Arama sonuçları: *

1. Ş

Samsung S24FE nereden indirimli alabilirim ?

Bu telefonu almaya karar verdim. Elimde hazır para yok kredi kartından para çekip veya mağazalara gidip telefon için kredi gibi bir şey çekip alacağım. İnternet üzerinden almayacağım Mağazalardan alacağım ki direkt elime ulaşsın. İndirimli veya kampanya bildiğini varsa yardımcı olur musunuz ?
  2. Ş

Samsung S24FE vs S23

Snapdragon varken Exynos işlemciye para verilmez diye bir yorum gördüm. Ama aşağıda görselde Exynos işlemcinin daha güçlü olduğunu görüyorum. 1.sorum: hangi işlemci daha iyi 2. Sorum: snapdragon işemciyi diğer işlemcilersen ayıran özellik nedir?(çok övülüyor) 3. Sorum: bütçe sıkıntım yok sizce...
  3. Ş

Lenovo G20 monitör kaç para eder?

2 buçuk yıldır bende, ilk sahibiyim satmak istiyorum. Kaç para eder sizce? Kutu fatura mevcut. Herhangi bir problemi yok.
  4. Ş

Discorda Vpn'siz girebiliyorum

Türknetmi kullanıyosun
  5. Ş

Discorda Vpn'siz girebiliyorum

Nasıl bir ayar yaptım bilmiyorum ama benim modeme bağlanan herkes vpn siz discorda girebiliyor. Arkadşımada aynı ayarı yapmak istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum. Bilen varsa söyleyebilir mi ?
  6. Ş

Windows 11 fabrika ayarlarına geri döndürme nasıl yaparım ?

Sorunum düzeldi teşekkür ederim.
  7. Ş

son durum bu. 1729540736 Konudan bağımsız ama Windows 11 den nefret ediyorum. 1729540785 Güncelleştirme denetleniyor % 26 1729541321 Son durum 1729541401 %46 da kaldı bu galiba 1729541424 kalmadı devam ediyor 1729541524 şimdi ne yapayım.
  8. Ş

%85 sıfırlama istemiyorum. SAdece bir kaç ayar bozdum o ayarları fabrika ayarlında döndürmek istiyorum. 1729540467 %99 1729540515 İndi medya oluşturuyor % 40
  9. Ş

Sistemi bozmadı. Silkroad oynuna gıremıyorum sadece o ayarları yaptıktan sonra . Pc çalışıyor. %80
  10. Ş

Yönetici izni ALMA ayarı yaptım. Bu videodan baktım. %55
  11. Ş

pardon ya bu soruyu sordugum ıcın utanıyorum a:SD indiriyor hızlı iniyor görsel atacağım. %15
  12. Ş

şimdi ne yapmalyım ? Yerel disk C ye kurucam galıba.
  13. Ş

bu ekran geldı . Ben bu ekranı bılıyorum. Format atarken kullanyorum. Format atmıyacagım degıl mı ? Amacım format atmadan ayarları sıfırlamak . uygulamalrda kalacak.
  14. Ş

windows 11 i inidirn diyor omu siz link atabılr msnz yada
  15. Ş

Bi oyun için ayarları bozdum şu an daha kötü oldu bilgisayar. Fabrika ayarlarına dönmenin bir yolu var mı ? Format atmadan ve oyunlar dosyalar falan silinmeden ?
  16. Ş

Silkroad mbot login olmama sorunu

Silkroadı bota kurucam mbot u çalıştıramadım.Teamwievver den bağlanıp yapabilecek var mı ? ÖNEMLİ NOT: 3 tane uygulama kurmam gerekiyor. 2 si kurulu fakat 3. uygulama denetim masasında gözükmüyor. İndirip kurduğumda Bu uygulamanın zaten daha üstü kurulu diyor ama denetim masasında aynı isimde...
  17. Ş

Silkroad Launcher hatası

Exsro indirdim. Görseldeki hatayı alıyorum. 3 tane açılabilen uygulama var hiç biri çalışmıyor.
Top Bottom