Arama sonuçları: *

1. CiftciAli

MediaMarkt mı Amazon mu

Küserler.
  2. CiftciAli

İyi bir staj yeri bulamıyorum

Eğer haklarını ödediğini idda ediyorsan şöyle bir hesap yapalım ödemediğin de kabak gibi ortaya çıksın. 1 günlük çalışma 8 saattir. 8 saatin fazlası mesaidir. Mesai normal çalışma ücretinin 2 katıdır. Yani 1 günlük çalışması o kişinin 3 günlük çalışmaya yani 1 aylık çalışması 3 aylık çalışmaya...
  3. CiftciAli

İyi bir staj yeri bulamıyorum

Sen haklarını savunmaya devam et kardeş. Yukardakinin de söylediklerine kulak asma. Kendine eşşek arıyor, köle arıyor.
  4. CiftciAli

23 yaşında üni okumak ve iş bulmak

Kardeşim istemeyerek, sevmeyerek gideceğin bölümler, işler yıllarını çalıp götürür hayatından. Sevebileceğin bir işe gir. Sevebileceğin bölüme git. Hayatını mahvetme. Gitmeye çalıştığın yolda başarı oranı diye bir şey yok. Hayatını heba edenlerle dolu.
  5. CiftciAli

Yıllardır aradığım çizgi film

Sanırım buldum. Monster buster club.
  6. CiftciAli

Eğer bu arkadaşın dediğiyse cramp ikizler olabilir.
  7. CiftciAli

Johnny Test
  8. CiftciAli

❌İndirim Bitti! VICHY Dercos Anti Dandruff Kuru Saçlar için 699₺

Bilgisi yok fikri var. Diyeceğim bu kadar.
  9. CiftciAli

❌İndirim Bitti! VICHY Dercos Anti Dandruff Kuru Saçlar için 699₺

Üzülerek belirtmeliyim ki geçen gün paylaştığım indirimin üzerinde bir indirim geldi. O gün alan arkadaşlar için gerçekten çok üzgünüm. Vichy Dercos Şampuan
  10. CiftciAli

❌İndirim Bitti! SEBOREİK DERMATİT (Kuru saçlar için indirim) olanlara Vichy Dercos indirimde

Haftada 2 olabilir ama daha seyrek olsa güzel olabilir mesela 2 haftada 3 kere. Orijinal şampuan kullanın . Head and shoulders, clear olabilir. Şampuanların içeriklerini okuyun. Kimyasal bileşik olan şampuanlardan uzak durmaya çalışın.
  11. CiftciAli

🔥İndirim CAT ve Harley Davidson Botlar 1799 TL (peşin fiyatına 6 taksit)

Çocukluğumdan beri hep giymek istediğim ama hep pahalı olup param olmadığı için alamadığım bot. Artık param var fakat kış olmuyır, soğuk olmuyor bu yüzden alamıyorum. :)
  12. CiftciAli

❌İndirim Bitti! SEBOREİK DERMATİT (Kuru saçlar için indirim) olanlara Vichy Dercos indirimde

Doğru yorum. Hayatımızda yaptığımız yanlış beslenmelerin bedelini sağlığımızla ödüyoruz. Bunu düzeltmenin tek yolu ise beslenmemizi tekrar düzeltmek, sağlıklı beslenmek. Umarım şifa bulursunuz. 1736919888 İndirimin bittiğini düşünen arkadaşlar için bu yorumu yapıyorum. Bitmedi. Fakat hepsiburada...
  13. CiftciAli

Önerilerimi deneyin, karbonatlı su için, kefir tüketin, paketli gıda ve şekerden uzak durun. Değişimi göreceksiniz. 1736876875 Bu tür şampuanları her gün kullanmanız hata olur zaten. Normal gündelik şampuan kullanın. Haftada 1 kullanabilirsiniz bunları. Onların haricinde yazının başından beri...
  14. CiftciAli

Kesinlikle doğrusunuz. Baş düşmanımız paketli içeriğinde raflarda daha uzun dayansın diye ne konduğunu bilmediğimiz gıdalar.
  15. CiftciAli

Krem değil kardeşim bu sıvı losyon. Kremi de var ne işe yarıyor bilmiyorum. Ve lütfen dikkatli kullanın kimyasaldır oyuna gelmez 1736862806 Ve ayrıca aaa kepek çıktı kullanayım demeyin. Ekzama çok azdı anca öyle kullanın.
  16. CiftciAli

Fotoğrafı bu. Kremi de var ama ne işe yarıyor bilmiyorum
  17. CiftciAli

Yüzümde çıkmadı onun için bir şey öneremem fakat işin kimyasal boyutuna girelim derseniz gerçekten aşırı etkli bir ilaç var onu aile hekiminize gidip yazdırabilirsiniz ama onu cidden dikkatli ve aralıklı kullanın derim. Yakar. Ama dediğim gibi alıştırmayın. M-Furo sıvı losyon adı. Ne aralıkla...
  18. CiftciAli

Evet bu arada o soruyu atlamışım kusura bakmayın. İyi geliyor. Gerçekten şaşırtıcı ama öyle. Bir çok yerde okumuştum bu hastalık bağırsak florasının bozuk olmasından dolayı oluyor diye. Çok demiştim hadi len ordan ne alaka diye ama gerçek bu. Marketlerden paketli ürün almayı kesiyoruz. Kola...
  19. CiftciAli

Çok sık kullandığında bu tür şampuanlara vücut alışıyor ve tepki vermemeye başlıyor. Bu yüzden aralıklı kullanım gerekli. Ve karbonatı kullanırsanız yardımcı olur
Top Bottom