Arama sonuçları: *

1. F

rocket leaguea 20 gb depolama alanı gosterırken bende 11 gb ındı bılen var mı ?

onda sıkıntı yok benım derdım oyun acılmıyor nette arastırdım az yogunlukdan olabılır yazıyor ztn directx 12 bıldıgım kadarıyla 11 destekliyor
  2. F

epic games rocket league acılmıyor

bi bilgisi olan var mı arkadaslar sımdı epıc games acıyorum calıstır dıyorum mavı bısı donuyor ondan sonra tekrar calıstır yazısına donuyor
  3. F

ozmn yoğunluktan dıyorsun teşekkür ederim
  4. F

olabılır 1600982137 ozmn buyuk ihtimal yoğunluktan 1600982311 ve dosya konumundada klasor fln yok oyunu acabecegım gta 5 de ve watch dogs da boyle degıldı
  5. F

tamamlandı gozuktu ve sonra oku inmeye basladı ama ole uzun surmedı 5 dk fln 1600982041 ama bende oyun acılmıyor acaba yogunluktan mı
  6. F

tamamlandı gozuktu ve sonra oku inmeye basladı ama ole uzun surmedı 5 dk fln
  7. F

ama hıc kurulum gelmedı ve suan oyuna tıklıyorum epıc games uzerınden calısıyor bulut fln dıyor ve en sonda tekrardan calısıyor oluyor 1600981865 peki sende acılıyor mu
  8. F

arkadaşlar rocket leaguea 20 gb depolama alanı gosterırken bende 11.9 gb ındı bılen var mı ?
Top Bottom