Arama sonuçları: *

1. RTX3070

Son bir kez soruyorum: DRAM'li daha yavaş SSD mi, DRAM'siz daha hızlı SSD mi?

Bu hızlar zaten indirmede yardımcı olmaz. Yerel dosya işlemlerinde yardım eder. 2000 MB/s bile indirmek için 16 gigabit internet lazım, bu da Türkiye'yi geçtim dünyada evlere verilmeyen bir hız. Olmaz diyenler çıkacaktır ancak ben Gen 3 SSD'ye bile soğutucu aldım, çünkü yer yer 60 üstü bile...
  2. RTX3070

Son bir kez soruyorum: DRAM'li daha yavaş SSD mi, DRAM'siz daha hızlı SSD mi?

Bunu okuduktan sonra kendiniz de değerlendirebilirsiniz ama ben NV3 alırdım. DRAM olmayınca SSD'deki DRAM'in işini sistem belleği yapıyor, daha çok gecikmesi var o yüzden DRAM tabii ki faydalı ama iki SSD arasındaki okuma yazma farkı 3 kat olunca DRAM'li olanı al diyemeyeceğim.
  3. RTX3070

Acil laptop tavsiyesi(yazılım müh.kıyaslama)

Tamamen yapılacak işlere bağlı. Sallıyorum web uygulaması geliştireceğim diyorsanız bir GPU'nun ekstra pek bir faydası olmayacak, ancak bu başka işlerde bu şekilde olmayabilir.
  4. RTX3070

Hangi İşlemciyi Almalıyım7950x3d Vs 7800xd

Soğutucunuz yeterince güçlü değilse ve planlarda da soğutucu değiştirmek yoksa 7800X3d, ancak 3000 TL farka 7950X3D bence çok iyi bir fırsat. İşinize yarar yaramaz bilemem tabii ki.
  5. RTX3070

RTX 5070 Ti fiyatının düşmesi beklenir mi?

Düşer ama bence 20k kadar düşmez. 5070 beklenebilir ama onun da birkaç ayı var daha, ve fiyatı ne olur şüpheli. Şahsi görüşüm bu tip durumlarda (yeni kartın çıkmasına daha süre var ama yakın zamanda çıkacağı kesinleşti) 2. ele yönelinmeli...
  6. RTX3070

5090 Vs. 5080 Ekran kartı (5090 Alınmalı mı)

5090-5080 farkı az değil. Mümkünse 5090 alınabilir. Ancak fiyatlar bence çok yüksek. Birkaç ay sonra çok daha uyguna alınır diye tahmin ediyorum. Tahminen acelesi de yoktur diye düşünüyorum. Gerek var-yok mevzusu bence mantıksız. Gerek yoksa bile 5090'ın verdiği FPS'i sadece 5090 verebiliyor, şu...
  7. RTX3070

Mahallemdeki pcciden ekran kartı alacağım nelere dikkat etmeliyim

Kartın modeline göre internette clock hızlarına bak ve bir benchmark çalıştırmasını iste. İdeal olarak internetteki clock hızlarından düşük olmamalı.
  8. RTX3070

ECA kombi suyu nasıl boşaltılır?

Kışın yaklaşık 1 aylık bir süre evde olmayacağım, giderken kombinin suyunu boşaltıp gitmek istiyorum. Kombim ECA Confeo Plus ve vanalar şu şekilde: İnternette kimisi sıcak su vanasını kapatıp sıcak suyu çeşmeden açıp doldurma vanasını da açınca içindeki su boşalır demiş ama denemeden önce...
  9. RTX3070

ASUS ROG STRİX G17 EKRANDA TİTREME

GPU modunu sadece Nvidia yapınca da sorun gözlemleniyor mu?
  10. RTX3070

🔥 İNANAMIYORUM! CHATGPT'YE VERGİ GELDİ!?

Steam'de eğer ki oyunun satıcısı Türkiye'de değil ise KDV eklenmiyor mesela. Aynı durumun OpenAI için de geçerli olması gerek değil mi?
  11. RTX3070

🔥 İNANAMIYORUM! CHATGPT'YE VERGİ GELDİ!?

Türkiye bazlı olmayan bir firma nasıl KDV'ye tabii tutuluyor? Muhasebe bilgisi olan arkadaşlar açıklayabilir mi gerçekten merak ettim.
  12. RTX3070

eSIM kaldırırken hata alıyorum

Sıfırlayınca kaldırabildim, şanslı çıktım biraz. Kimi modellerde kimisi anakartı değiştirtmek zorunda kalmış.
  13. RTX3070

ChatGPT cevapları vermeyiniz lütfen.
  14. RTX3070

Airalo üzerinden bir yurt dışı seyahati için eSIM almıştım ancak döndüğümden beri SIM'i kapatamıyorum veya silemiyorum. "SIM ile bağlantı kurulamıyor, daha sonra tekrar deneyiniz" hatasını alıyorum. Ağ ayarlarını sıfırlamayı ve XDA'daki cevabı da denedim ancak işe yaramadı. Model S21 Ultra ve...
  15. RTX3070

Yardım Ryzen 7 7800x3d Saçma Sapan Sıcaklık Değerleri

Normal. Tek CCD işlemci.
  16. RTX3070

Rehber Monitörünüzü doğru renklerle kullanın! Renk profili yükleme rehberi

Yüklü demek o zaman. Renk yönetimi menüsünde de profil gözüküyorsa.
  17. RTX3070

Rehber Monitörünüzü doğru renklerle kullanın! Renk profili yükleme rehberi

Aygıt yöneticisinde monitörün adı ne olarak gözüküyor?
  18. RTX3070

Millenicom firması hakkında

Millenicom kullanıyorum henüz başıma gelmedi.
  19. RTX3070

Yardım Minecraft rtx nasıl açılır

İllaki ray tracing maplerine ihtiyacın yok, dediğim gibi ray tracing destekli texture indirirsen oynayabilirsin. Oyunun işleyişi gereği ray tracing böyle çalışıyor. Çoğu videoda olan texture pack Kelly's.
Top Bottom