Arama sonuçları: *

1. W

Satışta olmayan oyunu korsan oynama

Bu konu icin söylemedim, genel olarak yaptığınız şey kisinin/kurulusun kesinlikle kârına bile olsa onun izni olmadan yapabileceğiniz anlamına gelmez. Onun altını çizmek istedim
  2. W

bende fikrinize saygı duymakla beraber, konu çalmak çalmamaksa tabii ki herkes istedigini dusunebilir ve ona göre haraket edebilir. fakat konuya bir müslüman olarak bakıyorsak önceki yazımdaki 2. renklendirdigim bölüm bildigim kadarıyla tartışılabilir bir konu degil.
  3. W

yumurta örneği bence saçma bir örnek olmuş, her kopyalama potansiyel olarak orijinal satışlardan çalıyor. sadece o yumurtaya bütçesini ayırmak istese bile alamayacak kişiler korsana erişebilseydi belki mantıklı olurdu. roportajdaki bölüme gelirsek; örnegin kitabınızın ulasmadıgı 10 milyon...
  4. W

'tam olarak çalmak' için daha ne yapmak gerek hocam acıklar mısınız :)
  5. W

Definasyon beslenme programı

hocam ayrıntıya girdigin yerden itibaren okumadım. o programların yazılmasının amacı; daha sulu ve lifli yiyecekler eklenerek daha uzun süre tokluk amaçlanması . vücudun vitamin mineral vs. yönünden eksik kalmaması . aynı zamanda vücut geliştirme yapıyorsan gerekli makroları dogru yönetmek ve...
  6. W

Dükkan için güvenlik kamerası önerisi

yaklasık 5x4m lik bir dükkan için kamera bakıyorum. hırsız vs girebilecek bir dükkan degil, alma amacımız gündüz çalışma saatlerinde herhangi bir olay vs olursa onun için elimizde kayıt bulunsun. dolayısıyla haraket algılama,gece görüş vb özellikler aramıyorum. bunun haricinde nelere dikkat...
  7. W

Premier Pro sesleri birleştirme

birleşmesini istedigin sesleri seçip 'n' tusuna bas veya sag klik yapıp 'nest'e tıkla. daha sonra tekrar düzenlemek istersen birleşen katmana iki kere tıkla ayrı bir pencerede düzenliyor olacaksın. masaüstünde birseyleri klasörlüyormuş gibi düşün.
  8. W

Jinekomastim mi var?

agırlık antrenmanı yaparken kalori açıgı oluşturarak
  9. W

Kas eşitsizliği nasıl çözülür

dambılla çalışmak yerine makineye geçebilirsin. örnegin dambıl bench press yapıyorsan makinede chest press yap. eksik tarafı biraz daha fazla kullanarak eksik tarafta tükenişe git. kol tarafında şöyle bir durum var. mesela ben sag kolumu kullandıgım icin sağı daha iyi kasabiliyorum daha iyi poz...
  10. W

Uyku Düzeni İçin Takviye Almak Mı Uyumamak Mı?

Her günüm fitness,arada bir basket ve arkadas bulusmaları dısında evde bilgisayar basında geçiyor. evdede yapmam gereken işlerde bir zaman kısıtlaması olmadıgı için ve hep masa başında haraketsiz oldugumdan uyku konusunda ipin ucunu çok çabuk kacırabiliyorum. normalde 7-8 arası uyanmaya...
  11. W

Martı tag e valizle çantayla binebilir miyim?

%90 gelen kişinin aracı musait olur. garanti olsun dersen eşleştikten sonra arayıp sorabilirsin. yani almaması için bir sebep yok gibi
  12. W

Askerliğimi ne zaman yapacağım ? nasıl uzatabilirim

bence universite okuyacaksan bedelli yapacak kadar kazanmayı hedeflemelisin. bunu dusunmediysen eger gitme üniversiteye git meslek ogren. bide lise bitince hemen gitmiyosun 1 yada 2 yıl sonra tabi yaşına göre degisebilir
  13. W

2 yıl uzatabiliyosun
  14. W

Şok market iade hakkında

edersin
  15. W

Babamın dükanında garsonluk yaparken dış görünüşümden utanıyorum

dışardaki insanlar yerine kendi fiziksel/kişisel gelişimin için çaba vermedigin zaman kendinden utanmalısın, başkasından degil. şuanda degiştiremeyecegin şeylere takılı kalıp degiştirebileceklerini ihmal etme.
  16. W

e devletten askerligim kısmına gir , oradan bak . zamanın geldiginde hala okuyor olmazsan askerlik şubesine gidip 2 yıl erteletebiliyorsun. ne alaka bilmiyorum ama okumayanlarda lise mezun belgesini çıkartıp gitsin , istiyorlar.
  17. W

Askerlik tecili hakkında bilgisi olan?

hocam okumayan biri için ilk ertelemede herhangi bir evrak/fotokopi götürmemize gerek varmı yanımızda?
Top Bottom