Arama sonuçları: *

• Users: OmerL
  • Order by date
  1. O

Asus Prime x670E-Pro WIFI sorunu

Merhaba, Bunlarda zaten normalde 8000mzh'e kadar desteği var bildiğim kadarıyla. Bios ayarlarından kaynaklı olma ihtimali olabilir veya ram değişikliği olduysa ondan dolayı da olabilir
  2. O

Bu sistem parçaları nasıl?

ya kral dur bi :ROFLMAO: "altaybyndr", adam 2022 de yazmış diye yanıt verdi onu attım. üyelik tarihini soru zamanı diye söylüyor.
  3. O

o.O2
  4. O

Logitech S150 Alarak kötümü yaptım?

neden memnun kalmadığınızı da yazsaydınız keşke :)
  5. O

Çözüldü✓ Steel series ses bana geri geliyor

Mikrofon Windows 11 Nasıl Test Edilir Görev çubuğunun sağ alt kısmındaki ses simgesine sağ tıklayın ve Ses Ayarları'nı seçin. Giriş'e gidin ve test etmek istediğiniz mikrofonun yanındaki sağa bakan oku seçin. Özellikler ekranında Mikrofonunuzu test edin'i bulun ve Testi Başlat'ı tıklayın...
  6. O

aynı psu fiyat farkı var. Araştırın derim.
  7. O

https://www.sordum.net/60658/mikrofondan-konusurken-kendi-sesinizi-dinleyin/
  8. O

mikrofon ayarlarına girdiğiniz zaman bu aygıtı dinle seçeneği aktif olabilir mi?
  9. O

Yardım PC den laptopa internet bağlama

ana ethernet kablonu çoğaltmak için switch kullanman lazım. oradan farklı bir ethernet kablosunu type-c veya usb dönüştürücü olarak kullanabilirsin.
  10. O

Yardım RAZER BW3 PRO BATARYA NEREDEN BULABİLİRİM ACİL

Çin sitelerinde var ama Türkiye gönderimi yok. En kolay çözüm kablosunu eşdeğer bir bataryaya uydurmak olur diye düşünüyorum.
  11. O

Yardım Acil ucuz SSD lazım!!!

Marka ile ilgili bir bilgim yok ama 1112 değerlendirmede 5 yıldız aldıysa iyi çıkmama ihtimali düşüktür. (Fury için)
  12. O

Monıtorun hoparloru çalışmıyor

aygıt yöneticisinde driver yoksa donanım değişkliklerini tarayınca driver gözüküyor mu kontrol eder misniz?
  13. O

Yardım Acil ucuz SSD lazım!!!

600₺ ye bunu almaktansa https://www.amazon.com.tr/dp/B0BN636YDN/ref=asc_df_B0BN636YDN1715220240000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0BN636YDN&linkCode=asn&psc=1 720₺ ye bunu al derim...
  14. O

Monitörümün Ekranı Kırpılıyor

Görüntü kablosu denemenizi öneririm
  15. O

Yardım CPU Fan Error hatası almaya başladım

yanlış sokete takmış olabilir misniz?
  16. O

Bilgisayar açılmıyor

görüntü kablosunda temassızlık yoktur herhalde değil mi?
  17. O

Bilgisayar açılmıyor

klavyede numlock ışığı vs yanıyor mu?
  18. O

Bilgisayar açılmıyor

Yeniden başlatınca görüntü geliyor mu peki? Yine direkt siyah ekranda mı kalıyor
  19. O

Bilgisayar açılmıyor

İki arkadaşın dediği de gayet mantıklı :ROFLMAO: yeniden başlatıp bios'a girebiliyor musunuz?
  20. O

Yeni msi laptop fan açıyor

Merhaba, monster cihazların bazılarında var diye biliyorum ama kontrol edebilirsiniz yön tuşları üzerinde geri dönüşüm şekline benzeyen bir işaret varsa fn+yön tuşu ile fan hızı ayarlanabiliyor. Dediğim gibi msi'da var mıdır bilgim yok maalesef
Top Bottom