Arama sonuçları: *

1. E

DROP plus 7.1 rampage /

indiremedim ya hala sinir oldum başka bir link varsa atabilir misin aynı yere yönlendirir büyük ihtimalde neden olmadı ki anlamadım 1602787631 bilgisayar güvenliği ile flan alakalı bir durum değildir demi
  2. E

DROP plus 7.1 rampage /

arkadaşlar drop plus aldım kullanamadım daha tam driver ını indirmeye çalışıyorum FURY LEVEL:https://www.desteksegment.com/urun/rampage-rm-k60-drop-plus-all-in-one-usb-7-1-typ-c-ve-3-5mm-cikisli-surround-gaming-oyuncu-mikrofonlu-kulaklik in videosundaki linkten indirmeye çalışıyorum inmiyor...
  3. E

kulaklıktan / bluetooh speakere geçiş

arkadaşlar oyunlarda kulaklık kullanıyorum ama oyun dışı kulaklık sarmıyor ve kasa nin arkasına veya önüne hoparler takmak istemiyorum nedense :) o yüzden bluetoohlu bi speaker alıcam ve kablosuna sarj aletindeki ucu takıp direk prize bağlayıp o hep orda takılı dursa bilgisayarada bluetoohtan...
  4. E

Speaker Bluetoohluu / hep şarjda oluyor mu ?

arkadaşlar kulaklık kullanıyorum genel olarak oyunda zaten ama hoparlör olması lazım tabi ki :) ve bilgisayara bağlamak istemiyorum hoparlöeri / kablo ucuna prize takılcak adaptör takıcam hep orda şarjda durur bilgisayara bluetoohtan bağlıcam ordan kullanıcam nasıl oluyor bi anlatabilir misiniz :))
  5. E

steelseries artics 1 kablolu va rampahe drop plus

bende 2sine baktım hangisini alıcaksın bende az dropa kaydım ama arda allahtan inceleme videolarını atmamış :D
  6. E

Rampage DROP PLUS alıcam başka var mı bu aralarda ?

drop plusla video izledim deneyimlerde okudum sorum yok aslında ses kasmada sorun yaşamam demi
  7. E

Rampage DROP PLUS alıcam başka var mı bu aralarda ?

iyi ggünler arkadaşlar rampage drop plus alıcam yüksek ihtimal ama insan acaba mı diyor ses kasma, almışken iyi bi kulaklık olsun diye insan düşünüyor. Drop plustan daha iyisi varsa bütçeyide artırabilirim biraz daha koy şu var dediğiniz var ise lütfen paylaşırsanız sevinirim.
  8. E

Trendyol dan 300 TL'ye oyuncu kulaklığı önerisi

dostum rapmage drop plustan sponsor mu oldu sana her yerde drop plus tavsiye ediyolar bi bakıyorum sen çıkıyosun bu soru geldi aklıma yoksa bu kadar iyi bi kulaklık mı kafamdaaa deli sorularr
  9. E

Mebran sessiz klavye arıyorum 400 tl geçmemeli

iyi günler herkese arkadaşlar rampage kb-r95 klavye var ama çok sesli ve küçük geldi biraz bilek destekli mebran önerir misiniz bütçem 400 tl geçmezse sevinirim şimdiden teşekkürler herkese
  10. E

400 TL Bütçeye Membran Klavye Önerir Misiniz?

özür dilerim arkadaşlar caps açıktı dikkat etmedim hiç 1599824610 pardon kardeşim dikkat etmedim hiç
  11. E

400 TL Bütçeye Membran Klavye Önerir Misiniz?

pardon arkadaşlar
  12. E

Fury X Alıcam Ama ?? Vs kablolu mu

Görmüyor heralde bakalıım o ne dicek :)
  13. E

Kablolu olunca daha iyi olmaz demi kablosuzda aynı derece alırım ses Çünkü fury de kablolu kullanırsam daha iyi ses olucaksa fazla ödemeye gerek yok drop plus alıcam
  14. E

Merhabalar herkese iyi günler fps oynucam kulaklık lazım.. Fury X WİRELESS aklıma yattı bu kulaklıkla pubg de olsun diğerlerinde olsun adamların geldikleri yönü, ayak seslerini çıkardıkları seslerini rahatlıkla alırım demi kablosuz diye bir sorun çıkarır mı o aklıma takıldı çıkarmazsa böyle bir...
  15. E

400 TL civarı mouse alıcam öneri lütfeen

Rival 300s düşünüyorum ve en büyük baktığım Sağ tarafta parmak dayamacı sol tarafta de çıkıntı arıyorum Ona göre bi öneri yapar mısınız
  16. E

(MOUSE) Rampage KB-R96 Ultimate KLAVYE ALDIM MOUSENI ALAYIM MI

parmak için çıkıntısı olması hoşuma gidiyo bunda yok malasef çok farkeder mi ki
  17. E

(MOUSE) Rampage KB-R96 Ultimate KLAVYE ALDIM MOUSENI ALAYIM MI

Rampage KB-R96 Ultimate KLAVYE ALDIM arkadaşlar mouseda ondan alayım diyorum daha farklı bi önerisi var mı smxr-27 düşünüyorum bi önerisi var mı kablosuz mu alsam yada kararsızım
  18. E

KLAVYE FPS OYUN İÇİN ÖNERİ

500 e çok yaklaşmazsa sevinirim :)
  19. E

KLAVYE FPS OYUN İÇİN ÖNERİ

Arkadaşlar fiyat perfomans ürünü istiyorum öyle klavyeye 600-700 tl vermek istemiyorum açıkcası normal bi klavye benim işimi görmez mi turnavalara flan katılmıyorum STANDAR BİR OYUNCUYUM önerilerinizi bekliyorum hiç bir bilgim yok çünkü daha önce pc im yoktu yeni topladım :)
  20. E

OYUNCU koltuğu Vs OFİS koltuğu maxx bütcem 1.000 tl

rahatlıkta önemli ofis koltuğu daha rahatsa şekil içinde vermek saçma geliyo
Top Bottom