Arama sonuçları: *

1. shurik3n_

(50k)hayırlı olsun mu geçmiş olsun mu ? (i9 14900KF)

Herkese fazlasıyla teşekkür ediyorum, sadece meraktan soruyorum, i9 u iade et demenizin sebepleri nelerdir? (iade edeceğim) Fiyat performans olmaması mı, ısınması mı vs özetleyecbilecek var mı ?
  2. shurik3n_

Çünkü POWER ve Ram i teslim aldım, iade süreciyle pek uğraşasım gelmedi ne yalan söyleyeyim :D
  3. shurik3n_

Tabii ki oyun da oynayacağım, ki oynayacağım oyunda RUST gibi saçma sapan çok yüksek sistem gerekensinimleri isteyen bir oyun.. Zaman ayırdığınız için de ayrıca teşekkür ediyorum, işlemci ve anakartı iptal edip ( dış kasam var bu arada) söylediğinzi işlemci ve anakartı almam sorunu büyük ölçüde...
  4. shurik3n_

bendeki 3070 ti ' nin sorunlu olduğunu düşünüyorum o yüzden ekran kartını satup beddua yemek istemiyorum. bazen yükte siyah ekran geliyor bilgisayar çalışmaya deva mediyor falan kaç kişiye gösterdim anlayan güvenilir hiçbiri sorunu çözemedi
  5. shurik3n_

2k da edit yapmayı düşünüyorum, hep şöyle oldu 16 değil 32 alayım, ulan üstüne şunu eklesem 64 oluyor, ulan şunuda ekleyivereyim 96 olsun ile sonuçlandı resmen
  6. shurik3n_

Gerçekten çok memnun olurum, teslim edilen sadece ram soğuytma ve psu var, onlarıda iade etmeli miyim sizce ? Bütçe çok problem değil, ekran kartsız haliyle 40-50 k arası diye düşünüyorum. Yayın yapıyordum fakat beklediğimden güzel geçmeye başladı yayınlar, şimdi youtube'a da içerik üretmek...
  7. shurik3n_

İlk defa böyle sistem topluyorken alabileceğim en iyi sıvı olmayan soğutmanın bu olduğunu düşündüm, biraz şanssızım ve şuanki bilgisayarımda corsair sıvı soğutma olmasına rağmen motorundan ses geliyor, beklediğim performansı alamıyorum vs vs... bendeki şans gider damlama yapar oksitlenir şeyi...
  8. shurik3n_

Dış kasa, m2 ve ekran kartı almadan 50bin 500 lira civarına geldi bunlar. Ekran kartım 3070 ti ama çözemediğim ve kimsenin çözemediği bir problemden yükse bindiğinde bazen kapanıyor. bazense hiç kapanmıyor, ekran kartı alana kadar onunla idare etmeyi düşünüyorum.. 5000 serisini beklememimi...
  9. shurik3n_

Bilgisayarım anlamsız bir şekilde ekranı kapatıyor

hala aktif sorun. çözüm bulabilmiş değilim
  10. shurik3n_

bende de bazen kapanmıyor ama çoğunlukla kapanıyor
  11. shurik3n_

displayport ile deniyorum, hdmi ile de denedim ama sonuç vermedi hala aynı..
  12. shurik3n_

Merhabalar, Bilgisayara ne yaptıysam yapayım genellikle RUST a girdiğimde ekran gidiyor ama sesler gelmeye devam ediyor. yani özetle bilgisayar çalışmaya devam ediyor ama ekrana gelen sinyaller kesiliyor. donanımları çalışmay adeva mediyor örneğin alt tab + space e bastığımda izlediğim video...
  13. shurik3n_

Ödül vermek için çark uygulaması

Herkese selamlar, yayında izleyicilerime dağıtmak için bir çark uygulaması arıyorum/yapıyorum. ama çokta istediğim gibi bulamadım/yapamadım. önerebileceğiniz, oranlarını kendimizi belirleyebildiği bir çark uygulaması, veya muadil kaynak kodu önerebilecek var mı?(illa çark olmak zorunda değil...
  14. shurik3n_

Kafayı yemek üzereyim, işlemci sorunu

selamlar tekrardan, işlemciyi değiştirdim ve sorun tamamen ortadan kalktı. taktığım işlemci ve değiştirdiğim işlemci aynı marka model; işlemci arızasıymış. ama ilginçtirki ne pinlerinde ne başka birşeyde sorun var. yardımcı olan herkese teşekkür ederim
  15. shurik3n_

sanırım çözüme ulaşmadı, akşam daha da farklı bir işlemci takıp deneyeceğim. sonucu buradan belirtirim
  16. shurik3n_

evet başka ramler ile denedim ama sonuç değşimiyor.
  17. shurik3n_

işlemciyi farklı bir anakarta taktım, ramleri de değiştirdim ssdyide, powerıda, belki kasada canı sıkılmıştır diye düşünüp kasadan çıkartmayıda denedim. değiştirdiğimde düzelen tek senaryo, işlemciyi değiştirdiğimde. şuan aynı işlemciyi alıp taksam (aynı model farklı bi r5 1600) acaba aynı sorun...
  18. shurik3n_

Farklı Ram ile denedim, yine aynı 16 ama kullanılabilir 8 görünüyor ama bu ramleri başka kasaya taktığımda 16 16 görünüyor. anlaşılan çözemeyeceğim..
  19. shurik3n_

pinlerde hiçbir sorun yok. macun bulaşması da söz konusu değil, tak diye oturuyor anakarta
  20. shurik3n_

hiçbir şekilde işe yaramadı ne yazık ki...
Top Bottom