Arama sonuçları: *

1. priwchu

GAZİ ÜNİVERSİTESİ OTOMOTİV MÜHENDİSİ

arkadaşlar girmek istiyorum fakat nasıldır bilen veya tavsiye vermek isteyen varmı?
  2. priwchu

SEVGİLİM BENDEN UZUN

arkadşlar ben 168 im o 175 ama çok seviyorum ama ben bodycim kalıbım var şeffaf bir şekilde fikirlerinizi belirtin olur mu olmaz mı
  3. priwchu

HERKES KENDİ WALPAPER'INI PAYLAŞSSIN

ben şöyle başlayayım
  4. priwchu

Uzun Süredir Hayal Ettiğim Sistemi Aldım!

Arkadaşlar baya uzun süreden beri hayal kurduğum sistemi sonunda topladım. Ryzen 5 2600 Rx 570 nitro plus Corsair 8+8 3000 mhz ram Asus b450 mk Caugar 700 watt 800 plus psu İntenso 120 gb ssd wd blue 500 gb hdd EKİPMANLAR Gamenote kb435l compact mekanik klavye ve corsair katar pro.kulaklıgım...
  5. priwchu

Başakşehir millet bahçesi büfe falan varmı?

Arkadaşlar kız arkadaşımla gitcem ama 2 gündür araştırıyorum ama bir şey bulamıyorum. Orda yakınlarda herhangi bi yeme içme mekanı falan varmı?
  6. priwchu

CİTİZEN ECO DRİVE SAAT ÇALIŞMIYOR

arkadaşlar saati ayarlayamıyorum.saat çalışıyor ama dönmüyor.bu konudan anlayan varmı?
  7. priwchu

donanım arşivi hesabımı nasıl silebilirim?

donanım arşivi forumda bronze olmak istiyorum.fakat yanlış bildigim konular yüzünden ban yedim.ve ilerde bronze olursam,banlı bir hesapta olmak istemiyorum.hesabımı nasıl silebilirim?
  8. priwchu

nasıl hesabımı silebilirim?

donanım arşivi forumda bronze olmak istiyorum.fakat yanlış bildigim konular yüzünden ban yedim.ve ilerde bronze olursam,banlı bir hesapta olmak istemiyorum.hesabımı nasıl silebilirim?
Top Bottom