Arama sonuçları: *

1. samuraikek

M9 Sistem Cyberpunk Görüntüleri (3060Tİ + 12400F) RTX+DLSS

Rtxde ve oyunda tüm ayarları fulledim ve dlss kalite modunda. (RTX kapalıtyken min 100 fps alıyorum)
  2. samuraikek

İtopya hediye oyun için cevap maili atmıyor

3060ti ekran kartına midnight suns hediyesi vermesi lazımdı 2 gün önce fatura ve sipariş bilgileriyle başvurdum 2 gündür dönmediler.Erken veya geç başvursam bile cevap vermelerini beklerdim
  3. samuraikek

M9 sistemi gelenler bakabilir mi?

İşlemcinin kutusunda ve ekran kartı kutusunda bu tarz stickerlerdan çıkıyor mu? kasama yapıştırmak istiyorum.
  4. samuraikek

İtopya kullanılmış ürünlerle mi sistem satıyor?

M9 sistem almıştım ekşide dolaşırken şunu gördüm biraz korku sardı 3 yıldır biriktirdiğim parayı bu sisteme gömdüm cidden ikinci el ürün mü kullanıyorlar?
  5. samuraikek

M9 Sistem Sipariş Faturalanıyor Aşamasında

Sistemi ulaşanlar olmuş ama benimki faturalanıyor aşamasında.Faturayı bugün kesmezlerse midnight suns oyununu alamayacağım.Bugün kargolanıp kargolanmayacağını nasıl öğrenebilirim kargolanmadan önce toplanıyor vs gibi aşamalar yazıyor mu?
  6. samuraikek

M9 Modart Sistemi Kargolanan Oldu mu?

Bugün kargolanan oldu mu? Bugün toplamaya başlamışlardır diye düşünüyordum ama bende hala "sipariş faturalanıyor" yazıyor.
  7. samuraikek

İtopya pazar günleri sistem toplama işlerine devam ediyor mu?

Cuma günü aldığım sisteme erkenden ulaşmak istiyorum da itopya pazarları da topluyor mu acaba? Mağazaları pazarları açık ise toplamaları mantıklı çünkü
  8. samuraikek

İtopya sistemleri kaç günde toplayıp kargoluyor?

400 stoklu modart sistemi aldım sizce kaç güne toplayıp kargolama aşamasına gelirler? Önceden itopya tecrübesi olanlar yazabilir mi?
  9. samuraikek

Neden Donanım Arşivi Yeni Sistem çıkarmıyor?

Yarın incehesabın sistemi gelecek ama bildiğim kadarıyla Abdullah abinin fiyatları indirterek hazırladığı bir sistem değil.İlk defa masaüstü pc alacağım ama şuan ekstra indirimli bir sistem bulamıyorum. en son 2 ay önce topladı ama alt seviyeydi (6500xt ekran kartlı)
Top Bottom