Arama sonuçları: *

1. Tyler Babuş

Bildiğiniz 20.000-23.000₺ bandında Hazır Sistem Var mıdır?

Konunun başlığındada gördüğünüz gibi 20.000-23.000₺ arası hazır sistem istiyoruz ayrıca bütçeyi aşın demeyin sadece bu kadar (ama 24.000 olabilir) yeterki iyi olsun.
  2. Tyler Babuş

Çözüldü✓ Windows 11'e Sıfırlanmadan Geçmek İstiyorum

Ekran alıntısından görmüş olduğunuz gibi windows 11'e hemen geçebiliyorum ama diskteki bilgilerimi yeterli kadar alabilecek bir usb belleğim yok o yüzden size bu soruyu sormak istedim : eğer indir ve yükle dersem ana diskimdeki her şey gider mi yedekleme yapmalı mıyım?
  3. Tyler Babuş

Çözüldü✓ mobilde kayıt alırken aramanın sesi nasıl gelir?

Konunun başlığındada gördüğünüz gibi kayıt açarken aramanın sesi gelmiyor bilen birisi varsa tablette hangi ayarları yapmalıyım yada önerebileceğiniz bir uygulama var mı?
  4. Tyler Babuş

Eski bir Nostaljik Multiplayer Web Oyunu vardı bilen var mı?

şimdi oyunun amacı yok sadece bir chatleşme oyunu sanalika gibi düşünebilirsin ama 2D oyunun içerisinde kendine has arkadaşlarınla oynayabileceğin mini oyunlar var 12 gibi serverlar kapanıyor karakterlerin kafaları ise vicutlarıyla aynı boyda yani funko pop oyuncaklarının aynısı ve bu oyun 8-9...
  5. Tyler Babuş

kardeşim bulacağınız bi oyun ayrıntı verirseniz nasıl bir oyundu vs vs diye ben anlatırım gidipte burada şebeklik yapmanıza gerek yok siz burada insanlara yardımcı olmak için varsınız ***** saçma şaka yapmak için değil sizin seviyenizdeki insanlara üzülüyorum açıkcası
  6. Tyler Babuş

vallaha dediğin oyuna baktımda benim küçükken oynadığım oyundaki karakterlere benziyor sadece biraz daha büyük kafaları var
  7. Tyler Babuş

oyunun içerisinde arkadaşın ile bağlanıp 1v1 2d şekilde satranç gibi değişik oyunlar oynuyordun karakterlerin png'sinde ise kafalar vicutla aynı büyüklükte
  8. Tyler Babuş

150 TL Nasıl Bir Mikrofon Almalıyım?

neden 1725061572 meclis mikrofonu son çareyse ben kendi mikrofonumu tamire götürürüm daha iyi 1725061612 arkadaşlar ben çeşitli uygulamalarla bi porsiyon yaparım kendime siz rahat kalın her şey için teşekkürler
  9. Tyler Babuş

150 TL Nasıl Bir Mikrofon Almalıyım?

Konunun başlığındada gördüğünüz gibi bir mikrofon istiyorum eski mikrofonum artık ses çıkartmamaya başladı ve bende yenisini uygun fiyata bulmak istiyorum yaka mikrofonu yada tutacaklıda her türlüsü olur arkadaşlar yeterki SESİ ÇIKARTSIN VE DÜZGÜN SES GELSİN bu 2 şey mikrofonda olsun yeter...
  10. Tyler Babuş

Arkdaşlar konunun başlığındada gördüğünüz gibi multiplayer bir oyun web üzerinden oynanıyor ve yanlış hatırlamıyorsam 12 gibi kapanıyordu eskiye özlem duymak için onu bulmam gerek kapalıysa bile yinede videolara bakmak istiyorum. İçerisinde ek oyunlarda vardı arkadaşınızla oynayabiliyordunuz...
  11. Tyler Babuş

Monitör nasıl bozulur

kafa at
  12. Tyler Babuş

Çözüldü✓ Kasa veya Laptop önerisi.

arkadaş güzel dedi 1 tb yapıcak heralde özelleştirmeyle değilde normal satın alacak teşekkür ederim bu arada 6 gündür bi laptop bulamadı her yeri dolaşıp
  13. Tyler Babuş

altını niye bu kadar büyük çizdin kardeş çok istemiş gibi
  14. Tyler Babuş

önerecek laptop yok mu youtuber da
  15. Tyler Babuş

ah be yinede 6 aya varan bulabilir misin kardeşim bulamazsan okey bu arada senin demen yeter
  16. Tyler Babuş

doğru EPWĞGWGEGWEPĞMGWEĞEG ama kuzenim yapıcım diyo deli ama sen yinede öner sistem laptop yani bide yürüyerek oynamasının asıl sebebi yotober olması
  17. Tyler Babuş

yardım eden yok mu
Top Bottom