benim de bugün geldi s24 ultra için almıştım yani kılıfların en düşüğü 1000 liraya satılıyor yeşil ve beyazını aldım baya dokunma tutma hissiyatları çok güzel orjinal kılıflar. nasıl 200 liraya satıldı anlamış değilim.
en son 13 kasımda temudan sipariş vermiştim şimdi tekrar almak istiyorum acaba tam 1 ay dolmadan tekrar sipariş verebilir miyim gümrükte sıkıntı çıkar mı ?
benim ürünler 10 günde geldi ama galiba klavyeyi pek sevemedim türkçe karakterler ve sayı kombinasyonu olmadığından dolayı heralde ama basma hissi renkleri ve tipi çok güzel.
bence gitmez hocam zaten 2 ay önce en düşük 2300 den satılmış şimdi 2600 den satılıyor kara cuma indirimleride yakın belki daha da düşebilir fiyatı bilemiyorum.
benim bildiğim samsung telefonlarda olan bir özellik ses kalitesini vs özelleştirebiliyorsun aynı uygulama pc üzerinden de mevcut bence kullanılması gerekilen bir özellik
cuma günü aldım ben de bu ürünü. S24 ultra ile bağlandım kulaklıklara dolby atmos ve kulaklığın uygulamasından ayarlarını yaptıktan sonra çok iyi oldu direkt bu fiyata alınır samsung telefonu olan varsa kaçırmasın bence.
monitörü 1 hafta önce teknosadan aldım her testini yaptım ölü piksel çıkmadı ışık sızması yok desem yeridir monitör çok iyi ama sabah
stand by mode hatası aldım ve hiç bir şekilde düzelmiyor her çözümü denedim olmadı ne yapcam bilmiyorum.