Arama sonuçları: *

1. priwchu

Ekran kartımın parçası mı değişmiş?

Arkadaşlar bugün sistem aldım ikinci el rx 590 special edition var içinde.ama fanları ışıklı değil.bu kartın açıldığı anlamına mı geliyor?
  2. priwchu

UYARI! GPU HOLDER Kullanmakta Fayda Var

arkadaşlar bence illaki kullanılması lazım.ben kullanmadım ve ekran kartımda yamukluk var diyebilirim.30 40 lira bir şey sonuçta alın kullanın
  3. priwchu

SANIRIM EKRAN KARTINI BOZDUM

arkadaşlar benim anakarttaki pci kilidi kırık ondan dolayı hafif yamuk duruyordu.ben ekran kartı yükselticisi aldım.fakat sanırım biraz fazla yükselttim ve ekran gitti fanlar dönmeye başladı kısacası pc gitti.sonra kapat açtım yaptım ve normale döndü.şuan bir sorun yok ama bir şey olmuşmudur diye...
  4. priwchu

ekran kartı mandalı kırıldı

Arkadaşlar durum bu 2 vidayla tutturdum.sorun yok şuanda.yerinede tık oturdu.sorun olur mu?
  5. priwchu

2022 De Gtx 980ti Kullanmak

Arkadaşlar merhaba.xbox series s ime şöyle mi teklif geldi; Evga gtx 980ti Ryzen 52600 Xpg gammix d10 8+8 16 gb ram Toshiba tr200 240 gb ssd Thermaltake rgb 600 watt power supply Sizce deger mi xbox series s ile değişmeye?
  6. priwchu

rx 570 termal ped önerisi

arkadaşlar kartımı uzun süredir kullanıyorum bence artık bi termal ped bakımı geldi.ne kadar aradıysamda termal ped kalınlık degerlerini bulamadım.fikri olan varmı dır acaba?
  7. priwchu

Bu Termal Ped Orji̇nal Mi̇di̇r?

https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/arctic-grey-termal-pad-8w-05mm-15x15mm-10-lu-paket-P450001843?gclsrc=aw.ds&gclid=CjwKCAjw9LSSBhBsEiwAKtf0n-U2IddY-ZHuZRXuZYuiYUHI70Eb6Fp6gy1SxS58G5DMSErY_XQ1pRoCCQAQAvD_BwE arkadaşlar bu ürünü alıcam fakat orjinal oldugunu nasıl anlarım?
  8. priwchu

Termal Ped Öneri̇si̇ ?

Gigabyte rx 570 ekran kartımın pedlerini değiştirmek istiyorum.önerileriniz nedir?
Top Bottom