Arama sonuçları: *

1. mrselcuk81

Grizzone Preworkout alınır mı?

alınır etkisi verdiği güç güzel biraz daha koyarsan hıq da öneririm
  2. mrselcuk81

Bilgisayarda yüksek telefondan düşük ping sorunu

dümenden videolardan izliyerek bazı ayarları değiştirdim pingim yükseldi falan garip bişeyler oldu oyunlarda yüksek ping alıyorum hız testi yapıyorum bilgisayarda 74 ping diyor fiveme falan giriyorum 1k ping telefondan yapıyorum hız testini 35 ping çıkıyor ve instada falan kasmıyor
  3. mrselcuk81

Sizce YT Music mi daha iyi yoksa Spotify mi?

hocam yt müzik daha iyi ama şarkı listenden değil herhangi bi şarkıyı açarsan ondan sonra çalan şarkı genelde çok alakasız oluyor
  4. mrselcuk81

1000₺ Kulaklık Öneri

kullanıyorum yok denicek kadar az
  5. mrselcuk81

18 yaşıma 5-10 gün kala ehliyete başvurmak ?

bildiğim kadarıyla 18 olmuş olman lazım ben 18 olduktan 2 hafta sonra gitmiştim kursa sormuşlarıdı 18 oldun mu diye
  6. mrselcuk81

Laptoptaki RAM markasını öğrenmek istiyorum

hocam bence arka kapağını aç direkt zaten 10 sn sürüyor
  7. mrselcuk81

400-500 tl gaming mouse

tamamdır hocam saolun bide hepsiburadadan yeni hesap açtım 100 tl de ordan kırdı 290 a geliyo mouse
  8. mrselcuk81

400-500 tl gaming mouse

https://www.hepsiburada.com/claw-s-nexus-x1-12800-dpi-wide-rgb-ozel-abs-doku-claw-s-reflex-orgu-kablolu-degistirilebilir-kapakli-gaming-mouse-beyaz-pm-HBC00005A69BK bu iyi midir? hocam görünüşü falan hoşuma gitti
  9. mrselcuk81

400-500 tl gaming mouse

400 500 tl civarı gamig tip mouse ışıklı falan olmasına gerek yok uzun ömürlü olsun mümkünse beyaz olsun bana yeterli şuan monsterin bi mousesini kullanıyorum orta tekerleği kırıldı aynı anda autocad vb programları kullandığım için bu mouse çöp oldu
  10. mrselcuk81

🔥İndirim Arctic MX-6 Termal Macun 278 TL 🔥

ben zaten o şekilde yaptım kabul etmedi
  11. mrselcuk81

Antrenman programı önerisi.

dostum zaten uzun bi süre o şekilde gelişebilirsin hatta ilk zamanlar yok protein tozuymul cart curt bakma bile 2. aya doğru creatine olabilir sadece ama alıyosan kaliteli bişey al dümenden marklarınki kötü oluyor haberin olsun
  12. mrselcuk81

Antrenman programı önerisi.

hocam bence dümen hareketlerle uğraşma full body istiyorsan bench press (güçlenene kadar max kiloda 8 tekrar) incline dumbel press deckline dumbel pres latpul down dumbel row leteral raise arka omuz için tersten fly (adını unuttum) bar curl hammer curl rope pushdown owerhead triseps pres...
  13. mrselcuk81

yok hocam geçersiz kod diyor
  14. mrselcuk81

hocam yeni hesap hiç siparişte vermedim ama kodu kabul etmiyor niye
  15. mrselcuk81

1000 lira bütçe kulaklık önerisi

bu kulaklığı bende öneririm millet ses kasılmıyo cart curt diyo ben valorant yücelik eloda gayet güzel kasabiliyom o yüzden 1k ya alınabilicek bi kulaklık kesinlikle
  16. mrselcuk81

YARDIM Laptop termal macun değişimi !!!

hocam yaşadığım şehir küçük ve bu tarz işletmeler malesef yok bilen varsa öneri alabilirim ama Şehir Düzce
  17. mrselcuk81

YARDIM Laptop termal macun değişimi !!!

Bende hp victus 16 Arkadaşımda asus tuf f15 var aşşa yukarı 2 ay arayla aldık ve artık ısınıyor benim ram 16 olduğu için çoğu oyunda kasmıyor onunki 8 o yüzden çok kasıyor ona 8-16 ram alıcaz arkadaşımın laptopunda 2. bi ssd girişi var mı sata yada m2 varsa ssd alıcak birde termal macun...
  18. mrselcuk81

🔥İndirim CHESS.COM BOTU YENEREK BEDAVA 1 AY DİSCORD NİTRO

hocam beni biraz zorladı bot :D
  19. mrselcuk81

22k bütçe ile hangi telefonu almalıyım

ona bakıyorum şimdi tr olarak 12 ye yetiyo param
  20. mrselcuk81

22k bütçe ile hangi telefonu almalıyım

hocam bayada alıştım iphoneye ya çok değiştiresim gelmiyor
Top Bottom