Arama sonuçları: *

1. Eren58

Yardım Epic Games FS22 Save dosyasını bulamıyorum

Selamlar daha önce FS 22 yi Xbox üzerinden oynuyordum save dosyasını yedeklemiştim şimdi Epic ten indirdim oyunu ama Epic gameste ki fs 22 save dosyasını bulamıyorum normalde belgelerde olması lazımdı bilen var mı?
  2. Eren58

Fenerbahçe - Trabzonspor Maç Tahmini

Civcivspor 1-3 Hamsispor
  3. Eren58

Passolig'in kaldırılması

Gelecek sezon kaldırılacak
  4. Eren58

11-13k Arası F/P telefon

Realme de suya dayanıklılık olmadığı için çekiniyorum biraz eski telefon sıvı temasından gitti :d
  5. Eren58

11-13k Arası F/P telefon

Merhabalar yaklaşık 12k bütçem var Samsung Galaxy s20fe almayı düşünüyorum ama eskidi diyorlar. S20FE - Redmi Note 12 Pro - Galaxy A54 - Galaxy A53 arasında kararsız kaldım sizce ne almalıyım?
  6. Eren58

Squad oyunun da serverlere bağlanamıyorum

Squad'ın Anti Cheat uygulaması kurulu olmayabilir bir göz at istiyorsan
  7. Eren58

Comnet'e geçtim, söyleyeceklerim var.

Hocam biz de yeni Comnet e geçtik mobil uygulamasından kimlik doğrulama yaptık evrakları web sitesinden yükledikten sonra galiba bir daha kargoyla göndermemiz gerekiyormuş doğru mudur?
  8. Eren58

MSÜ için hangi alana ağırlık vermem gerekiyor?

msü sınavı ayrı bir sınav benim bildiğim msü sınavı tyt ağırlıklı sen msü sınavından HHO'na çağrılmak için gerekli puanı al mülakatları geç tyt-ayt senin mülakatlardan sonraki çağrılma sıranı etkileyecek (ADP=Aday Değerlendirme Puanı)
  9. Eren58

MSÜ için hangi alana ağırlık vermem gerekiyor?

Hava Harp Okulu sayısal alandan alıyor msü sınavında sayısal alanında belirli bir puan var mülakatlara çağrılmak için tüm mülakatları geçersen de TYT-AYT adp puanının %40 ını etkiler 1665000640
  10. Eren58

Mount & Blade II: Bannerlord alacağım tavsiye..

Bannerlord ilk çıktığında gerçekten baya bi eksiği var ama şimdi baya geliştirdiler zaten yenilikleri Förbır vs. gibi kanallardan takip edebilirsin
  11. Eren58

Google profil fotoğrafları bozuk gözüküyor

Merhabalar geçen günlerde Google güncellenmişti ve ondan bir kaç gün sonra Googledaki profil fotoğraflarının(Youtube,Gmail vs.) renklerininin bozuk çıkıtığını farkettim hatta bir kaç örnekte aşağıya bırakıcam acaba neden böyle oluyor çözümünü bilen var mı?
  12. Eren58

Milli takımımız Yeni hocasıyla Norveçe karşı, Türkiye-Norveç

Kadro güzel bence
  13. Eren58

COVİD-19 Gözden bulaşır mı?

Evet Bulaşır.
  14. Eren58

Yardım İşlemcim için UV yapmak istiyorum

Tamamdır hocam önerilen voltaj ve frekans stok fan göz önüne alınarak yapılıyor değil mi?
  15. Eren58

Yardım İşlemcim için UV yapmak istiyorum

Merhabalar ryzen 5 3500 için UV yapmak istiyorum ideal voltaj ve frekanslarnelerdir yardımcı olur musunuz @kandes22 1628539676 Ayrıca UV yapınca CBP Kapatmak lazım mı?
  16. Eren58

Öneri Termal macun önerisi

Merhabalar 50-100 lira arasında kaliteli termal macun önerir misiniz?
  17. Eren58

5-6k bütçe ile pc arıyoruz

Up up
  18. Eren58

3000-4000TL Arası Telefon Tavsiyesi

Varsayalım 12 yaşında bir çocuk teknolojiden anlayamaz mı olgun biri olamaz mı? asıl siz bu konuyu direkt yaşa getirmeniz seviye düşüklüğüdür
  19. Eren58

3000-4000TL Arası Telefon Tavsiyesi

hocam samsung a52 yi redmi note 10 pro ezip geçiyor hemde daha ucuz kesinlikle note 10 pro bakın 1623537704 https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/655654-663810/samsung-galaxy-a52_redmi-note-10-pro/
  20. Eren58

The hunter call of the wild Türkçe yama var mı?

cevap :(
Top Bottom