Arama sonuçları: *

1. NikoBellic

Detroit Become Human bir anda FPS düşüşü

Merhaba oyunu sabit 60 oynuyorum ama arada bir FPS 3,5,10 falan oluyor bazende normal ne yapmalıyım
  2. NikoBellic

fotoğraftaki hangi oyun alınır

merhaba 3 dolar kalmış hangi oyun alınır
  3. NikoBellic

Days Gone alınır mı?

Merhaba epic games mega indirimlerinden days gone titanfall 2 gözüme çarptı hangisi alınır yada bu fiyatlarda hangi oyun alınır?
  4. NikoBellic

Ghost of tshushima optimizasyonu iyi mi çıktı?

Merhaba dün oyun PC'ye çıktı ben bir kaç video izledim optimizasyonu fena değil gibi sizce?
  5. NikoBellic

Witcher 3 denen Oyunun Kötü Olması

Hayatımda gördüğüm en ovarreted oyun bu olabilir savaş mekanikleri mobil düzeyde ana karakter desen tepki bile vermiyor 10 dakika da iade ettim tek kelime ile çöp şu şahısa tek kelime dahi etmek istemiyorum
  6. NikoBellic

Bu karakter baldur's gate 3'te varmı?

Heryerde var oyunda var mı yoksa mod mu?
  7. NikoBellic

Sekiro pek beğenemedim

Sekiro oynadım biraz biraz beğenmedim gibi oyun sonradan mı güzel oluyor
  8. NikoBellic

Dishonered vs Fallout New Vegas

İkiside 1,49 dolar orjinal fiyatları da aynı ikiside 5,99 dolar hangisi alınır metacritic puanları ve Steam puanlarına bakılırsa dishonered bariz önde peki sizce hangisi daha iyi ve alınır
  9. NikoBellic

Uncharted 4 hangi dosyaya tıklamalıyım?

Alttaki fotodada gördüğünüz gibi oyunu orjinal olmayan bir şekilde indirdim ama hangi exe oyun için 4 tane exe var bunlar ne demek oluyor
  10. NikoBellic

Red dead redemption fsr 3 kurmalımıyım

Merhaba fsr 2 ile 3 arasında çok FPS farkı var mı kurmak istiyorum da genede bir size danışayım dedim
  11. NikoBellic

Rdr2 en hızlı at kayboldu

Merhaba oyunun en hızlı beyaz Arap atı buldum sakinleştirdim tam binecekken tutturamadım çok hızlı olduğu için uçtu gitti birdaha aynı locasyona gittim bulamadım sizce birdaha bulamayakmıyım?
  12. NikoBellic

Mafia Definitive Editon vs Witcher 3

Selam arkadaşlar rdr2 oynuyorum müthiş gerçekten bayıldım neyse başlıktan gördüğünüz gibi iki oyunu indirmek istiyorum sizce hangisini indireyim epic games hesabımda var
  13. NikoBellic

God of War orjinal olmadan oynama

Yeni PC topladım epic gamesten rdr2 detroit Mafia definitive editon witcher 3 aldım ancak God of War hiç deneyimlemedim indirimde ikende almadım anlayacağınız Gow crack indirmeye değer mi
  14. NikoBellic

Detroit almak istiyorum ama ücretsiz olabilir mi?

Rdr2 den sonra Detroit almak istiyorum ama oyun indirimde değil yani Epic ücretsiz verebilir ücretsiz verilirse kötü olur Mafia 1 almaktan vazgeçtim
  15. NikoBellic

Hitman Absolution mu Mafia 1 definitive editon mu Battlefield 5 mi alayım

Steamden Hitman Absolution mu (42 TL) Epic gamesten Mafia 1 definitive editon mu (64TL) BATTLEFİELD 5 Mİ(40TL) hangisini almam daha iyi olur
  16. NikoBellic

Epic games indirim ne zaman bitiyor

Epic games girdiğimde 10.10.2024 te bitecek diyor yanlış mı yoksa 10 Ocak ta mı
  17. NikoBellic

Epic games 50 TL ve altı oyun önerisi

Epic hesabınımı geliştirmek istiyorum oyun önerilerinizi beklerim
  18. NikoBellic

Hitman Absolution vs Mount Blade Warband

Steam de sizce hangisini tercih edeyim yada sizin bir öneriniz varmı Max 4 dolar olsa iyi olur
  19. NikoBellic

Nays ile Rdr2 nasıl alınır

Malum indirmde bu nays mevzusu ile 50 TL daha ucuz oluyormuş nays hesabinda 250 TL mi 200 lira mı olmalı rdr2 almak icin
  20. NikoBellic

Undertale ucuza nereden alabilirim?

Merhaba bu oyun 18 TL idi dolardan önce fakat papara kartımı kaybettigim için yükleme yapamayip bu oyunu satın alamamistim şimdi 10 dolar ve çok pahalı yani verilmez bu para PC için nasıl satın alabilirim Steam key olabilir
Top Bottom