Arama sonuçları: *

1. ogulcanocakli

🔥İndirim 90,75 TL----Starline Mk-01 Kulaklık

Paketi açınca o dandik plastik kokusu burnuma geldi bile
  2. ogulcanocakli

❌İndirim Bitti! 3699 TL MSI GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16G VENTUS 2X OC

Fiyatı görünce şoka girdim 1 tanemi alsam 3 tane mi alsam diye sapıttım. Gelirse iyi gelmezse canımız sağolsun. Zararımız yok
  3. ogulcanocakli

Bakalım beklicez gelirse güzel hala 1050ti laptop kullanıyodum. Her türlü işimi görür
  4. ogulcanocakli

İncehesap gaming gecesi indirimden 3699 TL ye RTX 4070 Ti SUPER aldım. İyi midir bu kart? Neden bu kadar ucuzdu piyasa 37000 civarı https://www.incehesap.com/msi-geforce-rtx-4070-ti-super-16g-ventus-2x-oc-gaming-ekran-karti-fiyati-70125/
  5. ogulcanocakli

Hangi Anakartı Almalıyım

Eğer işlemci değiştirmem diyorsan alabileceğin chipset standartları A320, B350, X370 ve X470 olacaktır (Alacağın anakartın uyumluluk listesine bakabilirsin) Değiştiririm dersem şuan en ideali B650E modeli. Zamanın varsa bu videoyu izlemen sana yardımcı olacaktır.
  6. ogulcanocakli

F/P Sistem Donanım Önerisi

Öncelik nvidia
  7. ogulcanocakli

Render almak için çok kullanmıyorum. Bazen kask kameramdaki bazı görüntüleri düzenliyorum sadece. Onda da uzun sürmüş kısa sürmüş gibi bir derdim yok. Genelde sanal makinalara (windows linux vs), mobil programlama için emulator ihtiyacım oluyor. Yaptığım uygulamaları da docker üzerinde deploy...
  8. ogulcanocakli

Arkadaşlar selam 👋 Ocak sonunda yapılmasını umduğum karne hediyesi indirimlerinden bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Uzun süreler laptop kullandığımdan dolayı yeni çıkan donanım modellerine çok hakim değilim. Yazılım mühendisiyim. Arka planda çalıştıracağım servislerde zorlanmamalı. Aynı...
  9. ogulcanocakli

❌İndirim Bitti! 130.000 RPM HIZLI FAN 444₺ TEMU [ VERGİSİZ FİYATI ]

Motosikletimi yıkadıktan sonra kurutmak için iş görür mü? Hep almak istedim ama dandik gelir diye cesaret edemedim.
  10. ogulcanocakli

AmazonTR 2.El Satışina Başladı😱🔥Amazon Depo

Düşünce güzel ancak sıfır ile fark çok değil
  11. ogulcanocakli

Valve'nin yeni oyunu Deadlock'a davet edebilecek var mı?

Kabul ettim reis teşekkürler
  12. ogulcanocakli

Valve'nin yeni oyunu Deadlock'a davet edebilecek var mı?

Zahmet olmazsa bana da davet gönderir misin? @Ö.F.Ö 322394981
  13. ogulcanocakli

🔥İndirim Samsung HW-C450/TK Soundbar tekrar indirimde 3.683,16TL Amazon

Subwoofer olması bütün seslerden keyif almanı sağlıyor. İçerisinde subwoofer olan bir ürün kullandığında tv hoperlörleri zevk vermeyecektir.
  14. ogulcanocakli

🔥İndirim Samsung HW-C450/TK Soundbar tekrar indirimde 3.683,16TL Amazon

Çalışma odam için almıştım. Fiyat / Performans++ ürünü bence indirim bitmeden alınmalı. Tam sinema deneyimi için yeterli değil diye düşünüyorum. Salonumda da Samsung HT-H7750WM/TK kullanıyorum. Güzel ürünler.
  15. ogulcanocakli

Logitech Pro X Superlight scroll takılıyor

Aynı sorun Aerox 5 Wireless modelinde de var. Takip
  16. ogulcanocakli

Amazon Almanya İçin Yeni Vergilendirme Hk.

Müşteri hizmetleri satın alırken ödediğiniz tutardan az vergi çıkarsa iade yapılıyor. Fazla çıkarsa sizden bir ücret talep etmiyoruz dedi. 21 den sonra gelirse büyük ihtimal fazla gelir. Bu durumda onların ödemesi gerekiyor. Bana yansıyan bir durum olmayacak gibi.
  17. ogulcanocakli

Freewell vs K&F ND Filtre Yardım

Arkadaşlar selam. Gopro Hero 12 için ND filtre almam gerekiyor. Daha çok kask kamerası olarak kullanıyorum. Sinematik çekimler için nd filtre şart. 2 farklı markanın farklı modelleri var. Polarize özelliği olan ve olmayan şeklinde. Hangisini önerirsiniz?? K&F Concept ND/PL Filtre Seti K&F...
  18. ogulcanocakli

Amazon Almanya İçin Yeni Vergilendirme Hk.

Arkadaşlar selam. Amazon TR üzerinden bu ÜRÜNÜ almak istiyorum ama vergilendirme hakkında bir bilgim yok. Ürünü Amazon Germany satıyor. Müşteri hizmetleri ile görüştüm onlarında daha ne olacağına dair bilgileri yok. Ödenecek tutar ürün sayfasında ve son ödeme aşamasında böyle gözüküyor...
  19. ogulcanocakli

Yurtdişi Alişveri̇şleri̇ne Ek Vergi̇ Geldi̇, Li̇mi̇t 30 Euro'ya Düştü Hayirli Olsun!!

Amazon bazı ürünlerini Almanya'dan gönderiyor. Vergideki fiyat artışı buraya da yansır mı?
  20. ogulcanocakli

Bilgisayarım Yavaşlıyor Yardım

Arkadaşlar selam. Lenovo Legion Y520 bilgisayarım her geçen gün yavaşlamaya başlıyor. Sürekli bakımlarını yapsam da normal işlerimde (yazılımcıyım) veya oyun oynarken eski randımanını vermediğini görüyorum. Sanki windows bile 60fps altına düşmüş gibi hissettiriyor. Bu konuda ne yapabilirim? SSD...
Top Bottom