Arama sonuçları: *

• Users: Pogox
  • Order by date
  1. P

500gb NVMe ssd arıyorum yardım

şu anki ssd sağlığım 1738660672 ssd bulmak için neleri bilmem gerekiyor söylerseniz iyi olur 512gb gayet yeterli .öneri var mı?
  2. P

HP Laptobuma uygun batarya arıyorum

Dokunmaz olur mu. Ne kadar istersin💰
  3. P

Şu anda içini açma şansım yok şehir dışındayım. Ama açıp bakacağım. Nereden almıştın hatırlıyor musun? Bu arada kral kimsin böyle sen ya ne zaman sorunum olsa gelip fikir veriyorsun. Para versem daha iyi hizmet alamam başka yerde teşekkürler.
  4. P

hp 15 da 1056nt model bir laptoba sahibim . Bataryası 1 saatten fazla gitmiyor çok canımı asıkmaya başladı. Bataryayı bulmak için nelerin bilinmesi gerektiğini bilmiyorum
  5. P

Çözüldü✓ Laptopuma ram yükseltmesi yapacağım. Ram önerisi

çok teşekkür ederim nedennse hiç modeli direkt aratmak aklıma gelmedi
  6. P

Çözüldü✓ Laptopuma ram yükseltmesi yapacağım. Ram önerisi

hedefim (2x8) Sahip olduğum bunarı buldum başka öneriniz var mı? İncehesap vatan 1 vatan2 Anakart
  7. P

Max 60k bütçem var laptop arıyorum. oyun için ama gow gibi oyunlar oynamıyorum

Sen ne alırdın ve neden ? çok yakın cihazlar kafam karıştı iyice
  8. P

başka bir model buldum buna ne dersin https://www.hepsiburada.com/hp-victus-16-s0001nt-r7-7840hs-32gb-1tb-ssd-rtx4070-8gb-freedos-16-1-240-hz-qhd-notebook-7z4l9ea-p-HBCV00004KGS1K
  9. P

ekran kartının wat değeri değişiyor msi-105w asus-140w hp omen güzel bi alternatif işlemci olarak amd tercihimi karşılıyor
  10. P

Başka tavsiyeniz var mı? ASUS https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-f15-fx507vi-lp096-8gb-rtx4070-140w-13-nesil-intel-i7-13620h-16gb-ram-512gb-ssd-15-6-inc-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00005UYMMA?magaza=GpnTeknoloji& MSİ...
Top Bottom