Arama sonuçları: *

1. Castollo

Bütün Oyunlarda GPU Hatası Alıyorum (RTX 4070 Super)

Hocam dediğiniz gibi kontrol ettim. 1 sürüm gelmiş benim mevcuttaki sürümün üstüne. Q-Flash ile beraber BIOS sürümünü update ettim. Şimdi tekrardan bir oyunda deneyeceğim.
  2. Castollo

Yok örnek olarak Furmark testi yapmıştım. Sıcaklık falan gayet yerindeydi ve uygulama kapanmadı. BIOS un güncel olup olmadığını nasıl anlayabilirim ve güncel değilse nasıl güncellemesini yapabilirim bu konu hakkında bir fikriniz var mı ?
  3. Castollo

Selamlar. Aşağıda yazan sistemde önceden ekran kartı olarak 3060 TI kullanıyordum fakat her oyunda GPU hatası verip beni oyunlardan atıyordu. Bende dedim zaten sistemi yavaş yavaş DDR5 e güncelleyeceğim dedim ekran kartından başlıyım sistemi yükseltmeye ve gittim RTX 4070 Super aldım. Neyse...
  4. Castollo

RTX çok şart mı sizce ?

Önce ekran kartını alma sebebim aslında mevcutta olanın bozulması. Şimdi güzel bir kart alsam 2 3 ay sonra direkt Anakart, İşlemci ve Ram leri AM5 ve DDR5 e geçirmeyip planlıyorum.
  5. Castollo

RTX çok şart mı sizce ?

Var hocam monster aryond a27 kullanıyorum. Uygun değilmi acaba neden öyle dediniz tam anlamadım.
  6. Castollo

RTX çok şart mı sizce ?

Sanırım şunu alacağım. Bütçeye ufak bir ekleme yapabildim bir arkadaş sayesinde :) https://www.hepsiburada.com/msi-vga-geforce-rtx-4070-super-12g-ventus-2x-oc-rtx4070s-12gb-gddr6x-192b-dx12-pcie-4-0-x16-3xdp-1xhdmi-p-HBCV00005Q67JB?magaza=Hepsiburada&
  7. Castollo

RTX çok şart mı sizce ?

Hocam bunu görmüştüm ama bilmediğim bir marka diye hiç dikkat etmemiştim. Sizin bu marka ile ilgili bir bilginiz var mı ?
  8. Castollo

RTX çok şart mı sizce ?

Selamlar. Ekran kartım bozulduğu için ekran kartı alacağım fakat öneri olarak birçok arkadaş RTX 4070 tavsiyesi verdi. Bütçe olarak çok ufak zorluyor beni. Aklıma bir şey takıldı. RTX almak yerine AMD tarafındaki kartlardan mı almak daha iyi olur yoksa RTX tarafında RTX 4060 TI falan mı olur...
  9. Castollo

Ekran Kartı Yükseltmesi İçin Öneri

Selamlar. Mevcutta RTX 3060TI ekran kartı kullanıyorum fakat ekran kartım bozuldu ve yenisini alacağım. Aşağıda ki yazan sistemime uygun önerebileceğiniz ekran kartları nelerdir. Bütçe maksimum 25.000₺. NOT: 3 fanlı kartlar kasam için maalesef uygun olmayabilir. AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek...
  10. Castollo

Yardım FIFA 24 - DirectX GetDeviceRemovedReason Hatası !!!

Arkadaşlar merhaba, FIFA 24 oynarken maç ortasında veya menüde oyundan atarak alttaki hatayı veriyor. Çok saçma bir şekilde. Bilgisayarım kötü de değil diğer oyunları rahatlıkla oynayabiliyorum. Örnek olarak God Of War Ragnarök oynuyorum ve bir sıkıntı yok. Bu hata ile karşılaşan oldu mu veya...
  11. Castollo

Ekran Kartımın FurkMark Testi

Selamlar, ekran kartıma bir test yaptım sizce nasıl bana çok ısınıyor gibi geldi.
  12. Castollo

Yardım Ekran Kartım Aşırı Isınıyor / GodOfWar Ragnarok Hata Veriyor

Selamlar. Dün bildiğiniz üzere Steam üzerinden God of War Ragnarok çıktı ve bende ön sipariş vermiştim. Oyunu indirdim ve 3 saat kadar aralıksız oynadım. Sonra bugun tekrardan oynamak için açtığım zaman oyun açıldıktan sonra belli belirsiz zaman aralığında şu hatayı verip beni sürekli oyundan...
  13. Castollo

Sistemime Uygun Modüler PSU Önerisi - 4000 Bütçe

Selamlar, mevcutta kullandığım PSU bozuldu. Yenisini alıcam. Sistemime uygun 750W ve üzeri PSU önerebilir misinz ? Sistemim: İşlemci : AMD Ryzen 5 5600 Anakart : Gigabyte B550 Gaming X V2 Ekran Kartı : ASUS Dual GeForce RTX 3060 Ti 8GB 256 Bit RAM : Corsair Vengeance RGB Pro 16GB 3600MHz x2...
  14. Castollo

Bilgisayarimin ekrani kendi kendine kapaniyor.

Herkese selam. Son 1 aydır bilgisayarım ister oyunda olsun ister olmasın durup duruken ekran gidiyor ve bir daha geri gelmiyor. Bazen 1 hafta boyunca hep bunu yapıyor bazen 2 hafta yapmadığı oluyor. Arka planda bilgisayarda ne açıksa onun sesi geliyor ama bilgisayarı resetlemeden ekranım bir...
  15. Castollo

Oyunlarda Aniden Ekran Siyah Oluyor Bir Daha Ekran Gelmiyor

Herkese selam. Bugun toplamda 4 kere yasadigim bir problemi size anlatmak istiyorum. Herhangi bir oyunu oynarken rastgele bir zamanda ekranim aniden siyah oluyor ve bir daha ekranim gelmiyor. Ama bilgisayar calismaya devam ediyor arka planda discrod da arkadaslarimin sesini duyuyorum ama onlar...
  16. Castollo

Yardım Anakartima Uygun Kule Tipi Sogutucu Onerisi

Yok hocam siz simdi diyince youtube uzerinden kuruluma baktim sogutucunun videodaki arkasin yaptigi gibi yapiyor o da
  17. Castollo

Yardım Anakartima Uygun Kule Tipi Sogutucu Onerisi

Selamlar. Gecen hafta anakartima uygun alttaki sogutucuyu aldim ama anakrtin ustunde bulunan 2 adet kondansatör yuzunden bil;gisayarcim sogutucunun montajini yapamadi :D Altta video da mevcut. Bana bu anakarta uyacak sogutucu onerisi yapabilirseniz sevinirim. Anakart : Gigabyte B550 Gaming X...
  18. Castollo

Anakart Upgrade Onerisi

Mevcutta kullandigim anakartim cok eski bir model. Yeni modellere yakin yine AM4 soketli ve ATX anakart onerilerinizi alabilirim. Tesekkurler. Mevcut anakart : https://www.epey.com/anakart/gigabyte-b450m-s2h.html
  19. Castollo

Ryzen 5 5600 icin Ekstra Sogutma Gerekli mi ?

Hocam kasa olarak sunu kullaniyorum. https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-corsair-4000d-airflow-cc-9011200-ww-fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,811352456.html
  20. Castollo

Ryzen 5 5600 icin Ekstra Sogutma Gerekli mi ?

Cevap icin tesekkurler, onerin var midir hocam ?
Top Bottom