Arama sonuçları: *

1. E

Kanal tedavisi yaptırdım ama diş etim şişti?

Doktor bana hap vermişti onu kullanıyorum ilaç koyduğu için ağrı yapabilir bu hapı iç dedi. Hapın içindeki kağıdı okudum apse konusunda işe yarıyormuş zaten 2 gündür içiyorum umarım geçirir yinede çok teşekkür ederim.
  2. E

1 hafta sonraya randevu verdiler o zamana kadar beklesem bişey olur mu ki şuan kapalı olduğu için arayamıyorum cep numaraları da yok doktorun.
  3. E

Arkadaşlar merhaba yaklaşık iki gün önce sağ ön dişime kanal tedavisi yaptırdım ama yaptırmamdan 2-3 saat sonra tedavi uygulanan dişimin üstündeki et şişti. İltihap olduğunu sanmıyorum normal midir. Not:daha bitmedi ilk seansı yapıldı
  4. E

16gb ramli 2012 macbook pro retina nasıldır?

İki ekran kartını aynı anda kullanabiliyor muyuz?
  5. E

16gb ramli 2012 macbook pro retina nasıldır?

Arkadaşlar merhaba size sorum şu. 2012 macbook pro retina performansı nasıldır? Ps uygulamaları ve cs go açar mı? Özellikleri: 16gb 1600mhz ram İntel HD graphics 4000 Geforce gt650 yada gt650m tam olarak bilmiyorum 500gb ssd i7 2.nesil işlemci Arkadaşlar bu bilgisayar yerine şunu al demeyin...
  6. E

Web site yapıp satmak?

Ben site yapmayı biliyorum mesela hazır wordpress temaları kullanıp müşteriye özel site yapabilir miyim? Ücreti ne olur
  7. E

Web site yapıp satmak?

Arkadaşlar ben 14 yaşındayım ve Web site ve yazılım gibi şeylere aşırı ilgim var. Wordpress ile Web site açabiliyorum. Ve ben bu yeteneğimi pazarlamak istiyorum. İşin aslı wordpress ile e-ticaret olsun kurumsal olsun site kurup satabilir miyim? Bu işlerin süreci nasıl işler yapan var mı?
Top Bottom