Arama sonuçları: *

1. aragonattt

Tplink ac1300 vs ac600

Arkadaşlar Merhaba, Kasaya kablo çekemediğimiz için wifi adaptörü bakıyoruz Tplink ac1300 610tl Tplink ac600 590 tl Hangisini tercih etmeliyiz veya başka bir öneriniz var mıdır
  2. aragonattt

Curved Monitör önerisi

Merhaba Arkadaşlar, 24" olan uzun süre kullanılabilecek curved monitör önerir misiniz 1080p
  3. aragonattt

Öneri Kaliteli kablolu-kablosuz kulaklık önerisi

Void rgb çok iyi kulaklık ama tasarımı eski ve ağır gelebilir
  4. aragonattt

25K Bütçeyle En İyi Ekran Kartı Seçimi

Beğeniyorsan sıkıntı yok usta ben tercih vermem gerekirse aradaki farka değer diyip nvidia öneririm
  5. aragonattt

Sorma elde olan oydu onu kullandım 2k da üzmüyor darboğaz oranı ki darboğaz yememe rağmen bana mısın demiyor kart 1734278572 Dlss kullanmıyorum ama nvidia reflex ve rtx köküne kadar kullanıyorum amd zayıf kalıyor bi görüntü tekrarı almak istesem amdnin kodlaması 1080pde gümlerken nvidia 2k...
  6. aragonattt

Nvidia teknoloji olarak önde ayno teknolojiler amdde de var ama yeterince iyi değil çok kafayı takmıyorsan amd al ucuza ama üst seviyelerde artık nvidia tercih edilmeli gibi geliyor bana Rx 570 Rx580 Rx 5700xt Rx6600 Rx6700xt Kartlarını kullandım uzun süre amd kullandım yani yorumlarım boş...
  7. aragonattt

2k oyun için 4070super çok iyi bir kart dlss cart curt derken daha 4k da bile üzmedi beni 4070super tavsiye ederim amd top tier ekran kartlarına yetişemiyor
  8. aragonattt

Usb çoklayıcı önerir misiniz?

Merhaba arkadaşlar, 3.0 veya 2.0 olabilir kablosuz istiyorum. 3 tane USB A olsun en az mümkünse 1 tane type C olursa tatlı olur Herhangi bir fiyat yok kafamda fiyatını hak eden bir ürün olması yeterli.
  9. aragonattt

20.000 TL'ye Telefon Önerisi

Sar değerinin etkisi bunlar zaten de ben cep telefpnu üzerinden bh kadar yüksek etkileri olduğunu belirten bir kaynak sormuştum burada normal birinşn yazdığı bir yazı var sadece :)
  10. aragonattt

Diğer koşulların sabit olduğu bir kaynak var mı hocam
  11. aragonattt

S21fe batarya ömrü ve kamera açısından kötü kalıyor şahsi deneyimim s23 fe bütçe çıkılmak istenirse değerlendirilebilir sarr değeri kafaya takılcak bir şey değil gün içerisinde telefonun sar değeri şok minimailst kalıyor kafanın altına koyarak uyumuyorsan sar değeri dert edilmez Ben özellikle...
  12. aragonattt

S23 fe minimum 22k bandında gözüküyor ben şahsen aynı mantık üzerinden telefon bakarken a55 bile çıkmadım a35 aldım geçtim bütçeye göre bence a55 en makulu s23 fe değerlendirilebilir ama ben çıkmaya değdiğini dişünmüyorum yine de
  13. aragonattt

A55 daha makul duruyor bence hocam
  14. aragonattt

Önerebileceğiniz mouse?

Corsair nightsabre wireless
  15. aragonattt

mekanik klavye önerisi

Corsair k60 low profile kesinlikle öneririm çok fp kalıyor ama bütçenizin üstünde msalesef
  16. aragonattt

Corsair Void Elite Wireless ve HS65

Tamamdır hocam çok teşekkür ederim deneyimlerini aktardığın için
  17. aragonattt

hocam bilgilendirme için teşekkür ederim 2-3 yıl yeterince uzun bir kullanım süresi kulak pedi için bence. Oynadığınız oyunlardaki deneyimleriniz nasıl peki aktarabilir misiniz?
  18. aragonattt

çok terliyor musunuz pedler ne kadar sürede yıprandı
  19. aragonattt

Windows ve icue çakıştığı için oluyormuş driverlarda çözümü var mıdır
  20. aragonattt

Arkadaşlar Merhaba, Corsair Void Elite Wireless ve HS65 Wireless kulaklıkları için yorumlarınız var mıdır? Wireless kulaklık bakıyorum SS nova5 ve Razer Barracuda modelleri önerildi daha öncesinde. Benim mouse ve klavyem Corsair marka olduğu için Corsair kulaklıklar hakkında da bilgi almak...
Top Bottom