Arama sonuçları: *

1. yahya58

Anakartta sıfırımı tercih etmeliyim ikinci el mi?

Merhaba ikinci el sistem topluyorum anakart konusunda arada kaldım. Öğrenciyim o yüzden en uyguna kaçmaya çalışıyorum. İkinci el AM4 anakartlara baktım pazarlıkla 1500 civarına alınıyor veya sıfır 2000TL yede var siz hangisini tercih edersiniz öğrenci olarak?
  2. yahya58

iPhone yurtdışı açıldı mı

benimde 14 pro max Türk Telekom açıldı
  3. yahya58

Ag ayarlarını falan sıfırladınız mi? yoksa sadece uçak modu aç kapa mi yaptınız
  4. yahya58

Benimde 14 Pro Max fiziki çift sim hala açılmadı
  5. yahya58

❌İndirim Bitti! 🔥 Trendyol %40+%40 İndirim 🔥

Teslim edildi olarak işaretlendimi?
  6. yahya58

Kargosunu teslim alıp, sistemde hala kargoda gozukenler ne yapıyor?
  7. yahya58

%40 + %40 da kapidan iade istiyolar mi cidden

1 kere denedim iptal oldu dahada girmedim para iadesi falan uğraşmadım. Alan arkadaşlara başarılar
  8. yahya58

Okumada eksiğim yok, evet KAZANIRLAR yazmadın ama resmen açsalar kazanırlar dan farksız bir cümle kurdun burda laf ebeliği yapmaya çocuk kandırmaya gerek yok. Daha fazla polemiğe girmeyeceğim saf ayağına yatarak ancak kendini kandırırsın. 1699560532 Eyvallah iyi düşüncen için teşekkürler, bende...
  9. yahya58

Peki dostum saf ayağına yatmaya devam et ancak öyle haklı çıkarsın :D
  10. yahya58

Tekrar okursun brom mesajımı o zaman. İyi akşamlar dikkat et kendine
  11. yahya58

Dostum kim kazanamaycağı dava için yasal işlem başlatır? Sende biliyosunki altında kazanırlar anlamını taşıyan bir cümle yazdın. Bu mesajındada bu bariz şekilde belli. Ap açık dava açsalar kazanırlar diyorsun salağa yatmaya gerek yok :D Ayrıca en ufak şeyde direkt insanları aşağılamaya...
  12. yahya58

Ayrıca mahkeme konusunda bilginiz olsaydı, düşünmekle olmuyor ortaya delil koymaları lazım bunu bilirdiniz. Forumda mesajlarınız var diyorsun ya zaten bir şey yapılmayacağını bildiğimiz için yazıyoruz. Risk olsa aklı olan zaten yazmaz ki risklik bir durum yok tek yapacakları en fazla iade almak...
  13. yahya58

Trendyolun bu denli basit bir açığı olup, ortada siber suç olmadığı halde, dava açıp haklı çıkacağına aklınız yatıyorsa buyrun sizi bizzat tedaviye götüreyim.
  14. yahya58

Evet bu konuda size katılıyorum bir çok hesaptan alışveriş yapan arkadaşlar için sorun oluşabilir. Onun harici sorun olacağını hiç sanmıyorum.
  15. yahya58

Ben hiç birisini yapmadım ne vpn ne emulatör, tek yaptığım dil değiştirerek tek hesabımdan ürün almak oldu. Arkadaşların dediği gibi ben belki dil öğrenmek için öyle yaptım ve trendyola girdim bi baktım kupon var kullandım ne yapabilirler? Hiç bir suç yok ortada tamamen trendyolun saçmalığı...
  16. yahya58

Tamam haklısında benimde bir suçum yok ben Azerbaycan türkçesi öğrenmek için telefonumun dilini değiştirdim belki? Burda amacım kendimi ***** saçma savunmak değil. Azerbaycana indirim yapıp Türkiyeye kargoları kapatabilirlerdi.
  17. yahya58

Steam den oyun almak ENAYİLİK!!!

Yüz yılın dehaaasııı helllalll olummm makinesin
  18. yahya58

benim 2 gün olacak neredeyse hala gelmedi ya
  19. yahya58

Benim hala teslim olmadı size ne kadar sürede geldi acaba aras ile
  20. yahya58

Eyvallah kankam