Arama sonuçları: *

1. hz_cellat

rdr2 ve gta 5 offline sorunu

vpn güvenilir olarak nereden açablirim 1694873073 bağlantı hatası gibi bi hata veriyor
  2. hz_cellat

rdr2 ve gta 5 offline sorunu

gta 5 te online ve rdr2 oyununa giremiyorum gta 5 de offline uyarısı alıyorum rdr2 de aktivasyon hatası alıyorum nasıl çözebilirim modeme birkaç kez reset attım
  3. hz_cellat

Ekran kartı kullanım arttırma

İ5 12400f var 1689868991 işlemci değişmeden ayar ile yükseltebilir miyim
  4. hz_cellat

Ekran kartı kullanım arttırma

Valorant oynarken ekran kartı %20 %40 arası kullanım oluyor ortalama 200 fps alıyorum bağazen düşebiliyor fps arttırmanın bir yolu varmı Ekran kartı 3060 ti
  5. hz_cellat

işlemci üç ayarı değişimi

TMM TŞK
  6. hz_cellat

intel tdp nasıl kısARIM
  7. hz_cellat

masaüstü bilgisayarda nasıl işlemci güç ayarı yapabilirim uygulama indirmek gerekirse bilgisayara zarar vermeyen bi uygulama önerir misiniz .
  8. hz_cellat

cpu stok soğutucu hızı

işlemcinin direk üstüne takılı 1689091176 fan hızını ne yaparsam yapıyım 600 üstüne çıkaramadım ne yapmam lazım
  9. hz_cellat

cpu stok soğutucu hızı

evet her zaman 600 düşük yüksek fark etmez
  10. hz_cellat

cpu stok soğutucu hızı

vatan dan bi bilgisayar topladım her şey normal fakat cpu fan hızı 600 rpm geçmiyor ne yapmam lazım
  11. hz_cellat

İşlemci sıcaklığı yüksek

Yeni bir sistem topladım içinde 3060 ti ve i5 12400 f var işlemci oyun oynarken filan 86 90 derece arası takılıyor normal mi stok soğutucu kullanıyorum normal mi değil ise nasıl azaltırım
  12. hz_cellat

armory crate ekran kartını görmüyor

asus ekren kartım var ama armory crate görmüyor performans ayarı yapamıyorum nasıl yaparım
  13. hz_cellat

kasa fan hızı ayarlama

yok bende bios uzerinden yaptım ama cpu fan hızı var kasa fan hızı bulamadım
  14. hz_cellat

kasa fan hızı ayarlama

cpu oyun oynarken 85 derecelere kadar çıkıyor cpu fanı ayarladım fakat kasa fan hızı ayarını bulamadım nereden yapabilirim anakart asus
  15. hz_cellat

mikrofon ses gitmiyor

ondan başka bir yol yok mu
  16. hz_cellat

mikrofon ses gitmiyor

kasamda kulaklık ve mikrofon ayrı port kulaklığım tek port nasıl çözebilirim mikrofonu görmüyor pc
  17. hz_cellat

Dizüstü pc açılmıyor

Çok önceden çıkardım bilmiyorum
  18. hz_cellat

Dizüstü pc açılmıyor

15-ay102nt
  19. hz_cellat

Dizüstü pc açılmıyor

Batarya çıkardım batarya yok 1688473013 Birkaç kod var hangisi model 1688473054 15-ay102nt galiba
  20. hz_cellat

Dizüstü pc açılmıyor

Bilmiyorum ki çok eski
Top Bottom