Arama sonuçları: *

1. Semihz

Vga kablosu önerisi monitör

2 ay önce amazondan aldığım 18 tl lik vga kablosu şuan 45 tl olmuş önerdiğiniz vga kablosu varmı baya bi idare edebilecek
  2. Semihz

Sabit vga kablosu değiştirme

Eski bir monitörüm var renklerinde oynama oluyor vga kablosunu sabitlemisler nasil değiştirebilirim kendim yapmayı deniyimmi yoksa bir tamirciye mi vereyim
  3. Semihz

Yardım 2. El monitör önerisi

warband oynuyordum monitor birden kapandı,the witcher 3 oynarken de oluyor sorunu bir türlü çözemedim monitorum eski olduğu için vga kablosu dönüştürücü kullanıyorum. ekran kartı: rx560 1640374354 önce oyun ekranı sarı oldu sonra siyah ekran geldi monitor kapandı acmayı denedm acılmıyor no...
  4. Semihz

Yardım Bilgisayara birşeyler oldu ne yapmam gerekiyor

Bilgisayarı normal olarak çalıştırdım sonrasinda görüntü gelmedi bende fişten çektim ardindan kasa çalışmadı bir kac dakika sonra tekrar denedim çalıştı sonrasında attığım fotoğraf geldi ben sağ dakine bastim ekran yine gitti kasanın güç tuşundan kapatip actim ama acilis ekranindan sonra siyah...
  5. Semihz

The forest oynarken ekranin gitmesi

Arkadaş ile the forest oynarken bir süre sonra ekrana siyahlık gelip gidiyor ardından tüplü tv lerde sinyal olmayınca gelen karıncalanan ekran tarzi bir şey oluyor ve kapatmadan düzelmiyor mecburen fişini çekiyorum böyle devam edersem pc nin parçasına zarar vericem diye korkuyorum acaba vga...
  6. Semihz

Monitör Mode not supported hatası

Benim monitör biraz eski ama cs ets felan oynuyorum görüntü veriyor strongold hd indirdim mode not supported hatasi verdi sonrasinda onu iade ettim ve strongold crusader Hd aldım ama aynı sorun ordada oldu ne yapmam gerekir arkada ses var ama görüntü yok 1634829432 Napmam gerekir bilen birisi...
  7. Semihz

Monitör önerisi 1000 TL

Max 1000 tl ye monitör önerisi yaparmisiniz daha ucuza varsa ucuzuda olabilir
  8. Semihz

Kasada VGA girişi varmış

Arkadaşlar sistemim geldi ekran kartini montajladim dönüştürücü siparis vermistim ama kasanin arkasinda vga girişi varmış foto bırakıyorum bunu takinca ekrana görüntü geliyormu yani çalışır mı 1631881718
Top Bottom