Arama sonuçları: *

1. Bol Tereyağlı İskender

Ekran rastgele siyah oluyor

Oyun oynarken monitör gidiyor ses de bir süre donuyor sonra düzeliyor kasa açık bazen nadir oluyor bazen olmuyor bu haftaiçi hiç olmadı ama cumadan beri oluyor, 1 hafta olmuyorsa 3 gün ekran gidiyor oyun oynarken sıcaklık normal
  2. Bol Tereyağlı İskender

LiveKernelEvent sorunu

üyelikteki geçmişime bakarsanız 2 senedir bu bilgisayarla uğraşıyorum garantiye gönderdim bir şey yok dediler bu LiveKernelEvent sorununu bir çözemedim oyuna girince bir süre sonra ekran gidiyor monitörün ledi kırmızı yanıp sönüyor kasa çalışıyor güvenilirlik geçmişinde de LiveKernelEvent...
  3. Bol Tereyağlı İskender

dwm.exe nedir neden crash verir

çözümünü bilene 100tl atacağım 2 yıl oldu garantiye gönderdim orası bile anlamadı sorunu oyunlarda bir süre sonra ekran gidiyor, monitör normalde sinyal varken mavi yanar ekran gidince kırmızı yanıp sönüyor. dwm.exe sorun bu, oyundan bir süre sonra crash veriyor ekran gidiyor, sıcaklık ve fps...
  4. Bol Tereyağlı İskender

Çözüldü✓ csgo oyununda düşük fps

Sadece csgo'da düşük fps veriyor bazen hafif kasma olduğunu hissediyorum çatışırken. rekabetçide yüksek-orta arası 2k çözünürlük ayarlarında 100 - 140 fps alıyorum çatışmalarda molotofta vesaire daha da düştüğü oluyor, kalabalık topluluk sunucularında 90 gibi ve yine kasma hissi ekran 165hz...
  5. Bol Tereyağlı İskender

Oyunlarda çalışmayı durdurdu

oyunlarda 10-20dk içinde bir anda donuyor oyun sonra çalışmayı durdurdu hatası veriyor sadece çözüm önerisi lütfen, windows 11e geçince başladı, 10'a döndüm hâla devam ediyor üstüne 2 kez driver güncelledim.
  6. Bol Tereyağlı İskender

Sinyal yok hatası 100tl oyun ödüllü

Kullanımdayken veya boştayken fark etmeden rastgele siyah ekran oluyor no sinyal yazıyor monitörde, bazen pc geç açılıyor siyah ekranda kalıp anakartta da vga ışığı yanıyor ekran gidince ses de gidiyor driverla alakası yok biosta bile gitti kasa çalışmaya devam ediyor oyunlar da crash veriyor...
  7. Bol Tereyağlı İskender

Ekran gelmiyor vga ışığı

bilgisayarı açıyorum ekran gelmiyor anakartta vga ışığı yanıyor kapatıp açıyorum 10 kere 2 3 kere geliyor anca o da geç geliyor vga ışığı geç sönüyor kart asus dual 3070
  8. Bol Tereyağlı İskender

LiveKernelEvent Aniden Siyah ekran

Rastgele kullanımdayken veya boştayken aniden siyah ekran veriyor, bazen sadece ekran gidiyor sesler vesaire devam ediyor bazen de ses bir süre gidiyor veya buga giriyor daha sonra geri geliyor ya da gelmiyor. Ekran gittiğinde sinyal yok veriyor, fanlar hızlı dönmeye BAŞLAMIYOR. tüm parçaları...
  9. Bol Tereyağlı İskender

Windows 11 yükledim sinyal yok

Windows 10dan 11e geçtim ilk başta 2 kez sinyal yok hatası verdi ekran gelmedi sonra resimdeki gibi ekran geliyor çıkamıyorum bios harici hiçbir yere giremiyorum
  10. Bol Tereyağlı İskender

OCCT Power testi ekran gidiyor

Power testinde 10 saniye geçmeden ekran gidiyor bazen de yeniden başlıyor, ekran gidince restart atmadan gelmiyor.
  11. Bol Tereyağlı İskender

Rastgele ekran gidiyor bazen yeniden başlıyor

kendi kendine rastgele ekran gidiyor bazen ses de gidiyor ve yeniden başlıyor. Bazen de ekran gittiğinde ses bir saniye buga girip düzeliyor ve devam ediyor oyun oynarken sesleir duyabiliyorum ama görüntü olmuyor, yardım. Olay görüntüleycisi bugcheck vermiş: Bu bilgisayar bir hata denetiminde...
  12. Bol Tereyağlı İskender

ekran kartı 200w geçince ekran gidiyor

750w coolermaster psu 3070 ekran kartı, oyunda msi afterburnerdan kontrol ettiğim 200w geçince ekran gidiyor Msi afterburner üzerinde bazen 7000mhz oluyor bazen 500e iniyor sürekli inip çıkıyor help 1637497050 çözene 20tl steam kod
  13. Bol Tereyağlı İskender

Sıcaklığın kapanma limiti var mı

Bilgisayardaki donanımlar belli bir sıcaklığa ulaşıp kapanıyor olabilir, bazen oyun oynarken restart atıyor bilgisayar ama 70 derece falan oluyor maks. İşlemcinin, ekran kartının veya diğer parçaların bir limiti olduğunu biostan nerede görebilirim?
  14. Bol Tereyağlı İskender

Distributed Com Hatası Spam

olay görüntüleyicisinde sürekli bu hata var spamlayıp duruyor nasıl düzeltebilirim
  15. Bol Tereyağlı İskender

critical procces died Mavi ekran hatası

şifre girme ekranı gelmiyordu, sistem geri yükleme yapıp bugünkü bir yedeği yükledim, pc açıldı şifreyi girdim tam ekran geldi bu mavi ekran gelmeye başladı, hiçbir şekilde açamıyorum masaüstünü, mavi ekran verip duruyor sürekli onarıma gidiyor denediklerim: bilgisayarı sıfırla yapamıyorum...
  16. Bol Tereyağlı İskender

Bilgisayarda şifre girme ekranı gelmiyor

Bilgisayarı açtım fakat şifre girme ekranı gelmiyor imleç var bir de sağ alttakiler o kadar, ctrl alt del yapıyorum fakat işe yaramıyor hiçbir şey gelmiyor tuşa basınca da resim bulanıklaşıyor lütfen yardım, biosa girebiliyorum.
  17. Bol Tereyağlı İskender

Ekran gidiyor ses var

Oyun oynarken veya normal internette gezerken ekran gidiyor ( monitördeki ) kasa çalışmaya devam ediyor sesler de bir süre devam ediyor. Oyun oynarken gidince bir tuşa basınca oyun kapanıyor ve error veriyor ( hata sesi geliyor yani göremiyorum ama. ) 1 yıldır bu sorunla uğraşıyorum aldım...
  18. Bol Tereyağlı İskender

Oyunda ekran gidiyor kasa çalışıyor

kısaca: oyun oynarken bir anda monitördeki görüntü gidiyor, monitör kırmızı yanıp sönüyor, oyundaki ses de buga giriyor, kasa çalışıyor ekran kartı fanları dönüyor. csgoda olmuyor ama ets2, r6, farcry 3 gibi oyunlarda oluyor. Aşırı ısinma yok cpu da gpu da 60 70 maks derecesi. Bu kadar sorunumu...
  19. Bol Tereyağlı İskender

Bu sorunun adı ne yardım

sorun kısaca bu hiçbir şeyi ellemedim kendi kendine oldu, 60 hertz kullanırken sıkıntı olmuyor hep 165hz kullandım, 60dan yukarı çekince böyle oluyor bu sorunun adı ne? Monitör: gamepower intense x60 1ms 165hz 2k ekran kartı: asus dual 3070
  20. Bol Tereyağlı İskender

Hertz Yükseltince Ekran Karıncalanıyor

165 hertz 1ms 2k çözünürlük monitörüm var, sorunsuz kullanmama rağmen dün ekranda çektiğim videoda olan sorunun başladığını fark ettim 1) güvenli modda olmuyor. 2) Farklı display port girişi ve kablosuyla denedim düzelmedi. 3) ddu ile driveri sildim yeniden başlattım olmadı ( 60hz ) 4)...
Top Bottom