Arama sonuçları: *

1. schilbS

🔥İndirim Samsung orjinal s24 kılıflar 99 TL

benim de bugün geldi s24 ultra için almıştım yani kılıfların en düşüğü 1000 liraya satılıyor yeşil ve beyazını aldım baya dokunma tutma hissiyatları çok güzel orjinal kılıflar. nasıl 200 liraya satıldı anlamış değilim.
  2. schilbS

🔥Xbox 9. Nesil gamepad 2.135 Itopya🔥

kasanın usbsine takılıp kullanılabilir mi acaba ?
  3. schilbS

Yardım Temuya kendim ve kardeşim adından iki farklı sipariş oluştursam gümrükte problem yaşanır mı?

anladım peki ürünler 10 20 gün arasında geliyor zaten 1 ayı geçmiş buluncak mantıken yine sıkıntı olur mu ?
  4. schilbS

Yardım Temuya kendim ve kardeşim adından iki farklı sipariş oluştursam gümrükte problem yaşanır mı?

en son 13 kasımda temudan sipariş vermiştim şimdi tekrar almak istiyorum acaba tam 1 ay dolmadan tekrar sipariş verebilir miyim gümrükte sıkıntı çıkar mı ?
  5. schilbS

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

benim ürünler 10 günde geldi ama galiba klavyeyi pek sevemedim türkçe karakterler ve sayı kombinasyonu olmadığından dolayı heralde ama basma hissi renkleri ve tipi çok güzel.
  6. schilbS

🟢 S24 Ultra server kayıt açıldı!

fiyatı nedir acaba eylüle kadar kullanım süresi açık ama şimdiden uygunsa yaptırayım.
  7. schilbS

🔥İndirim STEELSERİES ARCTİS NOVA 5 WİRELESS SEPETTE 5220 TL

maşallah konunun başlığı steelseries kulaklığı ama konuşulan c3 kimsede konuda ki kulaklık ile ilgili bilgi vermemiş alınır mı alınmaz mı vs..
  8. schilbS

❌İndirim Bitti! 🔥 CLOUD 2 VE 3'TE EFSANE FIYAT !

bence gitmez hocam zaten 2 ay önce en düşük 2300 den satılmış şimdi 2600 den satılıyor kara cuma indirimleride yakın belki daha da düşebilir fiyatı bilemiyorum.
  9. schilbS

❌İndirim Bitti! 🔥 CLOUD 2 VE 3'TE EFSANE FIYAT !

amazon türkiye gönderiyor.
  10. schilbS

TURKNET EV İNTERNETİ 6 AY %50 İNDİRİM KODU 31 ARALIĞA KADAR GEÇERLİ

benim türknet 2 saat önce bağlandı acaba oluyor mu ?
  11. schilbS

❌İndirim Bitti! 🔥SAMSUNG Galaxy Buds FE 999,99🔥

aynı şekil ben de öyle yaptım watch 4, s24u ve bu kulaklık iyi bir üçlü oldu hayırlı olsun sizede
  12. schilbS

benim bildiğim samsung telefonlarda olan bir özellik ses kalitesini vs özelleştirebiliyorsun aynı uygulama pc üzerinden de mevcut bence kullanılması gerekilen bir özellik
  13. schilbS

cuma günü aldım ben de bu ürünü. S24 ultra ile bağlandım kulaklıklara dolby atmos ve kulaklığın uygulamasından ayarlarını yaptıktan sonra çok iyi oldu direkt bu fiyata alınır samsung telefonu olan varsa kaçırmasın bence.
  14. schilbS

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

ryzen 5600 alacaktım ama fiyat uygun gelmedi aynı fiyat zaten amazonda var hem de 3 taksitli alabiliyorsun.
  15. schilbS

Fiat Linea Araç için multimedya önerisi

.
  16. schilbS

🔥İndirim Turkcell Hediye Dakika İnternet

Sms e gerek yok arkadaşlar uygulamadan da yapılıyor.
  17. schilbS

❌İndirim Bitti! Trendyol 300-150 TL İNDİRİM KUPONU 🔥

Kod 2 hesabımı da gelmiş kullandım sağolasın konu için.
  18. schilbS

Ana Konu Lenovo Legion R25i-30 Kullanıcıları

monitörü 1 hafta önce teknosadan aldım her testini yaptım ölü piksel çıkmadı ışık sızması yok desem yeridir monitör çok iyi ama sabah stand by mode hatası aldım ve hiç bir şekilde düzelmiyor her çözümü denedim olmadı ne yapcam bilmiyorum.
Top Bottom