Arama sonuçları: *

1. hakan32

MSİ 5090 Larına zam yaptı

Büyük ihtimalle 5000 serisi yakında stoklarda olmayacak Fiyatı düşmesini bekleyenler için üzücü haber satıcılar ***** değil eğer istedikleri fiyattan satamazlarsa fiyat düşürmek yerine stok yok derler stok olmayan üründe her zaman fiyatı yükselir madencilik dönemini hatırlayanlar bilir gtx 1660...
  2. hakan32

Yardım Samsung PM9a1a için güncel Firmware nasıl bulunur?

o modelin henüz yayınlanmış güncel bios yok oyüzden bulamıyoruz.
  3. hakan32

Hp Victus 16-S0018NT 7Z4M8EA Alınır mı ?

model nosunu hatırlamıyorum ama victus modeliydi işlemci inteldi onu hatırlıyorum belki 10-15 tane laptop bakım yaptım serin çalışanını görmedim videodaki yeni nesil sanırım amd işlemcileri ısınmıyor heralde video gördüğüm kadarıyla
  4. hakan32

Win11 Başlat Aramasında Uygulamaları Bulamıyorum

https://answers.microsoft.com/tr-tr/windows/forum/all/windows-arama-%C3%A7ubu%C4%9Funda-programlar/547acb2a-04c8-4e46-b424-24987a3f03c6
  5. hakan32

Win11 Başlat Aramasında Uygulamaları Bulamıyorum

Bilgisayarının sistem dosyaları bozulmuş Onarım yaparak düzeltmeyi deniyebilir yada format atabilirsin.
  6. hakan32

hp victus modeline çok fazla bakım yaptım içinde işlemci ve gpu için 1er tane fan var ve hava cfm si çok düşük düz zeminde 2 saatlik testlerde işlemci 90 derecelerde kalması sebebiyle cpu tootle girerek frekans kısmaya gitti ve fps ciddi oranda düştü Bizzat kendim test ettiğim sonuçlar...
  7. hakan32

RTX 4080S 12700K sistem ne kadar eder?

45 K dan sarı sitede mevcut https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-hp-victus-16-s0065nt-1221618528/detay
  8. hakan32

120k ya palit gamerock rtx 5090 almak mantıklımı ?

Merhaba arkadaşlar Mimar bir kardeşimize rtx 5090 almayı planlıyoruz sarı sitede 120k ya buldum bitane sizce mantıklımı satın almak yoksa sıfır çıkmasınımı beklemek ?
  9. hakan32

altına yükseltici bir laptop standı alırsan sıkıntı yaşamazsın tek fanlı soğutması sebebiyle altını düz zemine koyduğunda ciddi sıcaklık artışlarından dolayı oyunlarda donma takılma yaşayabilirsin.
  10. hakan32

İyi bir staj yeri bulamıyorum

hala maaştan bahsediyorsun canım kardeşim maaş vermiyorum % de alıyorlar iş başına aylık kazançları net değil.
  11. hakan32

İnan 1000 den fazla stajerim oldu bugüne kadar emekçinin hakkını yemedim ama allah var ticarette hak yemiş olabilirim orası tartışılır, Ne stajerler geldi geçti toplasan 4 yıl çalışıyor bizimle lise stajeri 13 yaşında başlıyorlar yanımıza daha çocuk bunlar ahlak edep saygı sevgiyi burada...
  12. hakan32

Pc mi yükseltmek istiyorum ama kararsızım.

bence am5 platformunda 9600x e geçip uzun vadeli yatırım yapabilirsin am4 platformuna artık yatırım yapılmasını doğru bulmuyorum.
  13. hakan32

Öncelikle Klavye başından iş veren olmak çok güzel bir duygu olmalı tebrik ediyorum, İnşallah gönlüne göre bir yer bulursun polemiğe gerek yok birşeyleri kanıtlamaya hele hiç gerek yok İşinden memnun olmayan zaten bırakıp gidebilir kimseyi zorla çalıştırmıyoruz kaldıki şuan elemanlarımın tecrübe...
  14. hakan32

Ne kadar ücret verdiğimi buraya yazamam tabii ki ancak haklarını fazlasıyla alıyorlar.
  15. hakan32

Öncelikle hiç bir iş yeri stajerlere yasal haklar konusunda musama göstermez bunun altını çiziyorum, Eğer meslek öğrenmekse amacın yasalara değil iş yerinin kurallarına uymak zorundasın yoksa hiç bir iş yeri arkanda durup sana meslek öğretmez. Şuan çalıştığın yer dahil. Önce bunun bilincinde...
  16. hakan32

Ben araştırmaya devam ediyorum bu arada Kullanmış olduğunuz diskin verilerini buldum gözatmak isterseniz diye buraya bırakıyorum güncel bios bulursam paylaşıcam.
  17. hakan32

HP Victus 16-d0021nt Modelinde bahsetmiş olduğunuz SSD kullanılmakta yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
  18. hakan32

RTX 5000 serisi ile Artık Saf kas gücü sonamı eriyor ?

Artık Oyun üreticileride Bu yapay zekaya uyum göstermek zorunda kalacak ve bütün oyunlar Teknolojik gelişmelere açık şekilde tasarlanacak Saf kas gücü 2025 te hala gözle görülür farklar ortaya koysada 2030 yılında bence bir anlam ifade etmeyecektir.
  19. hakan32

RTX 5000 serisi ile Artık Saf kas gücü sonamı eriyor ?

Merhaba arkadaşlar Alışık olduğumuz 2080 den 3080ne geçerkenki Saf kas gücü artışı 3080 den 4080 ne geçerkenki ile hemen hemen aynı seviylerde olması ile beklentiyi 5080 için çok yüksekte tutmamıza sebep oldu ancak zamanın vermiş olduğu teknolojik gelişmeler ve yapay zekanın bu kadar ileri...
  20. hakan32

2K DAN 1080 P YE GEÇİNCE FPS DÜŞÜYOR

İşlemcin güçlüyse evet Ama düşük işlemcilerde senaryo bu şekilde. 1738665943 Mesela bende 5800x3d işlemci var gt1030 ile 2k en düşük ayarlarda ortalama 200 fps alıyorum 1080p çekince 200 fps 720p çekiyorum yine 200 fps
Top Bottom