Arama sonuçları: *

1. Quasi

Skype'ta aramalar otomatik olarak arka planda bir yere kaydediliyor mu?

Arkadaşlar merhaba, Skype'ta arkadaşlarla bir görüşme yapmıştım. Ama kayıt etmeyi unuttum. Skype bu aramaları otomatik bir şekilde bir yere kaydediyor mu? Şimdiden teşekkürler.
  2. Quasi

19 yaşından sonra boy uzama ihtimali var mı?

Rahatlık konusunda haklısın. Deneyeceğim hayırlısı olsun 1731606701 Kaç yaşındasın? Bu yaştan sonra esneme hareketinin bende öyle bir boy atağı yapacağını sanmıyorum ama denemeye değer teşekkürler 1731606805 Baya iyi nasıl bir yöntem izledin? Belli bir şey var mıydı yoksa hayatı akışına mı...
  3. Quasi

Genetiği yemişsin diyorsun, sağlık olsun
  4. Quasi

günde 1000 kez zıplarsam oranı 3-5'e katlama durumumuz var mı :D
  5. Quasi

Şimdi bu konuya tıklayıp bakan arkadaşlarım yine mi aynı soru genetiğe bağlı diyeceklerdir. Sosyal medyada karşıma çıkan onu yap şunu iç boyun uzasın tarzı zattiri zort videolarından bunalım geldi. Ben bu konuyu daha önce araştırmama rağmen bilmiyorum ama ufak bir sohbet de olur bu konuda diye...
  6. Quasi

Çözüldü✓ HP Victus Gaming 16-r1015nt (9J217EA) Laptop alınır mı?

4070 ekran kartı tabii ki 4060'dan daha iyi belki ürünü ellerinden çıkarmak için indirim vardır. Ramlerin o kadar fiyat farkı yapacağını sanmıyorum
  7. Quasi

Çözüldü✓ HP Victus Gaming 16-r1015nt (9J217EA) Laptop alınır mı?

4070'li 16GB ram, 4060'lı model 32gb ram
  8. Quasi

Discord erişim engeli kalktı mı?

Ne zaman açacaklar merak ediyorum. Açılmayacak gibi duruyor ama hayırlısı
  9. Quasi

Twitter Twitter garip bir şekilde mesajımı ghostluyor?

Arkadaşlar merhaba, Yukarıda belirttiğim gibi Twitter'da bir topluluğa yazılı mesaj attığımda mesajım herkese gözükürken videolu post attığımda sadece bana gözüküyor kimse göremiyor. Nedenini hiç anlamadım. Baya bir şey denedim. Hesapta ghosting dedikleri olay olabilir diye yeni hesap açıp...
  10. Quasi

Vatan VATAN-12400F-4060 ddr5 20.785TL

olm o ne la öyle, harbiden uzak durun
  11. Quasi

Casper Excalibur bu fiyata alınır mı?

İlk attığın link baya iyi hatta aşırı iyi ihtiyaç olsa yapışırdım hemen. Umarım bir dahaki seneye de böyle fırsatlar olur. Piyasayı takip etmeyeli 1-2 yıl oldu ama f/p gibi gözüküyor.
  12. Quasi

Steam ve Steam Library'de aynı oyunun farklı birer klasörü var?

Tamamdır bir deneyeyim 1727282590 Sorun çözüldü teşekkür ederim @xTURANN
  13. Quasi

Steam ve Steam Library'de aynı oyunun farklı birer klasörü var?

Arkadaşlar merhaba geçenlerde D diskinin temizlerken aynı oyunun iki dosyasının olduğunu gördüm bana ilginç geldi bu yüzden bu konuyu açıyorum. Başlıkta belirttiğim klasörlerde aynı oyunun farklı büyüklükte birer oyun dosyası olduğunu gördüm biri 68,1GB diğeri 67,8GB ve son değiştirilme...
  14. Quasi

🔥İndirim E-YOOSO Z11 RGB BLUE SWITCH 400TL

Evet bende öyle gördüm şimdi. Bakalım ne kadar dayanacak
  15. Quasi

🔥İndirim E-YOOSO Z11 RGB BLUE SWITCH 400TL

https://tr.aliexpress.com/item/1005005982962469.html?spm=a2g0o.detail.pcDetailTopMoreOtherSeller.1.5b33uMqFuMqFH6&gps-id=pcDetailTopMoreOtherSeller&scm=1007.40050.354490.0&scm_id=1007.40050.354490.0&scm-url=1007.40050.354490.0&pvid=e44c4640-ca0d-41e7-b22e-c995d3cd95db&_t=gps-id:pcDetailTopMoreOth...
  16. Quasi

Play store %95 indirim

10 hesap ne ya bildiğin farm kurmuşsun akshfkjadsdfsldka
  17. Quasi

Play store %95 indirim

Bir bize denk gelmedi harbiden
  18. Quasi

Öneri Aliexpress'ten Uygun Fiyatlı Mikrofon

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 1-2 gündür mikrofon bakıyordum. Bugünün sabahında bir arkadaşımız indirimli fırsatlar adı altında forumda bir konu açmıştı. Konu içerisinde bir mikrofon gördüm inceledim. Açıkçası gözüme güzel gözüktü ama emin değilim markası vs. nedir ne değildir belli değil...
  19. Quasi

80000 TL'ye Sistem Önerir Misiniz?

Yani monitör ve yan ekipmanlar da dahil 80K öyle mi?
  20. Quasi

🔥İndirim Aliexpress İlk Alışverişe Özel İndirimler

Attığınız mikrofonu gözüme güzel gözüktü. Ancak resimde gözüktüğü gibi midir? Şu ana kadar yurtdışından herhangi bir alışveriş yapmadığım için endişelerim var. Malum uzak mesafeden gelecek olan bir ürün kargo sırasında zarar görürse iade işlemleri vs. yani uzun lafın kısası aliexpressden...
Top Bottom