda karar vermiştm yoksa
  14. İ

Monitör tavsiyesi arıyorun

Merhaba arkadaşlar. Ekte bulunan 3 monitör arasındayım. Sizce birisini almalımıyım daha fazla pahalanmadan ,Yoksa ucuzlar dusuncesinde olan varmı . Bunların hangisini önerirsiniz . Bütçe 1500-2500 arası
  15. İ

Apu sisteme Kaç hz alınır

Bu ikisinden hangisini secmeliyim 1644770790 Teşekkürler yorumun için. Hangisini tercih etmeliyim sence 1644770850 Hangisini önerirsin peki dostum
  16. İ

Aslında mantıkli dostum. 144 alayım ben. Ekran karti illaki alirim 1644769699 Tesekkurler dostm mantikli olan bu . 144 alacağim simdi
  17. İ

Aslinda cok daha mantıklı illaki ekran karti alicam 144 alsamda zarari yoktur yani 1644769631 Ciddenmi . Benimkindede oyle olabilir yani
  18. İ

Teşekkurler reis . Önerin varmı peki 75 hz 1644767931 Teşekkurler reis . Onerin varmi peki 75 hz monitör
  19. İ

Merhaba B450m sh anakart r5 pro 3350 g islemci var. Monitör alacağım arastırma içerisindeyim. 144 hz alsam 144 hz verim alırmıyım aydınlatırmısınız. Yoksa alabilecegi verim en fazla 75 hz felansa 144 hz e o kadar para vermenin mantığı kalmiyor . Bilgilendirecek varmı teşekkürler.
  20. İ

Soğutucu kasa monitör önerisi

Model no nedir reis
Top Bottom