Arama sonuçları: *

1. T

Dolandırıcı Mail yardım

Banka hesaplarınızda böyle bir işlem yoksa engelleyip geçin. Sazan avı işte.
  2. T

Yardım Ekran Kartı biosu orjinal mi nasıl öğrenirim

Buradan bakabilirsin. Orinal gözüküyor. https://www.techpowerup.com/vgabios/?architecture=AMD&manufacturer=XFX&model=RX+470&interface=&memType=&memSize=&since=
  3. T

sistemim için upgrade önerilerinizi bekliyorum

5600X'e gerek yok, 5600 yeterli. Ekran kartı yetersiz geliyorsa 3060 ya da aynı fiyat bandından 6700XT alınabilir.
  4. T

Ekran Kartım Sürekli Full Fanda Çalışıyor

GPU-Z programından bios versiyonunu kontrol et. Bir de hotspot sıcaklığını kontrol et.
  5. T

Corsair iCUE 3000D vs NZXT H5 Flow vs Lian Li Lancool 215

Yok mu arkadaşlar tavsiyesi olan?
  6. T

Geniş de bir kasa ama. Standart ölçülerde lazım bana 21-22cm gibi.
  7. T

Hocam bu ne ben olabildiğince küçük istiyorum 😂
  8. T

160mm işlemci soğutucu destekli, 350mm ekran kartı destekli, ATX anakart destekli. Bir kasa arıyorum. Corsair iCUE 3000D, Lian Li Lancool 215 ve NZXT H5 Flow modelleri şu an aklımda olanlar. 350 deyip 400-410mm olmasını istemiyorum. Bu kartın sığabileceği minimum boyutta kasa olmalı. 3000₺...
  9. T

İntel Core i5 11400h işlemci ve RX 6500 XT ekran kartlı sistem nasıldır?

İşlemci nasıl laptop işlemcisi oldu? Yoksa yanlış mı yazdınız, F olmasın?
  10. T

Amazon orjinal ürün sorunu

Endişe etmeyin, bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.
  11. T

Logitech F710 2024 de hala alınır mı?

Bende hem F710 var, hem de Xbox kolu var. İkisiyle de oynuyorum. F710 öyle dediğiniz kadar kötü bir kol değil.
  12. T

Xbox gamepadim kablosuz çalışmıyor fakat kablolu çalışıyor

Xbox tuşuna bastıktan sonra eşleştirme tuşuna da basılı tutuyor musunuz?
  13. T

🔥İndirim Microsoft Xbox Oyun Kolu 2.135₺🔥Yeşil❤️

Ben aldım bunu da şarjlı pil almayı düşünüyorum şimdi. Şunu buldum, daha iyi öneride bulunabilecek var mı? https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09DPKNDBX/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A1EPGHQ6CCAW4H&psc=1
  14. T

Ekran kartının çok hızlı dönmesi

Burada bir hata var sanki. Ekran kartı marka modelini ve kartın tam görüntüsünü paylaşabilir misin?
  15. T

Padsiz olmaz ki. Olmadığına emin misin? Sadece macun ile olmaz. Yani macunu iyi sürmüş olsan bile padlerin milimetrik ölçüleri çok çok önemli.
  16. T

Ekran kartının fanı hotspot sıcaklığından ötürü hızlı dönüyor. Siz Adrenalin Edition üzerinden özel fan ayarı yaptığınızda hotspot sıcaklığını baz alıyor yine program. Termal macun değişikliği yapmışsanız muhtemelen pad montajını iyi yapamadınız. Bu durumda tekrar macun ve padleri gözden...
  17. T

Yardım Yenilenmiş S20 FE alınır mı

Easycep'ten telefon alıp da memnun kalanı görmedim. Yani internette zaten aldığı için memnun kalıp yorum yapacak birini bulamazsın ama çevremde almış olan 2 arkadaş da şu an THH'nin cevabı bekliyor.
  18. T

600w psu yerine 750w psu takılınca elektrik tüketiminde ki değişiklik

Sistem ihtiyacı olanı çeker. Faturanın fazla gelmesinin sebebi farklıdır. Önceki ayın faturasına göre harcanan miktar veya birim başı fiyatı kontrol edin.
  19. T

Çözüldü✓ M2 SSD Alacağım Çok Kararsızım

Gidip de sistemini bilinmemiş, kendini ispat etmemiş markalara emanet etme. Samsung serisinden 970 Evo Plus, 980 Pro ve 990 Pro dışında bakma. Kingston serisinden de KC3000 ve Fury Renegade iyidir. WD tarafında ise SN850 modeli iyidir. Bunların hiçbiri üzmez sizi.
Top Bottom