Arama sonuçları: *

1. Conqureor

TP LİNK UB500 televizyona bluetooth ozelligi kazandırır mı?

Televizyonda bluetooth özelliği yok usb girislerinden birine taksam, bu ozelligi kazandırır mı? Yoksa sadece pcde çalışan bir alet mi
  2. Conqureor

Çeşme suyuyla hazır su çok farkeder mi?

Binam çok eski değil 5-10 senelik falan. Tokattaydım yine fakat merkezde başka yere taşındım 1 yıldır burdayım. Hala çeşme suyu içerim bi sıkıntısını görmedim. 1740315939 Anladığım kadarıyla büyük şehirler ve deprem geçiren şehirler dışında çeşme suyunda pek sıkıntı olmuyor galiba 1740316011...
  3. Conqureor

Valla hayatım boyunca çeşme suyu içtim. Hazır suya hiç alışkanlığım yok o yuzden sormuştum.
  4. Conqureor

Teşekkürler dostum aklıma yatarsa da arıtmaya bakacağım. Dediğim gibi hazır suya pek alışkanlığımız yok.
  5. Conqureor

ben şaşırmadım ülkede ucuz bir şey kalmadı :) teşekkür ederim düşüneceğim bu arıtma işini.
  6. Conqureor

tokatlıyım. yıllardır çeşme suyu içerim bi zararını görmedim henüz, fakat merakımdan sordum herkeste böyle bir düşünce var diye. 1740264230 maliyeti ne kadar oluyor hocam tahmini?
  7. Conqureor

Valla ne bilim herkeste bi algı varya ortalıkta çeşme suyu içiyorum diyince bile bi zorbalama var :D 1740264033 peki bu hazır su sevdasının sebebi nedir.
  8. Conqureor

tokat
  9. Conqureor

Konuyu nereye açacağımı bilemedim o yuzden rastgele açtım modlar düzeltir en kötü. Su içmek şart fakat ailem böyle alışmış hazır su alışkanlığımız yok. Çeşme suyunu cam şişelere doldurup dolaba koyar öyle içeriz genelde. Hazır suyla çok farkı olur mu? İlla hazır su içmek şart mı?
  10. Conqureor

Sivilcem çok çıkıyor.

valla anlamadım dostum kafayı yemek üzereyim artık.
  11. Conqureor

Sivilcem çok çıkıyor.

Hayır kral
  12. Conqureor

Sivilcem çok çıkıyor.

Dostum yazdıklarımı okumuyorsun galiba. Dünya kadar şey yapıyorum zaten
  13. Conqureor

Sivilcem çok çıkıyor.

Yok hocam yeni değil fakat gür de değil. Uzatsam orman gibi olmaz ama yeni başlamadı.
  14. Conqureor

Sivilcem çok çıkıyor.

Yok hocam. çıktığı anda kesiyorum sakal bıyığı.
  15. Conqureor

Sivilcem çok çıkıyor.

17 yaşındayım 18 olacağım 3 ay sonra, biliyorum ergenlik yaşları fakat, -Su (hazır değil) içmeye dikkat ediyorum, yüzümü ellememeye, elleyeceksemde yıkayıp öyle ellemeye özen gösteriyorum, çıkan sivilcelerimi çok patlatmıyorum, abur cubur hele cips çekirdek hiç tüketmiyorum. Yüz temizleme jeli...
  16. Conqureor

Bu videoda ki oyunun ismi nedir?

Videoyu takmayın bunu bulabildim :D En baştaki feritin oynadıgı oyun ne?
  17. Conqureor

Crack oyun sitesi olan youtuber

Sağolsun arkadaşlar cevap verdi hocam :) Konu kapanabilir artık.
  18. Conqureor

''Yaşıtların'' ve ''Yavrucuğum'' derken hocam? Bu konu ''..'' oyununun crack linkini istiyorum konusu değil. Bu konu Crack Oyun Videolarını paylaşan bir adamın ismini hatırlayamadığım için açılmış bir konu. Ve en ince ayrıntısına kadar düşünerek yaptığın yardım ne bir cevap ne de bir öneriydi.
  19. Conqureor

Evet hocam buydu. Kaç gündür bulamıyordum aklımı kacıracaktım :D 1657285458 Dostum durup duruken ''Forum kurallarına bakmanı öneririm.'' demen normal bir şey mi? Ve ben bunu anlamadım diye cahil cühella mı oldum :D Komiksin gerçekten.
  20. Conqureor

Link istemedim. Sadece 1 tane youtuber vardı ismini hatırlayamadım kaç gündür onu sordum.
Top Bottom