Arama sonuçları: *

1. S

Yardım İşlemcim Bazen Ghz de virgül kaydırıyor. Şaka gibi ama gerçek

Baska bi işlemciyle deneyin yada kullandıgınız işlemciyi baska anakartta imkanınız varsa kullanın en azından arızanın nerde oldugunu buyuk bi ihtimalle anlarsınız psu nedir bu arada belkim cpu kanalından yeterince besleyemiyor olabilir yada temazsızlık belkimde cunku ara sıra oluyor diyorsunuz
  2. S

Ryzen 5 7600 overclock nasıl yaparım

ugrasmak isitiyorum da nasıl yapacagı mı bilmiyorum arastırdım birazda yabancı kaynak var anlamadım cok bişe 1746636202 işte oyuzden soruyom anakart dayanır mı
  3. S

Ryzen 5 7600 overclock nasıl yaparım

anakarttım gigbyte b650 sh2 sogutucumda Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 iyi bi oc kaldıracagını dusunuyorum sogutucunun anarkart dayanır mı bilmemde sogutucudan cok memnunum r23 testinde 60 derecelerdeydi yani asıl soru anakartımın kaldırabilcegim kadar oc ne ve nasıl yaparım
  4. S

Yardım Kargom hakkında sorun yasıyorum yardım

Yani iletişim kuramıyorum işin garibi ben eve gelmeden bi kaç dk once geldi ve iki tane aynı fatura dısında bişey yoktu
  5. S

Kargo sirketini aradım müşteri hizmetlerine baglanacaktımda calısma mesaileri bitmiş
  6. S

Kargom teslim edildi gozukuyor ama urun yok işin garibi faturası var ve bana kod veya telefon filan açılmadı kargom çalındı mı yoksa bilmiyorQum
  7. S

Ryzen 5 7600X ısı değerleri

Hocam arkadasın dedigi sıcaklık 70 felan dese eywda arada 20-30derece var ve tdp farkı 30w mı neydi yanlıs olmuyor yani 1742760376 Assasin perlesin mi ne 4 bakır(6mm kalınlıgında) boru cift fanlı
  8. S

Ryzen 5 7600X ısı değerleri

Ben hava sogutma ile 5 7600 u stresi sokup 65 derecelerde tutabiliyorum oyunlarda 55-60 sizin sıvı sogutma ya yanlıs montaj edildi yada bozuk
  9. S

CPU frame gerekli mi?

bence onemli bi parça degil parası bana koymaz diyorsanız alabilirsiniz ufakta olsa artısı var
  10. S

Setup degiştim format gereklimi

Maalesef cogu verim m2 de 1739467654 Ve digerleride hdd frlan 1739467763 Valla internetim iyi olsa hiç düşünmicemde (verim var)o problem yaratıyor bana yoksa buraya hiç konu bile açmazdım direk yapıstırırdım formatı 1739468476 Aklıma simdi geldide ikinci el 250gb ikinci el bi sata ssd alsam...
  11. S

Maalesef var 1.5-2tb lik data var yardımızın için teşekkürler iyi aksamlar
  12. S

Ya aslında temizin yapıstırcaktımda simdi 1.5 tb oyun yuklemisim hazır kurulu onları bir daha 4-5 mb len indirmek bi omur surer
  13. S

ddu meselesini nasıl yapıcam
  14. S

İ3 12100f gtx 1080 li sistemden ryzen 5 7600 rx 6700 li sisteme geçtim sadece anakart ram işlemci ve gpu degiştim depolama birimlerim vs aynı Sormamın sebbeide eski driver lar vs yuklu suan ki sisteme driver vs kurcam sorun yasatır mı
  15. S

Çözüldü✓ Ekran kartı değiştim ama fps droplar yiyorum.

Kaydı hangi uygulamadan alıyorsunuz
  16. S

Sıvı sogutmaya gerek yok 1-2k lık kule tipi seirn serin çalıstırır
  17. S

am5 de de almak lazım bi sogutucu yazın baya cıkar cunku
  18. S

Kısın idare eder yazın yanar
  19. S

Birde teknoloji işi 100%sans hem kendim deneyimledim hem cevrede cok gordum
  20. S

Valla bende sansızım benim ki ayrı bi düzey hemde daha onceki sistemim sofır ekran kartı haric almıstım işlemci bozuldu ikinci el 2017 cıkıslı kart calısoyor sıfır sey bozuluyor hatta ben direk ekran kartı sipariş vermiştim yani ekran kartı su koverdi dusundum diye sonucta ihtiyar bişe
Geri