Arama sonuçları: *

1. E

1000 lik internete geçtikten sonra steam internetim 0 düşüyor

Türknet'de yaşadığım bir sorundu. Modem tarafında ve sağlayıcı tarafında IPV6 aktif edildiği için dengesizlik söz konusuydu. Türknete durumu bildirdiğimde Modemimden ve sistemlerinden ayarları değiştirdiler. Tam net bilgi olmamakla beraber deaktive ettiler sanırım. Ondan sonra stabil şekilde...
  2. E

Televizyonda max kaç taksit yapılıyor

Genelde faiz koyuluyor. İlk defa bir bankaya başvurduğunda 0 faizli kredi veriyor ve Taksit sayıları 3-6 arası değişebilmektedir. Fibabanka gibi şeyleri de araştırabilirsin. Bazı firmaların anlaşmaları oluyor. Faiz oranları 0 veya daha uygun olabiliyor.
  3. E

Televizyonda max kaç taksit yapılıyor

Ticari kart ile yapabilirsin. Veya bankaların özel kampanyası ile kredi çekip yüksek taksit oranlarından faydalanabilirsin.
  4. E

Podcast önerisi (gizemli olaylar?

Mehmet Ali Güldal ı da izlemelisin.
  5. E

Ip 12 4 ayda pilin sağlığı 99 olması

https://www.turkmmo.com/iphone-pil-devir-sayisi-nedir-2024-h1000125541.html Bu şekilde veya apple desteğe bağlanarak pil döngü sayısını öğrenebilirsin. Ancak 4 ayda %1 düşme oranı her seviye için aynı değildir. %98 e belki 7 belki 2 ay içerisinde düşer. Çok kafaya takmamak lazım
  6. E

5giptv kullanan var mı ?

Maç zamanında donma yaşayabiliyorsun. Onun haricinde stabil. Maalesef önerebileceğim bir yer yok. Çoğu kripto para ile ve referans ile ödeme alıyor artık. Legal olacağını düşünmüyorum önermemin.
  7. E

Ekran kartını doğru mu taktım?

Onuda tak tozlanma yapabilir.
  8. E

5giptv kullanan var mı ?

Fasa fiso yine veriyor 1080p gecikmeli. 1000mbps internetim var maçlarda drop yaşadım bir çok satıcının ürününü denedim
  9. E

Displayport Sinyalinin Gelmemesi

Ekran power kablosunu sök görüntü kablosunu sök. Monitörün power tuşuna bir kaç kez bas ve basılı tut hiç bir şey bağlı değilken. Daha sonra kabloları takıp dene. 1738259618 Devamını okumamıştım mesajının. Ben ilk çalıştırmada görüntü alamadığını varsaydım pardon
  10. E

TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ

Yine panel üzerinden iptal seçeneği ile iptal ediliyor. İşleme alınıp alınmaması aktif veya deaktif edebilir butonu. Belki senin dosyan işleme alındığı için dilekçe göndermen gerekiyor olabilir. Arkadaş başvuru ve iptal kısmını aynı anda sorduğu için anlık işlem yaptığı için bu şekilde cevap...
  11. E

TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ

Oluyor canım benim.
  12. E

Modem hat değerlerim nasıl?

Değerlerin oldukça iyi sağlıklı bir altyapı değerlerin var
  13. E

TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ

E devlet üzerinden başvuru yapabilirsin ve yine e devlet üzerinden başvuru iptalini sağlayabilirsin. https://www.turkiye.gov.tr/tuketici-sikayeti-uygulamasi
  14. E

🔥İndirim Trendyol İndirim Kodları

Evet hareket ediyor. alyan ile sıkar veya gevşetirsen sertlik ayarınıda ayarlayabilirsin. 1738176112
  15. E

Yana bağlamak bir tık sıkıntı. Arkada pay varsa arkaya bağlarsan baya bir çekebiliyorsun kendine tatmin eder yani
  16. E

Tam demek istediğini anlamadım ama görsel ilettiğim fotoğrafta kırmızı kısımlar dönüyor
  17. E

Evet arka tarafa olmaz. Kesmen lazım ama kesersende saçma durur
  18. E

Böyle kullanıyorum ayarı baya geniş
  19. E

Sipariş oluşturduktan sonra siparişin indirim kısmına baktım kazı kazan yazıyordu ondan dedim 1738175155 Hz ile alakası yok vesa uyumluluğu var ise monitöründe uyar. Aldım kullanıyorum memnunum.
  20. E

Kazı kazan kodu diye geçiyor 🤨
Top Bottom