Arama sonuçları: *

1. sfky9842

Yardım RX 6600 VS 4060 VENTUS

hocam sizin matematik yok galiba. kartınızı 4k satsanız ki çok kolay rahat satarsınız 4.5k bile rahat gideceğini düşünüyorum üzerini 7.5k veya 8k tamamlayıp rx6700xt alın 4060 da ne performans var ? gt730 gibi karttan geçecek adam için mantıklı olurdu :) msi o 4060 kart çok dandik bi kart...
  2. sfky9842

Yardım RX 6600 VS 4060 VENTUS

mantıklı değil rx6700xt yönelsen daha fazla performans alırsın, vram 12gb cıkar ve daha ucuza gelir max 8k gider o kartta temizine
  3. sfky9842

🔥İndirim 🔥BlackShark V2X 1997TL🔥

ben bunu 1.150 almıştım bi arkadaş aldığım fiyatla verdim 2k falan etmez bu kulaklık benim vereceğim para max 1.5k olur fazlası olmaz
  4. sfky9842

🔥İndirim Gigabyte A620M S2H DDR5 DİP FİYATTA ! (2.599TL🔥)

yok kral sen kafayı mı yedin :) senin anakart daha dolu gigabyte a620 boşver.
  5. sfky9842

Ram ve SSD olmadan bios gelirmi

ssd gerek yokta, ram olmadan görüntü gelmez diye biliyorum.
  6. sfky9842

Kasamı argb yapabilir miyim?

kasanın fanları ışıkları büyük ihtimalle kasanda argb çoklayıcı/denetleyici var ve kontrolü de reset tuşuna bağlamışlardır. öyleyse fanların argb 3pinlerini, 3pin y kablo çoklayıcı ile tek kablo yapıp anakartta 3pin yerine takarsanız ışıkları yazılımla kontrol edebilirsiniz. örnek thermaltake...
  7. sfky9842

COLORFUL BATTLE-AX B650M-PLUS V14 DDR5 7600MHz Anakartı alınır mı

anladım hocam, sizde mi Konyalısınız ? sonunda 42 eklemişsiniz
  8. sfky9842

7700xt sisteme b650M ana kart mı A620M-H ana kart mı?

alacaksan GIGABYTE B650M-D3HP olanı al ama fiyat farkı da 3k yakın o yüzden stok sekilde a620 anakartı al diğer s2h anakartlarla farkı yok
  9. sfky9842

pompanın hortumları neden aşağıda hocam, genelde yan oluyor daha iyi sıvı iletimi için
  10. sfky9842

İşlemci fan rgb kablosu nereye takılmalı

argb kontrol için, aşağıda ki yazılımlar var https://openrgb.org/ https://signalrgb.com/
  11. sfky9842

evet çıkıyor, koruyucu kapak pinler yamulmasın diye onu çıkarıp oraya bağlayın
  12. sfky9842

bios güncellemesinde sıkıntı yaşayabilirsin.(seneler sonra bios update vermeyi kesebilir colorful) harici olarak bazı bios ayarları colorfulda olmayabilir. yabancı kaynaklarda gördüğüm şikayetler. satış sonrası destek(garanti) ise yine incehesap veriyor. ama fiyatına göre alınır tabii malzeme...
  13. sfky9842

argb kablosunda çoklayıcı olmuyordu, konular karıştırmışım argb kablolar birbirlerine bağla, 3pin dişi kabloyu da anakartta maviyle işaretledim yere d_led olan kısma takacaksınız.
  14. sfky9842

Gigabyte A620M H ARGB Kontrol Edemiyorum

ben 1 sene önce uygulama kullanmıştım. ışıkla işim olmuyor. doğrudur :)
  15. sfky9842

Gigabyte A620M H ARGB Kontrol Edemiyorum

aşağıya bıraktığım uygulamayı indir, kurup dener misin ? argb kontrol edebilebilir olması lazım; https://signalrgb.com/ edit: fanların A-rgb olduğuna eminsiniz değil mi? fanlar argb 3 pinli ve anakartta 3pinli 5v olan yere takılı dimi ? sizin anakarta 3pin yeri d_led olarak yazıyor, en aşağı sol...
  16. sfky9842

Bu alacağım kasa fanı kaç pin?

fanlar al bi gelsin, kutusuna bak belki 4pin çoklayıcı çıkar argb konusunda ise anakartında destek yok ise şöyle bişey alman lazım https://www.gelbura.com/id-cooling-rc-argb-kontrolcu-ve-mini-kumanda-pd-TET73284503025
  17. sfky9842

mavi işaretlediğim yere 3pin olan kısma takacaksın d_led olacak yer işlemci fanları argb kablolar, kutu içerisinde çıkan argb çoklayıcı ile tek kablo olacak şekilde ayarla işaretledim yere tak
  18. sfky9842

kral insan beyin yakacak bişey yok, her fanın 4 pin kablosunu yukarıda attığım görselde çoklayıcı ile birleştireceksin ve kablo tek çıkış olan yeri anakarta 4pin pwm sysfan takacaksın. bunun argb ışıklarını da yakmak için her fanın 3pin kablosunu da aynı şekilde argb çoklayıcı kablo ile tek...
  19. sfky9842

demek istediğini şimdi anladım, valla bende thermalright 2x120mm kule tipi var, fanlar bundan sanırım içerisinde çoklayıcı 4pin fan kablosu çıktı onlarla 2 fan tek çıkışlı yapıp cpu_fan takmıştım muhtemelen bu fanlarda birbirine geçmiyor, çoklayıcı ile tek kablo yapacaksınızdır.
  20. sfky9842

mıknatıslı fanlar gibi değil hocam bu, 1 fan 4 vida ile kasaya sabitleniyor. yazdıklarıma ekleme yaptım yukarıda 3 fan güç vermek için çoklayıcı lazım olabilir
Top Bottom