Arama sonuçları: *

1. Nasparus

Yardım Yeni Güncelleme Sonrası Fortnite Açılmıyor

Fortnite'ı bir süre bırakmıştım yeni sezon gelince bir bakayım dedim. Giriş yaparken BattlEye Launcher açılıyor kapanınca epic games açılıyor oyun açılmıyor. Oyunu silip tekrar kurdum işe yaramadı.
  2. Nasparus

Yardım Cs:Go 140 TL Skin Önerisi

Bynogame de satmak için 140 TL lik skin alacam. En çok hangi skinler alınır?
  3. Nasparus

Yardım CS:GO Aşırı Düşük FPS

CS:GO da 120 - 130 fps alırken şuan 50 den yukarı çıkmıyor hatta ana ekranda bile 20 30 fps alıyorum. Sorun Pc de mi oyunda mı anlamadım.
  4. Nasparus

Yardım CS:Go Operasyonlar ile ilgili her şey

Operasyon bileti almak istiyorum öncelikle almamı önerir misiniz? 1. Operaysonlar yılda bir mi geliyor? Değilse kaç ayda bir geliyor? 2. Şuan fiyatı 200 TL ama bir kaç ay önce 130 TL idi nedeni nedir? 3. Bazı yerlerde son 4 hafta bilete %40 indirim geldiğini söylediklerini okudum bu doğru mu? 4...
  5. Nasparus

Yardım Fortnite İlk Maça Uzun Sürede Giriyor

Fortnite'ı açtığımda ilk maça çok uzun sürede giriyor ve menüde kasıyor yardımcı olabilir misiniz
  6. Nasparus

Yardım Valorant Sage Duvarları Neden Kırılıyor?

Grimm adında bir youtuber var sage oynuyor sadece ve çok taktiksel duvarlar kuruyor ama ben yapmaya çalışınca duvarların yarısı kırılıyor ve 2 blok halinde kalıyor. Her şekilde denedim ama hiçbir duvar taktiğini yapamadım. Sizce neyi yanlış yapıyorum?
  7. Nasparus

Valorant Sunucuları Her Zamanki Gibi Çöktü

Valorantda arkadaşımla özel oyundayken birden ses gitti, Spike'a hucüm girelim dedim bu sefer direk oyun çöktü. Her zamanki gibi.
  8. Nasparus

Yardım Valorant Sesli Sohbet Çalışmıyor

Selamlar şu anda oyundayım grup ve takımla konuşamıyorum susturulmuş olarak gözüküyor kaldırılmıyor da Sebebi ne olabilir oyun içinde de aynı şekilde
  9. Nasparus

MÜJDEEEE!! Valorant Serverları Açıldı!!

Girmek isteyenler girebilir serverlar açılmış durumda sorunu çözmüşler
  10. Nasparus

Yardım [VALORANT] Sizce Şuanki BattlePass Alınır mı?

2500VP var yakın zamanda 300 vp daha alıcam çünkü asil ya da yağmacı vandal + Battlepass almayı planlıyorum. Battlepass alma nedenim diğer silahlarım boş kalmasın en azından bir skini olsun diye düşünüyorum. Şuanki battlepass sizce nasıl bana çok iyi gelmedi diğer battlepassleri bilmediğim için...
  11. Nasparus

VALORANT Server Çöküntüsünü Bilerek Yapmış Olabilir

Bildiğiniz gibi Valorant 5v5 yanı sıra aslında bir hikayeye de sahip daha demin yeni ajan tanıtımı gönderildi ve killjoy valorant twitter hesabını hackledi. Bu çöküntüyüde Killjoy yapmış olabilir hatta valorant twitter hesabında "Tespit edildi...." Diye bir post göndermiş Sizce ne olmuş...
  12. Nasparus

Yardım Valorant BattlePass Ne Zaman Sızdırılır??

Battlepass almak istiyorum ama bunu çok beğenmedim yeni battlepass gelmeden 10 gün önce filan sızdırılıyor sanırsam Tam bir tarihi varmı ne zaman sızdırılır yeni gelecek olan bundan da kötüyse şuankini satın alacağım.
  13. Nasparus

Yardım Valorant 100 fps iken şuan max 50 fps alıyorum

Valorantta 1 ay öncesine kadar 90-100 fps arası alıyordum fakat şuan 30 - 60 arası gidip geliyor. Sağ sola döndüğümde ise fena drop giriyor. Neden olmuş olabilir?
  14. Nasparus

Yardım Fortnite Oynayacak varmı?

Fortnite oynayacak arkadaş arıyorum tek başına oynanmıyor oyun. Arkadaşlarımın hiçbiri fortnite oynamıyor malesef :( . Oynayacak arkadaşlar oyun nicklerini ve discordunu yazarsa iyi olur.
  15. Nasparus

Faceit Görev almak, puan kazanmak ve skin alabilmek için illa Premium mu almalıyız?

Faceit hakkında çok bilgim yok CS:GO oynuyorum. Görev almak ve skin almak için premium almak zorundamıyız?
  16. Nasparus

Yardım GTA 5 Online giremiyorum

Bir kaç saat önce oynadığım Gta 5 online a giremiyorum yükleme ekranı bitmiyor. Gta 5 story mod a 1 2 dk de giriyorum ama online a bastığımda yükleme ekranı bitmiyor. Yardım edin. 1613749043 Up Up 1613749142 Çok uzun süre ardından açıldı. Neden bu kadar geç açıldı önceden en fazla 3 4 dakika...
Top Bottom