Arama sonuçları: *

1. A

Yardım 3000tl sandalye önerisi

Ucuz ama artısı o şimdi ben biraz daha bakınca düzgün bir model bulup alacam direkt
  2. A

Aynı durum bendede var 1738567033 Ben 80 kiloyum bir kaç kişi 80 kilo 8 ayda 2 tane kırdıklarını iddia etmiş bilemiyorum
  3. A

Rahat mı uzun süreli kullanımda bir sıkıntısı var mı
  4. A

varmı öneriniz bunlar için
  5. A

bir kaç tane gördüm bu fiyatlara ama güzel mi değil mi tartışılır
  6. A

Genel olarak oyun ve ders çalışacağım günde min 6~7 saat başında durabilirim ona göre rahatlıkta bir sandalye önerir misiniz Ofis olursa daha güzel olur
  7. A

Apple Watch Se gps 2. Nesil nasıldır

Onun farkı ne celluların
  8. A

Hocam yokmuş arada fark 1738233355 Ve bahsettiğiniz özelliklerde pek ilgimi çekmiyor zaten aynı cihaz sonuçtw
  9. A

Sağlık ve spor uygulamasında bir değişiklik yoksa benim için fazladan çıkmış 4bin tl den başka bir şey olmuyor hocam
  10. A

Bundan ne artısı var ciddi olarak 4bin tl farka değecek kadar bir + sı yoksa gerek yok ben zaten Apple watchı spor özellikleri sağlık uygulaması için felan alıyorum
  11. A

Hocam şuan çalışıyorum ve para konusunda pekte sıkıntım yok denebilir o yüzden ikinci el almak istemiyorum 0 alayım bir şey olursa muhattabım belli olsun
  12. A

Çoğu özelliğini kullanamıyorsun Ve iphonelar bağlanmıyor gt4 e felan zor bağlanması
  13. A

Bende onları gördümde uygulama yüklenmiyor gt4 alacaktım normalde hem Apple ın spor sistemi felan daha iyi gözüküyor bu yüzden de Apple daha mantıklı
  14. A

https://ty.gl/65w67cuutjqcz Başka saat alamıyoruz iPhone olduğu için mağlum peki bu iyi midir veya 2. Nesil ile 1. Nesil ile arasında ne farklar var 2023 çıkışlı olması lazım cihazın
  15. A

Yardım İphone la huawie gt4 kullanan var mı

iPhone la beraber gt4 akıllı saatini kullanan var mı herhangi bir sorun yaşadınız mı
  16. A

Yardım Türk Telekom kullanıyorum ama interneti kullanamıyorum

Son 1 aydır devam ediyor hocam sorun ne zaman internet hız artışı için arasalar internet yavaşlıyor bende o kısmını anlamıyorum
  17. A

Arayınca bir sorununuz yok diyorlar sinyal güçlendirici satalım diyorlar bende diyorum ki niye sinyal güçlendirici alayım zaten kullanabildiğim internet vdsl den dolayı %20 kayıpla bana geliyor modem alayım o zaman diyincede sorununuz tam çözülmez vs vs diyorlar
  18. A

Yardım İphone için akıllı saat önerisi

Doğru söylüyorsunuz hocam teşekkür ederim bilgiler için
  19. A

Türk Telekom’un kendi modeli çağrı merkezi modeminizde bir sorun yok diyor Modem vdsl kullanıyor
  20. A

Oyunlarda pl ve Ping yüzünden oyun oynayamıyorum arkadaşıma mesaj atıyorum mesaj 5dk sonra gidiyor çağrı merkezini arıyorum bana sinyal güçlendirici satmaya çalışıyor Yardım edin
Top Bottom