Arama sonuçları: *

1. MadResister

Öneri Berkin Elvan'ı vuran polisin tarikat ilişiği var mıydı?

Ekşi Sözlük'e falanda baktım hocam. Dhkp-c terör örgütünün ismi geçiyor.
  2. MadResister

LGBT'li olmak bir tercih midir hastalık mıdır?

Hocam benim bildiğim islami usüllere göre bir hastalıktır. Yanlışım varsa düzeltilsin.
  3. MadResister

Öneri Berkin Elvan'ı vuran polisin tarikat ilişiği var mıydı?

Arkadaşlar, okuduğunu anlayanlar doğru anladı. Bilin bakalım Elvan'ı vuran polisin menzil veya diğer tarikatlarla ilişiği var mıydı? Bunu aranızda hiç merak eden oldu mu bilmiyorum. Şimdi bazı ucubeler diyecekler "Vay efendim sen vatan haini bir zındıksın. Seninde FETÖ ve PKK ile ilişiğin var...
  4. MadResister

Sosyal Medya'da İsrail yanlısı yorumlar yapmak hukuksal bir sorun çıkarır mı?

ChatGPT yardım eder o zaman hocam.
  5. MadResister

Yapılan ticaretler bu işin neresinde? Limanlardan falan.
  6. MadResister

Ben de korkan göz/surat var mı bir bak bakayım. Ben Akran Zorbalığı geçirmiş adamım lisede. 1736354813 İnfaz tamamlanırsa belirli bir süre sonra sicil affı mümkün mü? Avukat masrafları için ise adli yardımdan faydalanmak.
  7. MadResister

Technopat Sosyal neden böyle?

Onların tuzları kuru zaten. Bir o kadar da soros çocuklarıdırlar. 1735906505 Ben de technopatpat da muhammed peygamber'e sövdüm diye banladılar. Hesabı kapattım nedenini sordu sistem küfür etmemek için kendimi zor tutup size ne dedim. Onaylayıp kapattı totoverenler.
  8. MadResister

amdkmdag.sys windows 10

+1
  9. MadResister

Yardım GA-H61M S2PV Rev 2.2 ile 4g Dec.+Resiz.Bar

Arkadaşlar, başlıkta belirttiğim şekilde bunu nasıl modlayabiliriz? Şimdiden bana yardımcı olabilirseniz çok minnettar olurum.
  10. MadResister

HGS uygulaması hacklendi

ilelebet sunucusunda toplanmışlar discord üzerinden
  11. MadResister

Dolandırıclar mesaj atıyor

Discord uygulamasının yasaklandığı iyi olmuş. Nerede/hangi sunucuda toplandıklarını oltalanmadan tespit edebildim.
  12. MadResister

Yardım NFS HPR Raporlandıktan Sonra Hileden Yasaklanmak Mümkün mü?

Arkadaşlar, başlıkta da belirttiğim şekilde şimdiden, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  13. MadResister

ETS2 TruckersMP üzerinden başıma vukuat çıkar mı?

İyi ki bu yazıyı biraz da olsa gecikmeli gördüm hocam. Yoksa yüreğim ağzıma gelirdi. :D
  14. MadResister

Almanya yolculugumda yasadıklarım ve basıma gelenler

Anlıyorum hocam. Amma velakin trollüğüne sormadım. Ciddi olarak sordum.
  15. MadResister

Almanya yolculugumda yasadıklarım ve basıma gelenler

Hocam, Vizeyi almaya çalışırken neden Vize Danışmanlarına başvurmadınız? Sorun olmazsa ben de öyle yapmayı düşünüyorum.
  16. MadResister

ETS2 TruckersMP üzerinden başıma vukuat çıkar mı?

Konu Başlık Özeti: Başıma durduk yere ihâle almak. Arkadaşlar, evvelsi gün, çevrimiçi sunucularda oyun oynarken şahsi bilgisayarım üzerinden elemanın tekini etiketlemeye çalışıyordum kullanıcı adını "Erdoğan (bilmem ne) 53" yapmıştı. Ben etiketledikten sonra oyundan kaçtı tabi kendileri bir şey...
  17. MadResister

Pablo Escobar zamanında ailesini Türkiye'ye kaçırsaydı nasıl olurdu?

Günümüzdeki malum partili dayılar neye uğradıklarına şaşırırlardı. :D
Top Bottom