Arama sonuçları: *

1. aragonattt

Mavi Ekran Mavi ekran dosyalarına bakar mısınız?

https://drive.google.com/file/d/1H6870iz1LgbUvN45pHMGRduJBPXnFbAg/view?usp=sharing rtx 4070Super Gainward Ryzen 5 7500f msi pro b650m b Gskill 6000mhz cl36 2x16 32GB 700 Watt PSU Windows 10 Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar 1724271791 link açılmıyorsa...
  2. aragonattt

Ddr5 sistem kurduk pc çok ısınıyor

Msi b650m b Gskill 6000 mhz 36cl Ryzen 5 7500f - thermalright phantom spirit se120 Gainward rtx 4070super ghost Highpower 700watt 80+ bronze Aerocool falcon 4x12 frgb Arkadaşlar sistemi yeni topladık arkadaşıma bu sistemle, Ekran kartı 83-84 derece İşlemci 79-82 derece Şekilde çalışıyor...
  3. aragonattt

Yeni pc topladık açılmıyor

Arkadaşlar iyi geceler öncelikle Msi pro b650m-b Ryzen 5 7500f Gskill 2x16 32gb 6000mhz cl36 Gainward rtx 4070super Highpower 700w 80+ bronze Sistem bu şekilde güç bi müddet geliyor sonrasında sistem kendini kapatıyor neyden olabilir acaba?
  4. aragonattt

Mavi Ekran Minidump dosyalarına bakar mısınız?

Arkadaşlar iyi geceler. Kuzenim çok sık mavi ekran aldığını söylemişti tekrar mavi ekran yediğinde söylemesini istedim. Dün yine mavi ekran yemiş minidump dosyalarını ayarladık yardımcı olabilirseniz seviniriz. Eksik yaptığımız bir şey varsa uyarınız...
  5. aragonattt

Ryzen 5 5500 Rx5700 Xt darboğaz???

Arkadaşlar kuzenime sistem topladım yaklaşık 4 ay önce. Şu sıralar fps düşüşlerinden şikayetçiydi özellikle valorantta 30 fpsleri görüyormuş anlamsız bi şekilde. Az önce kontrol ettiğimde ekran kartının büyük oranda darboğaza girdiğini fark ettim ben aynı işlemci ile rx 6600 kullanıyorum ki...
  6. aragonattt

Steam Envanterimden Item çalındı

Arkadaşlar dün akşam civarında hesabımdan 3 tane item değerlerinin altında euro cinsinden satılıp sonrasında da hesaba dota 2 itemi alınmış 40 lira civarına bu nasıl mümkün oluyor ve ne yapmalıyım
  7. aragonattt

Mavi Ekran 2 Gündür arka arkaya mavi ekran aldım

2 gün üst üste mavi ekran yedim birer kere pc açarken ilkinde resimdeki gibi bi ekran geldi. Bugün ise ekran bir yandan siyah kırmızı çizgilerle doldu ve 4 tane küçük kare şeklinde gözüküyordu ekran sanki kablo temazsızmış gibi (tabii ki kablo temazsızlığından olmadı) minidump dosyası da ekte.
  8. aragonattt

%1 ve %0.1 değerlerim düşük

İnternette benchmark videosu izlerken rx 6600 ve r5 3600 kullanan birinin RE Village'da ortalama fps değeri 132yken %1 ve %0.1 değerlerinin 100 civarlarında olduğunu gördüm fakat bende bu değerler yer yer 40ları 20leri görebiliyor ve takılma hissiyatı veriyor grafik ayarlarını aynı yaparak...
  9. aragonattt

Her oyunum anlamsız kasıyor yardım

Sistem imzada var arkadaşlar gayet güçlü bir sistemim var fakat, LoL'den tutun Reisdent Evil'a kadar tüm oyunlarda drop yiyorum sanki sürekli fos 145-20 arası değişiyor inanılmaz takılıyor oyunlar. Ekran kartı sürücüm güncel windows updateler yapılı. Güç seçeneklerini nihai performansa da...
  10. aragonattt

Valorant donup kapanma sorunu

Arkadaşlar valo oynarken ilk başta ekranım donuyor ve tüm sesler gidiyor, 2 3 saniye sonra siyah ekrana düşüyorum kasanın ışıkları yanıyor ve fanlar normal bi şekilde dönmeye devam ediyor kapa aç yapıyorum sistemi mecbur
  11. aragonattt

mavi ekran hatası aldım

Page Fault In Nonpaged Area hatası verdi neyle ilgili acaba yeni ssd aldım az önce bu hatayla karşılaştım
  12. aragonattt

Valheim Kapanma Sorunu

Arkadaşlar valheim her gün girdiğimde 1 kere siyah ekran yiyorum sıcaklıklar normal olmasına rağmen o gün bir daha olmuyor bir sonraki gün yine fikri olan var mı? siyah ekrandayken discordtan gelen sesleri falan bi müddet duymaya devam ediyorum hatta konuşabiliyorum da ama pcyi kapa aç yapmam...
  13. aragonattt

Oyunları alt tab attığımda fps 2 3 arası kalıyor

Çoğu oyunda böyle bi sorunla karşı karşıyayım oyunu kapatıp açmam gerekiyor ki düzelsin. Yok mu buna bi çare dostlar? 1621717813 Hatta pcye res atmam bile gerekbiliyor...
  14. aragonattt

Oyun içinde klavye mouse çalışmıyor

Resident Evil'ın yeni oyununu oynuyorudum (Village) elektrik gitti bilgisayar kapandı. Tekrar girdiğimde ise ne klavye ne mouse kullanabiliyorum ama controller kullanabiliyorum. Yerel dosyaları doğruladım yönetici olarak çalıştırdım oyun içinde kontrol ayarlarını defaulta çevirdim Başka...
  15. aragonattt

Oyunlara girerken Siyah ekran kalıyor pc resetlemem gerekiyor

https://1drv.ms/v/s!AjtqZoFt4Nb7kQQmz_Ofd0ooUBd_?e=5xgaKB linkteki videoda anlattım olayı göstererek lütfen yardımcı olur musunuz?
  16. aragonattt

Siyah ekran hatası alıyorum

Arkadaşlar herhangi bir oyundayken bi anda ekran kartı fanı hızlanıyo ve ekran kararıyor, pc açık tüm ekipmanların ışığı yanıyor ve bilgisayarı güç düğmesinden kapatana kadar açık kalmaya devam ediyor. Sorun ne olabilir? GPU: MSI Gaming X Rx580 8gb CPU: Ryzen 5 1600 14nm MB: B350M RAM: Apacer...
  17. aragonattt

Mavi ekran alma ve oyundan atma durumu

Windows debugger çalıştırdım kodları paylaşmam gerektiğini ve bilen birininin bakması gerektiğini düşündüm Microsoft (R) Windows Debugger Version 10.0.21306.1007 AMD64 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Windows\MEMORY.DMP] Kernel Bitmap Dump File...
  18. aragonattt

Bilgisayar kendini kapattı şimdi siyah ekranda kalıyor

Bilgisayar kendini kapattı şimdi siyah ekranda kalıyor sorunun ilk başta anakart veya psudan olacağını düşündüm ama anakartta cpu ışığı yanıyor sorun cpuda mıdır sizce? Klavye mouse a ışık geliyor 1615378226 bi de ilk olduğunda klavye mouse gitti ilk sonra resetlemeye başlayınca yukarıdaki gibi...
  19. aragonattt

Çözüldü✓ Sistemin Yüke Girince Kapanması

Arkadaşlar anakart değiştirdim b450m s2h v2 ye geçtim çalışıtırdım chipset driverını kurdum. Oyun açınca yani yük altına girince pc klavyeye ve mouse a giden ışık kesiliyor ekran siyah kalıyor ama pc çalışmıyor devam ediyor kapat aç yapmak zorunda kalıyorum var mıdır bilgsi olan
  20. aragonattt

Sürekli çıkam microsoft uyarısı virüs mü?

arkadaşlar ekranıma sürekli microsoft uyarısı geliyor acaba nedir anlamadım bilgisayarımda da office yok hani
Top Bottom