Arama sonuçları: *

1. Agony_01

Yayılımı yüksek 4000’TL'ye kadar parfüm önerisi

Kanka gene kapalı bir ortamda çevrendekiler kokuyu alabilir ama bir kapalı ortamı tamamen saracak bir koku değil dediğim gibi o kokular 8-10k felan ama işini görüceğine eminim. Önce sende bir dene boyner mağazasından ben bunun sarısını denicemtim yok diye bunu denedim genede buda hoşum gitti...
  2. Agony_01

Bende öle bişe bakıyodum black orchide bakıcaktım ama testerı yoktu grisi vardı ama oda çok inime sinmedi o kokladığın kokularun çoğu 10k civarı olanlar tomford vanilla ganymet black phantom felan eros istiyosan kalıcılığı iyi yayılımını bilmiyorum scandalıda koluma sıkmıştım yaklaşık 8 saat...
  3. Agony_01

https://www.boyner.com.tr/jean-paul-gaultier-scandal-le-parfum-for-him-edp-100-ml-p-1663907?magaza=boyner Varsa bi boyner mağazası gidip denersendr iyi olur ben erosunda 200ml olanına baktım oda 4k fiyatına göre çok iyi kokusu kalıcı yayılımıda orta seviye 1732997524 Le male le yoktu düz le...
  4. Agony_01

Boynerden scandalın siyahını aldım çok güzel kokuyor tavsiye ederim.
  5. Agony_01

Tamamdır onuda deniyeceğim 1732972893 O arkadaki jean paulun edp versiyonumu 1732972983 Birde 5000liraya tom ford orchid buldum yayılımına çok iyi diyolar varmı deneyen?
  6. Agony_01

Merhaba saygıdeğer forum üyeleri, indirimler bitmeden Boyner’den bir parfüm almak istiyorum. Yaz-kış fark etmez, özellikle de seçtiğim bir koku yok. Elimde 212 VIP var, çok güzel kokuyor; belki ona yakın bir şey olabilir. Birkaç bulduğum modeli de şöyle yazayım: - Gucci Oud Intense - JPG...
  7. Agony_01

Eski vga girişli monitör için sorular

ney 18 yada 24 olursa işimi görür hocam
  8. Agony_01

Bu işimi görürmü
  9. Agony_01

evet iste hdmı to vga alıcamda guc adaptorum yok napmalıyım
  10. Agony_01

iste bu vga giris hd cıkıs alıcam ama bu soldakı sey icin eger guc kablosuysa fln ne almam lazım
  11. Agony_01

Arkadaşlar yeni bi pc aldım size sunu sorucamsöyle bir monitör buldum vga girişli ekran kartım da hdmı destekliyor simdi benvga giriş hdmı cıkıs alıcam ama su soldakı yuvarlak sey ne ekstra bir şey almam lazımmı ?
  12. Agony_01

8.800 e bilgisayar önerisi

vallo hocam itopyayı diyorsan site coktu o ara istanbulda değildim gidipde alamadım ztn hızlıca aldı herkes f/p urunu diye
  13. Agony_01

dostum tercihim 0 almak ama ilgin ve alakan için teşekkür ederim
  14. Agony_01

öncelikle geri dönüş için teşekkür ederim dostum gerçekten f/p bir ürün toplamışsın ama bu psu bende bulundugu icin kasaya olurmu diye sordum eğer bu sistemi alırsam bu psu buna olurmu yoksa max 8800 tl bandında siin önerilerinile tek tek de toplayabilirim
  15. Agony_01

Herkese iyi günler arkadaşlar zamandır pc toplamak istiyorum araştırma yaparken kariıma şu sistem cıktı öncelikle nasıldır daha iyisini toplayabilecek varmıdır.İkinciside eğer güzelse power boost psu alınmaz onun yerine bu psu olurmu ?
Top Bottom