Arama sonuçları: *

1. P

Gigabayte anakartın biosu guncellenmıyor

yeni güncellemeye kadar beklemeliyim sanırım
  2. P

Gigabayte anakartın biosu guncellenmıyor

boıs guncellenmıyor. 5 6 videoya baktım forumlara baktım ama yok olmuyor. rev 1.2 rufus her sey tam olduguna eminim. q flash a tıklıyorum her sey dogru en son bilgisayar reset atıyor. bıosa gırıyorum bakıyorum yok guncellememıs yardımcı olur musunuz?
  3. P

Beyler bu sistemi alacağım bir hatam varsa söyler misiniz

İlk defa kendim hazır sistem bilgisayar alacağım bir hata ya da eklemem gereken bir şey var mı
  4. P

İlk defa pc alacağım yardım edin

Amd nvdia farkını bilmiyorum. Genel amacım oyun yani bu konularda biraz cahilim kusuruma bakmayın. Bu sene üniversiteyede gideceğim laptop mu alsam diyede dusunuyordum. Sanırım hazır sistem alacağım bu fikrime katılıyor musunuz? 1720550187 Biraz kafa ütülemişim asil amacım oyun oynamak. Hazır...
  5. P

Az biraz bilgim var. Hangi hazır sistemi alacağıma karar veremedim. Tavsiye verirseniz cok mutlu olurum. 1720548861 Az biraz bilgim var. Hangi hazır sistemi alacağıma karar veremedim. Tavsiye verirseniz cok mutlu olurum
  6. P

Selamlar. İlk defa pc alacağım ve bütçe 30 maks 1 2 arttırabilirim. Bu akşam almayı düşünüyorum artı monitor felanda alacağım yardımcı olursanız sevinirim.Birazda heyecanlıyım 1720548125 Sisteme 30 k maks monitor dahil değil
  7. P

AMD MI? NVIDIA MI?

bütçem 7.000 8.000
  8. P

AMD MI? NVIDIA MI?

invidia almayi dusunuyodum ama bazi videolar izledikten sonra amd alamaya karar verdim fakat amd uzun kullanimdan sonra çalışmamaya başlıyormuş aşırı is8nma sıkıntıları oluyormuş bilen birileri varsa bana yardim edebilirmi
  9. P

WINDOWS HOME Alınır mı? ALMASSAM NE YAPMALIYIM

Saol kreş oem kilidi nasil oluyo ben bu konularda cahilim özür dilerim
  10. P

WINDOWS HOME Alınır mı? ALMASSAM NE YAPMALIYIM

Biryerde gördüm windows 10 HOME almaya gerek yok diye deneme surumu kurduktan sonra ücretlendirme istiyormuş sonra hayır dersen 2 uç şeye kısıtlama geliyomus doğrumu
  11. P

10.000 tl ye ekipman monitor pc

Ben 10.000 tl var ilk defa bilgisayarım olacak ekipman monitor pc dahil ayarlayabilirmisiniz
Top Bottom