Arama sonuçları: *

1. SucukEkmek

Yardım Samsung Odyssey G3 G-SYNC Açabilir miyim?

Arkadaşlar monitör HDMİ ile bağlı ve Gsync özelliği yok gysnc açmanın bir yolu var mıdjr
  2. SucukEkmek

Yardım Rtx2060 çift monitör destekler mi?

Arkadaşlar asıl monitörüm Odyssey g3 yanına 2.5k ya asus 144hz 1ms monitör almak istiyorum, sizce gerekli mi? 1692538632 Asus dual 2060oc ekran kartım 6 gb
  3. SucukEkmek

Yardım MONİTÖRÜN BU KISMI ÇİZİLMİŞ Mİ ?

Arkadaşlar monitörüm SAMSUNG ODYSSEY G3 sol alt ızgaranın hemen üstünde böyle bir şey olmuş, ıslak mendille 2 - 3 kez sildim geçmedi bu çizik midir ? 1685183259 up up up up up up up up
  4. SucukEkmek

Çözüldü✓ PCHOCASI GG6AMD sistem SAMSUNG ODYSSEY G3 24 inç 144 iyi bir perfrmansverir mi ?

Soru başlıkta arkadaşlar okuyup zaman ayırdığınız için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim :) 1660511688 (***BAŞLIK ÇOK UZUN OLDUĞUNDAN DOLAYI BAZI HARFLERİ SİLDİM***)
  5. SucukEkmek

SAMSUNG Odyssey G3 24 inç 144 hz 1 ms LS24AG300NUXUF kullananlar memnun mu ?

Arkadaşlar bahsettiğim monitörü kullanan arkadaşlara sorum : Monitörden memnunmusunuz ? (Bende var ben gayet memnunum)
  6. SucukEkmek

Çözüldü✓ YENİ MONİTÖRÜMÜN EKRANINDAKİ BU ŞEY ÖLÜ PİKSEL Mİ YOKSA DIŞARDAN DARBE Mİ ALMIŞ?

Arkadaşlar çoğunuz biliyorsunuzdur yakın bir tarihte hepsiburada üzerinden Samsung Odyssey G3 satın aldım. Monitörüm eve geldi ölü piksel testi yaptığımda böyle bir leke benzeri bir şey ile karşılaştım ancak rahatsız etmediği için iade talebinde bulunmadım (zaten iade talebinde bulunamazdım...
  7. SucukEkmek

Çözüldü✓ Samsung Odyssey G3 H.O / G.O?

Arkadaşlar soru bu şekilde H.O / G.O?
  8. SucukEkmek

Çözüldü✓ EKRANDAKİ BU ŞEY ÖLÜ PİKSEL Mİ?

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar yeni aldığım monitörüm bugün elime ulaştı ancak ölü piksel testi yaptığımda ekranda çok ufak bir şekilde bu siyah şey belirdi acaba bu ölü piksel midir? (EĞER ÖLÜ PİKSELSE İADE EDECEĞİM)
  9. SucukEkmek

Çözüldü✓ Samsung Odyssey G3 Alınır mı?

Öncelikle herkese iyi günler arkadaşlar yakın zamanda fiyatının ucuz gelmesi sebebiyle hepsiburada üzerinden https://www.hepsiburada.com/samsung-odyssey-g3-24-1ms-144hz-freesync-cercevesiz-va-panel-dp-hdmi-pivot-full-hd-gaming-monitor-ls24ag300nuxuf-pm-HBC000016HL8K bu monitörü satın aldım ancak...
Top Bottom