Arama sonuçları: *

1. S

Ekran Kartım Fan Açıyor

Merhaba arkadaşlar, RX 7700XT ekran kartım var sapphire markasının çok saçma şekilde rastgele olarak 39-45 derecelerde bazen fan açıyor bazen açmıyor anlamış degilim durumu yazılımı üzerinden buna engel olmaya çalıştım fakat hiç bir türlü açmasını engelleyemedim msı uygulamasını da denedim yine...
  2. S

Ekran kartı alıcam tavsiyeleriniz?

Arkadaşlar ekran kartı almayı düşünüyorun işlemcim ramim psu um her şey hazır tek eksik ekran kartı rtx 4060ti ile rx7700xt arasında kaldım ham güç olarak rx7700xt çok önde ve gelecek oyunlara yönelik olarak rx7700xt nin 12gb vram olması beni çok etkiledi özellikle gta6 nın çıkmasını bekliyorum...
  3. S

Ekran Kartımı Satıyorum.

arkadaşlar ekran kartımı satıyorum rx 5600xt sarı site üzerinden ilana koydum bir kişi ile whatsapp üzerinden görüştük kişi bana konyada oturdugunu param güvende ile alıcagını iletti ben hiç bu zamana kadar param güvende ile satış gerçekleştirmedim şüphelerim var kartım sağlam ve çalışıyor kişi...
  4. S

Ekran Kartı Satın Alıcam (Tavsiye)

Merhaba arkadaşlar şuan bilgisayarımda rx5600 xt xfx markasının 3 fanlı olan ekran kartı var ve yükseltmek istiyorum 2 tane seçenek arasında kaldım rtx 4060 veya rx7600 incelemelere baktıgım zaman yaklaşık olarak bir birlerine yakınlar fakat arada 3k-4k fiyat farkı mevcut ve bu fiyat...
  5. S

5600 XT 20.11.2'e güncellemeli miyim ?

beyler yeni sürüm galiba WHQL Etiketini almış sizce güncellemeli miyim ? bide anakartım f51 bios güncellemesi bulunuyor f60c yapiyimmi ?
  6. S

XFX RX 5600 XT Siyah Ekran Sorunu

bilgisayarı alalı 2 gün oldu psu 650w bronze sertifikalı ilk başıma valorantta geldi şimdi oyunlarda sürekli siyah ekran veriyor 3 saniye boyunca arkadan ses geliyor sonra kitleniyor bilgisayara reset atmam gerekiyor şuan ki ekran kartı driver sürüm 20.9.1
  7. S

8k Ya kadar destekleyen Ekran Kartı 1280x1024P Desteklermi ?

beyler alıcagım ekran kartı 8k ya kadar destekliyor ama monitörüm 1280x1024P sıkıntı olurmu görüntü verirmi ?
  8. S

XFX 5600 XT III ULTRA Sıkıntısı Varmı

selam dostlar bu marka ekran kartını alıcam forumda 5000 serisinden çok çeken arkadaşlar olmuş siyah ekran gibi bu durumlar arkadaşların WQHL olmayan sürücü indirmelerinden kaynaklı yoksa kronik sıkıntısımı var acaba merak ettim sizce bu işin altından kalkabilirmiyim
  9. S

5600 XT Yazılımsal Sıkıntısı Varmı Bu Konuya Bi Açıklık Gelsin

Arkadaşlar çok güncel bi cevap bulamadım yakın zamanda 5600 kullanıcısı varmı hiç mavi ekran veya dalgalanma sorunu varmı sistem çökertiyormu vede son soru olarak 2600x ile darboğaz yermiyim lütven bu konulara açıklık gelsin. İyi Günler
  10. S

XFX 5600xt Ultra Sıkıntılımı ?

Sizce bu ekran kartı problemi olan bi ekran kartımı yazılımsal veya başka bi türden uzun bi zaman sonra ilk kez pc alıcam ve beni rahatsız veya huzursuz etmesini istemem başka bi kart alma şansım yok sapphire gibi xfx hazır pc topluyorum sitelerden
  11. S

ryzen 5 2600x İle XfX 5600 III Ultra 3Fanlı Darboğaz Yaparmı

Sizinde yardımlarınız sayesinde msı 1660 superden gamıng vazgeçip 5600 alıcam fakat işlemci 2600x olarak kalıcak arttırma şansım yok sizce 5600 darbogaz yaparmı vede 5600 den vaz geçip 1660 supermi almalıyım ?
  12. S

MSI 1660 SUPER GAMING X Mİ ASUS TUF GeForce GTX 1660 SUPER OC MU ?

Arkadaşlar yakın zamanda pc toplıcam ama bu 2 ekran kartı arasında kaldım biliyorum biri oc ama ısınıyor ve ses çıkarıyor diyorlar sizin bilginiz varmı acaba nasıllar 2 sini kıyaslama yaparsak
Top Bottom