Arama sonuçları: *

1. groovy pancake

Final Fantasy VII hala oynanır mı

almayı düşünüyorum hala oynanırmı oynanmazsa onun dışında ne oyun önerirsiniz maks 15 tl
  2. groovy pancake

bir anket hazırladım yanıtlarsanız sevinirim sonuçlarını paylaşacağım

https://forms.gle/XKqge59ekXXUMFSy7 sonuçlarını ay sonu gibi paylaşacağım şimdiden teşekkürler 1640022619 anketin eksikleri varmıdır?
  3. groovy pancake

steam sonbahar indirimleri önerileri

45 tl gibi bir bütçem var ve türkçe dil desteği olan oyun önerebilir misiniz hikayeli oyun yada mmorpg olursa iyi olur onun dışında tür fark etmez bende olan oyunlar bunlar https://steamcommunity.com/profiles/76561198811170755/games/?tab=all birde sistemim yazıyor onun aşağı yukarı...
  4. groovy pancake

skyrim golden claw görevi

skyrim golden claw görevinde örümceğin orda adamı kurtardıktan sonra adamı bir daha görmedim ve adamın cesedini de bulamıyorum nasıl elde edebilirim golden clawı
  5. groovy pancake

skyrim hala oynanır mı

skyrim almıştım önceden hiç oynamadım hala oynanır mı grafikleri kendinden soğutur mu ve oyun hakkında hiç bişi bilmiyorum ya hiç hatta hayatımda o tarz bi rpg oyun oynamadım hiç bi fikrim yok ne tarz tüyolar bilmeliyim neler bilmeliyim birde türkçe yama linki atabilir misiniz
  6. groovy pancake

pixelart oyun önerebilir misiniz

hikayeli pixel art oyun önerebilir misiniz resmi türkçe dil desteği olsa iyi olur celeste katana zer undertale moonlighter vs dead cells önermeyin oynadım
  7. groovy pancake

minecraft lunar client downloading jre ekranında kalıyor

sorun başlıkta nasıl çözebilirim ekran böyle 2 kere oynadım önceden ama böyle kaldı şu an nasısl çözebilirim
  8. groovy pancake

witcher 3 o kadar iyi bir oyun mu

benim bilgisayarım r6 yı low 720p de 40-50 fps açıyor w3 ü en düşük çözünürlükte kaç fps alır ve 25-30 fps oynanır mı witcher 3
  9. groovy pancake

amazon prime ödülümü istediğim hesaba alamıyorum

amazon prime aldım ama lol ödülünü smurf hesabımdan asıl hesabıma geçiremiyorum yardım edermisniz
  10. groovy pancake

en ucuz rp nerde satılır nerden almalıyım

lol için rp almak istiyorum ama en ucuz ve güvenilir rp nerde bilmiyorum nerden almalıyım neresi güvenilir sanırım bazı yerler loldekinden daha ucuza satıyormuş güvenilir midir
  11. groovy pancake

warbandi co-op şekilde oynanabilir mi

arakdaşlarımda da bende de warband var bunu co-op şekilde oynama imkanım varmı modlarla vesaire şimdiden teşekkür ederim online modunn olduğnu biliyorum ama bildiğim kadarıyla onda co-op gibi bir şey yok
  12. groovy pancake

minecraft 1.16 için texturepack önerisi ve nasıl fps arttırılır

soru başlıkta pc özellikleri imzada var masa üstü kullanıyorum badlion client ile giriyorum optifine açıyorum staytrue de 20-30 fps arası alıyorum o texturepackde mi sorun yoksa bilgisayarımda mı birde blc3 ü açarsam fps yükselirmi ve de texturepack önerebilir misiniz @Emirhandkee 1614006399...
  13. groovy pancake

minecraftta speedrun yapmak isteyenlerin bilmesi gerekenler neler

sorum başlıkta ve random seed speedrun yapmak isteyen birinin bilmesi ve yapması gerekenler nelerdir @Emirhandkee
  14. groovy pancake

hexxit mod paketini nasıl servere aktarırım

arkadaşlarımla hexxit oynayacağız herşeyi yaptık neredeyse ama hexxiti nasıl servere aktaracağımı bulamadım nasıl yapabilirim onu yardımcı olursanız sevinirim
  15. groovy pancake

bilgisayarım bf4 low ayarlarda kaç fps verir

bilgisayarım imza da yazıyor 720p low ayarlarda bf4 açarmı açarsa kaç fps verir ona göre indireceğim birde eaplayin içinde kaldıracak güzel oyunlar önerebilir misiniz?
  16. groovy pancake

bilgisayarım bu oyunu kaldırır mı

sistemim imzada yazıyor bu bilgisayar erzurumu kaldırır mıkaldırırsa tahminen kaç fps verir
  17. groovy pancake

metin 2 hala oynanır mı

ben arkadaşlarımla güzel eğlenebileceğim bi mmorpg oyunu oynamak istiyorum aklıma ilk metin2 geldi bi ara başlamıştım hiç bişi anlamadan 12 lvl olup bırakmıştım metin2 hala oynanırmı tavsiyeleriniz varmı veya önerebilceğiniz oyun varmı şimdiden teşekkürler
  18. groovy pancake

minecraft kurarken böyle bir hata ile karşılaşıyorum nasıl çözebilirim

minecraft crackli değil böyle bir hata ile karşılaşıyorum çözümü yok ise t launcher gibi yerlerden minecraft hesabımı girerek oynasam hesabım çalınır mı
  19. groovy pancake

minecraft alabileceğim güvenilir siteler nelerdir

ben başlıkta gördüğünüz gibi minecraft premium almayı düşünüyorum uygun ve güvenilir siteler hangileridir ve hesap yaklaşık ne kadar dayanır ve geri alma şansım olurmu
  20. groovy pancake

steam önerilenleri yardım edin

steamde ben kart kasmak için 1 tllik oyun alıp kart kasıyordum önceden şimdi indirim önerilenleri hep 1 tllik oyunlar yada cinsel içerikli anime oyunları olmuş ama ben o oyunların hepsini kütüphanemden kaldırırım nasıl düzgün oyun önermesini sağlayabilirim
Top Bottom