Arama sonuçları: *

1. Squirtle48

Ethernet kablosu takılı olmasına rağmen ışıklar yanmıyor.

PC tarafındaki jakı değiştirmiştim de, nedense modem tarafındakinde sorun olmayacağını düşündüm. Modemin arkasındaki ışığın yanmadığını farkettiğimde onuda değiştirdim düzeldi. :ROFLMAO:
  2. Squirtle48

Çözüldü✓ ANAKARTIMIN ETHARNET IŞIĞI YANMIYOR

Teşekkür ederim.
  3. Squirtle48

Çözdüm hocam. Ethernet kablosunun modeme giren jakınıda değiştirdim internetim geldi. Galiba jak bozulmuş. @Lady-Of-Ice
  4. Squirtle48

Çözüldü✓ ANAKARTIMIN ETHARNET IŞIĞI YANMIYOR

Hortlatıyorum ama nasıl devreye geri aldınız?
  5. Squirtle48

Ağ sıfırlamaya bastım, 2 dk içinde windowsu kapatıcakmış. Geri açtığında yazıcam. Olmazsa resimdekini kaldırıp windowsa restart atıcam. Oda olmazsa seçili driveri silip tekrar geri yükleyeceğim. EDİT: ilk seçenek olmadı hocam.
  6. Squirtle48

Windowsun son güncellemesini yapmamıştım, onla bir alakası olabilir mi? 23h2'deyim şuan. Driver kuruluymuş, son sürüm. Ağ sıfırlama nasıl yapılıyor?,, Aygıt yöneticisinden şu seçtiğimi sağ tıklayıp kaldırıp, yeniden mi PC'yi başlatacağım?
  7. Squirtle48

Yok hocam onları denemedim, aldığımdan beride hiç yapmamıştım.
  8. Squirtle48

Arkadaşlar merhaba. Dün PC'mi açtığımda Ethernet ile bağlı olan PC'mde internetin olmadığını farkettim. Daha sonrasında kasanın arkasına baktığımda hiç bir şekilde ne yeşil ışık nede turuncu ışığın yanıp söndüğünü göremiyorum. Işıkların ikiside yanmıyor. Modemde vs herhangi bir problem yok...
  9. Squirtle48

Çözüldü✓ Sıvı soğutma kabloları nereye takılır?

Valla bende hepsi birbirine birleşiyo en son tek kablo oluyo, onu da CPU fana takmıştım. Pompa ısındıkça devrini otomatik yükseltiyo diye hatırlıyorum. Eğer öyleyse fanları CPU_FAN'a taksanız, Fanlar işlemci yüke girdikçe devri artacak, pompanında kendi artacağından fanları bağlamak daha...
  10. Squirtle48

Çözüldü✓ Sıvı soğutma kabloları nereye takılır?

Sağ veya sol ortada CPU_FAN girişlerine takabilirsiniz.
  11. Squirtle48

Akim korumali priz önerisi

Marka bizi sevmedi heralde. Depoda duruyor öyle, akşam tekrar deniyim, merak ettim. :D
  12. Squirtle48

Akim korumali priz önerisi

Ben bu tunçmatiklerden denemek için almıştım. TV'ye bağlayınca TV yavaşlıyordu. Hatta arkadaşımda aldı, oda aynı şeyi yaşadı. Sizde bağlamışsınız TV'ye sorun yaşamadınız mı?
  13. Squirtle48

Ryzen 9 7900x sistemime ekran kartı tavsiyesi

5070 bile yeter bana sorarsan. 5700x + 3080 ile 1440p kullanıyorum ben.
  14. Squirtle48

Ryzen 9 7900x sistemime ekran kartı tavsiyesi

5070 falan alsanız yeter. Ben 3080 ile 1440p kullanıyorum.
  15. Squirtle48

Evde bira yapma kiti incelemesi. Su fiyatına bira yapımı Biramız oldu

O haldee ben bu işe yavaştan girişmeye başlim. Çok para gidiyor aylık. :D Bi boş vaktimde konunuzu tekrar okuyup, ay başından sonra sipariş veririm. Teşekkür ederim.
  16. Squirtle48

Evde bira yapma kiti incelemesi. Su fiyatına bira yapımı Biramız oldu

Ov yess. Çok iyi duruyor, asidik kıvamı nasıl hocam? Ben genelde Tuborg Malt içiyorum, damak tad zevk renkler değişir ama Tuborg ile kıyaslasanız ne dersiniz?
  17. Squirtle48

Rutubetli Ortam Televizyona Zarar Verir Mi?

Evin rutubetsiz bir yerine kutulayıp koyun, sarın. Daha sonra geldiğinizde açar kurarsınız.
  18. Squirtle48

Ajaaz AJ-179 Apex Hk.

Usta ben aldım mouse'u bir ay oldu. Sağolasın. :ROFLMAO: Apex 159 kullanmadım. Fakat bu aldığımın hissiyatı premium. Kalitede bir kusur görmedim. Yani leş dediğinize göre bu ona 10 basar tahminimce. 1737793617 Tamam hocam benzesin, sizi mi kırıcam.
  19. Squirtle48

Ajaaz AJ-179 Apex Hk.

Yok yav çok farklı.
  20. Squirtle48

Ajaaz AJ-179 Apex Hk.

3.2k fazla mıdır değil midir bilemiyorum. Ben zevklerime para harcayan bir insanım. 5k'da olsa bu Mouse'u gözüme kestirdiysem net alırdım. Onun dışında 1 ay oldu alalı heralde, sorunsuz sıkıntısız, memnuniyetle kullanıyorum. Yazılım işini de hallettim. Önceki Mouse'um 130gr civarı idi. Buna...
Top Bottom