Arama sonuçları: *

1. B

Pollux 3t-10 u özelleştirdim iyi mi

abi ben crucialın ramini aldım 2666 olan cl19 3000 olan cl15 ve böyle siyah falan soğukmuşda ve biostarın ssd olarak kötüleme bende ondan var ve iyide 1tb modeli ssd 1609433198 ben aynı sistemi aldım gamegarajı çok beğendim servisi olsun hediyesi falan bence alabilirsin tek sıkıntısı kargo eğer...
  2. B

Bu ekran kartı alınır mı 750tlye rx570

normal rx 570den baya düşük perfomans alıyormuş belki biraz daha arttırıp sorunsuz almak daha iyi olabilir
  3. B

Discord İçin Ban Temyiz (forum için açıklamamı görün sonra işlemi yapınız)

verebilirler boş yere olmasa bile konuşmak isterim
  4. B

ab sakin ol ilk öncellikle başka yerden bir şey yapamadığım için buradan yaptım 1609432616 bruh temyizi karıştırırken olur gibi
  5. B

Pollux 3t-10 u özelleştirdim iyi mi

evet güzel bende özelleştirip aldım daha 3 gün önce palit gtx 1660 yapıp 1tb ssd aldım ama tabi paran bütçen iyiyse alınır mı? alınır abi tabi diğer yandan ryzen işlemcili bilgisayarlarada bakmanızı öneririm son 4 saat klavye mouse kampanyası hızlı olun
  6. B

Düşman değilDoS Saldırısı ;)

abi biraz sert olmuş sakin dayııııı
  7. B

Merhabalar ben şikayetde açtım bunu çünkü internetten baktığıma göre ban teymizinizi daha açmamışsınız bende şikayet bölümünden yazıyorum ben discorddan ban yedim neden yediğimi bilmiyorum yardımlarınızla oradan daha yeni bilgisayar aldım ve eğer bir hata yaptıysam direk perma ban atmasaydınız...
Top Bottom