Arama sonuçları: *

1. H

❌İndirim Bitti! Geçmiş olsun, son kale Steam çöktü !

En kötünün kötüsü ihtimal gerçekleşti. TL özel fiyalandırmayı kaldırmak varken, TL'yi direkt kaldırdılar. Arjantin ve Türkiye'nin son yıllarda oluşan dengesiz ekonomisi yüzünden oyun geliştiriciler zor durumda kalıyormuş. Bunu buluşmalarda dile getirmişler, valve ekibi de bunun farkındaymış...
  2. H

Kuba Superlight 200 Chopper?

Gençler selam. SL 200 baktığımda hep ikinci el görüyorum. Bunun sebebi nedir? Üretimden mi kalktı? Hep baktığımda 125'lik görüyorum 0 olarak.
  3. H

Yardım Akbil zammı ile aktarma ne kadar oldu?

Gençler selam. Akbil zammı dün geldi. Öğrenciliğimin habersiz bitirilmesi ile birlikte, artık tam akbile mecbur kaldım. Daha hala öğrenci akbilim devam ediyor, 10 gün kadar edecek. Fakat çalıştığım yer sirk gibi bi yer olduğu için yol parasını sonraki ay verdiklerini söyledi ( mesela temmuz'un...
  4. H

Inbox.com.tr güvenilir mi?

Buradan alışveriş yapan, ya da tanıdığı yapan var mı? Güvenilir mi?
  5. H

Teknosa siparişleri kaç günde gelir?

Teknosa dan siparişim var 2 gündür sipariş hazırlanıyor gözüküyor. Kaç günde teslim ediyor teknosa?
  6. H

Instreet'ten aldığım ayakkabı iade kabul etmiyorlar

Gençler selam. Uzun süre önce Instreet'ten deneyerek bir Puma ayakkabı aldım, deri spor bir ayakkabı. Derileri açılmaya başladığı için götürdüm, incelemeye aldılar ve olumlu sonuç aldım ayakkabıyı bayramdan önce değiştim(benzer yapılı bir Adidas). Buraya kadar sıkıntı yok lakin: Ayakkabıyı...
Top Bottom