Arama sonuçları: *

1. Swerv

Çözüldü✓ 2000₺ bütçeye klavye mouse önerir misiniz?

konu başlıkta arkadaşlar red switch olursa güzel olur
  2. Swerv

Yardım Max 1500₺'ye Red Switch Klavye Önerir misiniz?

tkl olursa daha iyi olur mini çok iyi bir ürün değilse olmasın.
  3. Swerv

Çözüldü✓ Redragon K552 Hâlâ Alınır mı?

en ucuz link : https://www.incehesap.com/redragon-k552-kumara-k552-kr-kablolu-gaming-klavye-fiyati-53150/?ref=akakce&v=1.31.5 geçen sene özellikle forumda çok sattı diyebiliriz, ben dahil bir çok kişi 500-700₺ civarındayken baya önermiştik acaba hâlâ alınır mı? bana soracak olursanız fiyatlar...
  4. Swerv

Öneri 800₺ Mini Klavye Önerir misiniz?

arkadaşlar max bütçe 800₺ red switch mini klavye önerir misiniz?
  5. Swerv

Gateron switch klavye önerir misiniz?

arkadaşlar gateron switch mi daha iyi yoksa cherry mx mi bilmiyorum önce hangisi daha iyi onu belirtip ona göre bi klavye belirtir misiniz? tr klavye var mıdır bilmiyorum varsa güzel olur, birde mini yani %60 klavye istemiyorum.
  6. Swerv

Öneri 1000₺ Bütçeye red switch klavye önerir misiniz?

rgb ve red switch olması önemli, tercihen bilek destekli olursa daha iyi olur. mini ya da tkl klavye olmasın.
  7. Swerv

Öneri %60 klavye önerisi max 700₺

Membran veya full klavye önermeyin max bütçe 700₺ %60 klavye önerilerinizi bekliyorum. klavye güzelse tkl olabilir. (redragon k552 aklımda)
  8. Swerv

Gamepower ürünlerini (özellikle klavye) kullananlar memnun mu?

Selam arkadaşlar sadece benmi şanssız olup birsürü sorun yaşadım yoksa benim gibi sorun yaşayanlarda varmı merak ettiğimden dolayı bu konuyu açıp sizlere soruyorum. Kullandığım gamepower ürünleri ve yaşadığım sorunlar : Gamepower saber rgb red switch - bir süre sonra w tuşu basmamaya başladı...
  9. Swerv

Abimi blue switch almaktan nasıl vazgeçtirtebilirim?

Mediamarkt mağazasına gidip logitech g513 carbon blue switch almış, şuanda gp saber rgb red switch kullanıyoruz, gecikme süresi falan hoş fakat blue switchte gecikme süresi çok fazla ve fps oyunları oynadığımız için fark ediyor, alınca pişman olacağını biliyorum keşke red switch alsaydım diyecek...
  10. Swerv

Monster k3 pro Nasıl?

https://www.hepsiburada.com/pusat-k3-pro-mekanik-oyuncu-klavyesi-p-HBV00000YA59O Monster k3 pro hakkında ne düşünüyorsunuz alınır mı?? multimedia tuşları işimi görür. aktif olarak valorant oyuncusuyum. kullanan arkadaşlar performansı nasıl deneyimlerini belirtebilirmi?
  11. Swerv

Çözüldü✓ Red Switch Klavye Önerisi

arkadaşlar selamlar bu konuyu daha önceden de açmıştım fakat fazla cevap gelmediği ve detay belirtmediğim için tekrar açmak istiyorum. Şuanda aktif olarak GamePower saber rgb red switch modelini kullanıyorum klavyeden memnunum fakat daha iyi bir klavyeye gecmek istiyorum. önerdiğiniz red switch...
  12. Swerv

Önerdiğiniz Red switch f/p mekanik klavye

Merhaba arkadaşlar yeni bir red switch mekanik klavye almayı düşünüyorum önerdiğiniz klavyeleri linkiyle ve en ucuz fiyatıyla belirtirseniz sevinirim :) Bütçe : 600-1000
Top Bottom