Arama sonuçları: *

1. X

Yardım ekran çözünürlüğü 680x480 de kaldı değişmiyor yardım

Monitör değiştim çözünürlük 680 x 480 oldu değiştiremiyorum. Başka bir pc ye takıyorum normal çözürlük te oluyor ne yapabilirim yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar
  2. X

AMD Radeon Software Video Kayıt Yeri Yok

aynı işlemciyi kullanıyoruz sorunu yapabildin mi ?
  3. X

Radeon Software video çekmek

Merhaba arkadaşlar ben valorant ta video çekmek istiyorum amd nin özelliği varmış fps düşmeden video çekiliyormuş benim radeon software da öyle bir şey yazmıyor anlayan varsa yardım edebilir mi güncelleme yaptım yine aynı yardım ederseniz sevinirim GPU : AMD Ryzen 5 3400 G Pro Vega 11
  4. X

200 TL Gaming Mouse öneri

Merhaba arkadaşlar 200 lira bütçem var fps oyunları oynuyorum ve uzun ömürlü gitmesini istiyorum dayanıklı vs.. bir arkadaşım g203 önerdi sizin önerileriniz nelerdir ?
  5. X

Yardım HDD deki windowsu silme

merhaba benim sistemim ssd ye kurulu 250 gb evimde 500 gb hdd var ama içinde format yüklü hdd yi nasıl temizleyip kullanırım
  6. X

TiriniTi'den Forza Horizon 4 alınır mı

öyle yapıcam riske girmeyecem
  7. X

TiriniTi'den Forza Horizon 4 alınır mı

Merhaba arkadaşlar forza horizon 4 indirmek istiyorum. Crack işlemine falan girmedim ne olur ne olmaz diye araştırma yaptım tiriniti diye bir site buldum 50 liraya satıyorlar alınır mı güvenilir midir ?
  8. X

3500 TL OYUN ODAKLI PC TOPLAMA

evet ben direk 0 aldım gamegaraj dan üründen memnumum şuan hiç bi sıkıntısı yok
  9. X

3400g li apu sistemi dün aldım şimdi dağıtıma çıkmış aldım artık
  10. X

https://www.gamegaraj.com/urun/pollux-3apu/ özelleştirme olarak; 3400g pro 2x8 ram gigabyte b450m s2h samsung evo 860 yaptım toplam 3600 oldu alayım mı ?
  11. X

evet şuan arkadaşlarım ile cs ile valo atıcaz çol teşekkürler arkadaşlar allah razı olsun iyi forumlar
  12. X

zaten yaz gelsin güzel sağlam bi ekran kartı alıcam kankam şuanlık idare eder değil mi pc
  13. X

ilk defa pc alıyorum da sıkıntı çıkarmaz değil mi zaman geçince
  14. X

bende bir youtube kanalında görmüştüm işlemciyi ryzen 3400g yapıyor 2 ram ve ana kartı değiştiriyor apu sistemlerde bir tane arka 3 tane ön birde stok fan yeterli olur mu çok ısınır mı ?
  15. X

Merhaba arkadaşlar günaydın 3500 lira bütçem var kredi kartıyla alıcam hazır toplama oyun bilgisayarı önerir misiniz? İYİ FORUMLAR
Top Bottom