Arama sonuçları: *

1. Xeonwastaken

CS:GO Steam sayfası kapatıldı!

CS:GO steam sayfasına erişim yok. Umarım güncelleme geliyodur..
  2. Xeonwastaken

Strateji oyunu önerisi?

Dünya tarihi ile aram iyi ve strateji oyunlarını seviyorum. kart oyunları gibi stratejiler değilde Dünya savaşlarını yada daha öncesini anlatan oyunlar önerebilir misiniz? (HOİ4, EU4 ve Stellaris önermezseniz sevinirim)
  3. Xeonwastaken

Minecraft Host önerisi?

Minecraft oynamayı çok seven birisi olarak laglardan sıkıldığımı söylemeliyim. aternosun 140 dk gibi bir sıra vermesi ve tek kişi oynarken bile çok ping yapması hiç iç açıcı değil. Asıl sorum bedava çok lag yapmayacak bir host önerisi. Sistemim RX570 8gb 16 GB ram Ryzen 5 1600
  4. Xeonwastaken

Epic Games'ten Watch Dogs 2 indirdim fakat uplay tekrar indiriyor

40 gb olan watch dogs 2 yi indirdim (Epic Games'ten) fakat başlattığımda 23 GB İndirmeye başlıyor. Neden sebebini bilen var mı? 1609086276 olayı çözdüm .D
  5. Xeonwastaken

Hearts of İron 4 - Battle for the Bosporus

Paradox İnteractive, uzun zamandır bazı balkan ülkelerine özel dlc'ler çıkarmıyordu. HOİ4 zamanında en çok beklediğim DLC bu olsa gerek. öncelikle bu Battle for the Bosporus DLC'si nedir? Bu DLC, Yunanistan,Bulgaristan ve Türkiye için ülkelere özel Focus Tree'ler (Odak Ağacı) getiriyor. ayrıca...
  6. Xeonwastaken

Hangi Batman oyununu oynamalıyım?

Arkadaşlar Batman Arkham serisine başlamak istiyorum fakat hiçbir alakam yok. oyunlarını oynayanlar bana en başta hangi oyunu oynamamı önerecek var mı?
Top Bottom