Arama sonuçları: *

1. Rhavenix

Sistemimi hangi işlemciyle yükseltmeliyim ?

öyle bir seri mi varmış
  2. Rhavenix

https://www.n11.com/urun/amd-ryzen-7-5700x3d-3-ghz-am4-96-mb-cache-105-w-islemci-tray-49467297?magaza=garajonline&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
  3. Rhavenix

sarı site
  4. Rhavenix

Format sonrası PC aşırı kasıyor

çok teşekkür ederim
  5. Rhavenix

şimdi yaptım dediğinizi de anakart için önemli olan driverlar nelerdir peki anakartın sitesinden indireyim http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/B550-GAMING-X-V2-rev-14/support#support-dl buradan indiricem
  6. Rhavenix

daha hiç bir işlem yapmamışken şu an steamı açıyorum zor açılıyor ve üstüne hiç bir oyunu çalıştırmıyor sistem şimdi ddu ile silip deniycem
  7. Rhavenix

biosu yeni işelmci taktığım için mecburen son sürüme çektim zaten de ekran kartını güncellemek istiyorum ama bi hata alıyorum sürekli şimdi onu çözmeye çalışıyorum zaten amd software açılmıyor o hata veriyor
  8. Rhavenix

Arkadaşlar sistemde işlemciyi değiştirdim değiştirdikten sonra da format attım ryzen 5 2600 den ryzen 5 5600 e geçiş yaptım şimdi ise bilgisayarım çok deli bir şekilde kasıyor ve bu durum açtığım andan itibaren böyle dün kasma yoktu ama mesela pubg yüklemiştim giriş ekranında en az 5 dakika...
  9. Rhavenix

Amd mi intel mi daha mantıklı

amd candır
  10. Rhavenix

Ryzen 5 5500 4060 ile darboğaz yapar mı?

5600 arıyorum ama bulamadım halen :D
  11. Rhavenix

Sizce ryzen 5 5500 mantıklı mı

biri ile iletişime geçtim de 2900 e veriyor o fiyatlara bulabilirsem alırım bulamazsam dediğiniz gibi olmadı sıfıra zorlarım bir şekilde teşekkür ederim
  12. Rhavenix

5600 de ikinci el almak pek mantıklı değil gibi 600 tl fark ediyor ve benim kule tipi varken tray alsam da işimi görür gibi
  13. Rhavenix

ryzen 5 5500 neden bu kadar ön yargılı bir işlemci ki
  14. Rhavenix

uzun bir süredir ryzen 5 2600 kullanıyorum sistemde bir tek ekran kartı ve işlemci çok kötü durumda ve ikisini de değişmek istiyorum ilk işim işlemci değiştirmek olucak sizce ryzen 5 2600 satıp ryzen 5 5500 almak mantıklı mı ilerde ikinci elden de buna rx 6600 xt veya 6700 ile takviye yapmak...
  15. Rhavenix

Oneplus ace 5 serisi sadece çine mi özel satılacak

bu tarz global cihazlar genelde gelmez sahibinden de kovalaman lazım bunu
  16. Rhavenix

Msi anakart bir türlü format usbini görmüyor

f11 tuşu ile boot menüsünü açıp oradan flashı seçerek başlatsana bi
  17. Rhavenix

Discordu Nasıl Açabilirim

yok ya denedim kaliteli olmuyor cidden bende çalışmadı o
  18. Rhavenix

ben olayı çözdüm arkadaşlar vpn buldum açılabilen o vpn i açıyorum discordu açtıktan sonra vpn i kapatıyorum
  19. Rhavenix

gıbırnette çalışmıyor o
  20. Rhavenix

Arkadaşlar normalde GoodByeDpi ile herkes girebiliyor ama ben gıbırnet kullandığım için goodbydpi da çalışmıyor hatta warp veya herhangi bir vpn de çalıştırmıyor nasıl discorda girebilirim tarayıcıdan giriyor ama orada da yayın yaparken 144p ile yapıyor yayını aşırı kötü
Top Bottom