Arama sonuçları: *

1. Sheader

Laptop rtx 3070 masaüstünde hangi karta denk ?

Laptop da 3070 masaüstünde hangi kartın performansına eşit olur ?
  2. Sheader

940mx vs 850m hangisi daha performanslıdir

3400 TL kadar bütçem var ve bu ekran kartlı 2 laptopu buldum zaten iksiide düşük FPS verecek biliyorum hangisi daha performanslıdir bunu 1 sene idarelik Alicam zaten üstüne para koyamam veya bataryası olmayan 950m li laptop var bir tane onu mu alsam zaten 2. El laptoplarda genelde batarya bitik...
  3. Sheader

2 seneye kadar rtx2060 eskir mı ?

Beyler şu anda 11. Sınıfım sağlam bir bölüm tutturur isem kaliteli bir laptop alicam excalibur g900 buldum performans a göre fiyatı iyi gibi geldi sizce rtx2060 düşük gelir mı laptop u uzun süreli kullanmayı düşünüyorum yoksa Casper in sisteminden rtx2070 e yükseltmem gerek olur mu 2060 yeterse...
  4. Sheader

PCI veri yolu 1 ne anlama geliyor

Arkadaşlar laptopumda bir takım değişiklikler yaptım galiba bu değişti m330 ekran kartını mi kullanıyor acaba? PCI veri yolu 1 yazan m330 ekran kartım mı oluyor 1609525191 Bana niye cevap vermiyordu üzerine:(
  5. Sheader

Bu ekran kartını nasıl kullanicam

Arkadaşlar laptopumda bir de m330 gpu gözüküyor ben bunu nasıl kullanicam oyuna girince radeon r5 kullanıyorum gözüküyor m330 u nasıl çalıştırabilirim
  6. Sheader

750m vs gtx950m hangısı daha performanslı

bunalrdan hangısı daha performanslı
  7. Sheader

940mx vs 850m hangısı daha performanslı

bu iki kartdan hangısı daha iyidir ?
  8. Sheader

940mx nasıl bır ekran kartıdır

940mx şn oyunlarda bana gerı donusu nasıl olur masautu onermeyın laptopa ıhtıyacım var 720p dusuk - orta ayarlarda cogu oyunda 40 fps verdıgını gordum sızce nasıldır bannerlord cs go kıgdom come delıverance rust the forest vs oynıyacagım
  9. Sheader

mx130 ve 940mx arasında fark varmı

bu ıkı kart arasında fark varmı 10 fps falan vazrsa bıle baya buyuk fark
  10. Sheader

660m mi gt940mx mi hangısı daha iyi

yukardıkaı mobıl gpulardan hangısı daha performasnlı beyler
  11. Sheader

AMD ekran kartlarında performans kaybı olur mu

bır arkadasım amd ekran kartlarında perormans kaybı yasanır demıst bendre 2. el rx570 falan bakıyorum cıdden varmı oyle bır durum %20 kadar yasanır demıstı
  12. Sheader

İkinci el RX 480 ekran kartı temız mıdır sızce?

ASUS RX480 RX 480 8GB EKRAN KARTI GAMİNG - Asus Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 784230585 bu
  13. Sheader

Bu ekran kartı kaç yıllıktır

2. El bir strix gtx 970 buldum ama kart eski gibi geldi bana yt ye baktim inceleme videoları 6 seneye dayanıyor bunu prgoramla vs üretim yılına bakamaz mıyız ?
  14. Sheader

Bir ekran kartının mining li olup olmadığını nasıl anlarım

Başlıktaki gibi 2. El bir kartın miningli olup olmadığını nasıl öğrenebilirim?
  15. Sheader

Rx 550 2gb / 4gb arasında fark var mıdir?

Başlıktaki gibi bellek çok fark eder mi
  16. Sheader

Ekran kartını besler mı ?

2.2 ghz bir mobil işlemci 755m besler mi
  17. Sheader

Laptopuma ekran kartı önerisi

AMD A8 7410 apu 2.2ghz 8gb ram İçin hangi ekran kartı olur https://www.sahibinden.com/ekran-karti-dizustu-notebook?pagingOffset=20&sorting=price_asc&price_min=200&price_max=400#/ Bunlardan hangisini besler bütçe max 400 daha üstü zor
  18. Sheader

Laptop'um için ekran kartı

AMD A8 7140 2.2ghz besleyecek ek gpu arıyorum 630m falan besler mi https://www.sahibinden.com/ekran-karti-dizustu-notebook#/ veya şunlardan biri ?
  19. Sheader

Laptop için ekran kartı

Laptop için 920m falan bulamadım bulablen var mi
  20. Sheader

Asboard ekran kartlari nasıldır

Asboard rx 580 mı almak daha iyidir 1400 TL ye 1300 e 2. El nitro+ rx580 8 GB almak mi
Top Bottom